A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Примірне чотиритижневе меню Зорівської ЗОШ на осінній період 2021 – 2022 н.р.

Погоджую        

Начальник Золотоніського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області

_______________В.В. Карпенко               «____»___________2021 р.

Затверджую

Директор Зорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зорівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області

 ________________Ю.А. Шепель

«____»___________2021 р.                                                                                                                          

Примірне чотиритижневе меню Зорівської ЗОШ

на осінній період 2021 – 2022 н.р.

І тиждень

 

Перелік страв

Вихід

6 – 11 років

11 – 14 років

14 – 18 років

ПОНЕДІЛОК

Салат з м’якого сиру та томатів

Фрітата

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

Сік

Хліб цільнозерновий

Банани свіжі

100

50

120

200

30

100

100

50

150

200

50

100

100

50

150

200

50

100

ВІВТОРОК

Салат з морквою, сиром та сметаною

Кускус (розсипчастий) з овочами

Куряче стегно в гірчичному соусі

Узвар із суміші сухофруктів (без цукру)

Хліб житній

Банани свіжі

50

120

50

150

30

100

50

150

75

150

50

100

50

150

90

150

50

100

СЕРЕДА

Овочеве соте

Запіканка сирна з яблуком та морквою

Компот зі свіжих (заморожених) ягід

Яблука або сливи свіжі

120

200/15

200

75

120

225/15

200

75

150

220/15

200

75

ЧЕТВЕР

Салат зі свіжих томатів з солодким перцем

Риба запечена з морквою та цибулею

Картопляне пюре з орегано

Какао з молоком

Хліб житній

Банани свіжі

75

48/12

120

180

30

100

75

72/18

150

180

50

100

75

96/24

150

180

50

100

П’ЯТНИЦЯ

Салат капусти, огірків та кропу

Сочевиця (відварена) зі спеціями

Курка запечена в соусі «Імбирному»

Чай масала

Банани свіжі

100

120

60

200

100

100

150

85

200

100

100

150

100

200

100

 

ІІ тиждень

 

Перелік страв

Вихід

6 – 11 років

11 – 14 років

14 – 18 років

                   ПОНЕДІЛОК

 

Салат з капустою та ароматною олією

Товчанка

Львівський сирник з морквою

Узвар із суміші сухофруктів (без цукру)

Банани свіжі

100

100

150

150

100

100

100

150

150

100

100

150

150

150

100

ВІВТОРОК

Салат зі свіжого буряка та сметаною

Курка запечена в соусі «Імбирному»

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

Чай масала

Хліб цільнозерновий

Груші або яблука свіжі

100

60

120

200

30

100

100

85

150

200

50

100

100

100

150

200

50

100

СЕРЕДА

Салат зі свіжих томатів з солодким перцем

Риба тушкована з овочами та томатним соусом

Рис з орегано

Какао з молоком

Хліб житній

Банани свіжі

75

48/12

 

120

180

30

100

75

72/18

 

150

180

50

100

75

96/24

 

150

180

50

100

ЧЕТВЕР

Салат з капусти, огірків та кропу

Куряче стегно в гірчичному соусі

Картопляне пюре з орегано

Йогурт

Хліб житній

Яблука або апельсини свіжі

100

50

120

125

30

100

100

75

150

125

50

100

100

90

150

125

50

100

П’ЯТНИЦЯ

Салат з овочів та яєць

Запіканка рисова з ягідним кюлі

Сік

Банани свіжі

100

200/25

200

100

100

250/25

200

100

100

300/25

200

100

         

ІІІ тиждень

 

Перелік страв

Вихід

6 – 11 років

11 – 14 років

14 – 18 років

ПОНЕДІЛОК

Салат капусти, моркви та зеленого горошку

Каша пшенична (розсипчаста)

Куряче стегно в гірчичному соусі

Чай масала

Хліб житній

Яблука свіжі

100

120

50

200

30

100

100

150

75

200

50

100

100

150

90

200

50

100

ВІВТОРОК

Оладки кукурудзяні з морквою

Сметана

Овочеве соте

Какао з молоком

Банани свіжі

125

20

120

180

100

125

20

120

180

100

150

20

150

180

100

СЕРЕДА

Салат з капусти, огірків та кропу

Риба запечена з морквою та цибулею

Картопляне пюре з орегано

Йогурт

Хліб житній

Банани свіжі

100

48/12

120

125

30

100

100

72/18

150

125

50

100

100

96/24

150

125

50

100

  ЧЕТВЕР

Салат з морквою, сиром та сметаною

Курка запечена в соусі «Імбирному»

Рис з кмином

Узвар із суміші сухофруктів (без цукру)

Банан свіжий

100

60

120

150

100

100

85

150

150

100

100

90

150

150

100

  П’ЯТНИЦЯ

Салат з м’якого сиру та томатів

Фрітата

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

Сік

Хліб цільнозерновий

Банани свіжі

100

50

120

200

30

100

100

50

150

200

50

100

100

50

150

200

50

100

 

ІV тиждень

 

Перелік страв

Вихід

6 – 11 років

11 – 14 років

14 – 18 років

ПОНЕДІЛОК

Салат зі свіжих томатів з солодким перцем

Риба запечена з морквою та цибулею

Кускус (розсипчастий) з овочами

Какао з молоком

Хліб житній

Банани свіжі

75

48/12

120

180

30

100

75

72/18

150

180

50

100

75

96/24

150

180

50

100

ВІВТОРОК

Салат з овочів та яєць

Запіканка рисова з ягідним кюлі

Компот зі свіжих (заморожених) ягід

Яблука або апельсини свіжі

100

200/25

200

100

100

250/25

200

100

100

300/25

200

100

СЕРЕДА

Салат з морквою, сиром та сметаною

Каша пшенична (розсипчаста)

Куряче стегно в гірчичному соусі

Сік

Банани свіжі

50

120

50

200

100

50

150

75

200

100

50

150

90

200

100

ЧЕТВЕР

Салат з кисломолочного сиру, перцю солодкого та часнику

Ризотто з зеленим горошком та сиром твердим

Узвар із суміші сухофруктів (без цукру)

Хліб цільнозерновий

Яблука або сливи свіжі

75

 

150

 

150

30

100

75

 

200

 

150

50

100

75

 

200

 

150

50

100

П’ЯТНИЦЯ

Салат із свіжого буряка та ароматною олією

Картопляне пюре

Курка запечена в соусі «Імбирному»

Чай масала

Хліб житній

Яблука свіжі

 

100

120

60

200

30

100

100

150

85

200

50

100

100

150

100

200

50

100

 

 

Кухар                                                             К.І. Литовченко

Медична сестра                                            В.О. Трава

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь