A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Відзначили День села

Дата: 06.11.2018 12:53
Кількість переглядів: 768

Села  Богданівка та Квітневе розташовані серед мальовничих українських полів. Тут мешкають роботящі люди,котрі дбають про розвиток свого населеного пункту. Місцева громада багата звичаями,традиціями,тут живе багато народних умільців.Вони свято бережуть і продовжують традиції своїх пращурів. 4 листопада люди святкують  Храм  в день Казанської Божої Матері.

  Ось і цього осіннього погожого дня ,наше село відсвяткувало день рідного села. Добрі слова вітань та побажань линули з вуст голови  Зорівської ОТГ  Гунько Ю.Ф. та депутатів сільської ради Чорномурової  Т.М. та Дюжакової  А.А.

   Свої вітання з нагоди свята дарували місцеві аматори художньої самодіяльності та наймолодші жителі села вихованці ЗДО «Казка», були  запрошені артисти з сіл Мехедівка  та Зорівка,які вітали громаду веселими піснями, бо яке ж свято без чудової пісні. Для маленьких жителів села  були в розпорядженні батут та дитяча гірка . Увагу багатьох привернула виставка дитячого малюнка та виставка дарів садів та городів після проведення якої було визначено та нагороджено переможців. Гурмани змогли оцінити кулінарні здібності місцевих господинь,котрі щедро пригощали всіх кашею та варениками.  Місцеве господарство ПП «АГРО-ТРЕСТ» пригостило смачною хашламою та величезним тортом. Увечері  для молоді села була організована дискотека.

 Завдяки фінансовій підтримці Зорівської сільської ради,  місцевих підприємств   ПП «АГРО-ТРЕСТ», СФГ «Меліса»,СФГ «Озон», ФОП Яненко О.Г. та одноосібникам, які проживають на території наших  сіл- свято відбулося на славу.

                                               Ні,нема без села України,

                                               Бо міць її там і сила,

                                               І пісня голосна, солов”їна,

                                               Що весь світ покорила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь