Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

У Зорівській ОТГ відбулось урочисте відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони

Дата: 23.10.2019 15:37
Кількість переглядів: 492

18 жовтня в селі Мехедівка, що входить до складу Зорівської об'єднаної територіальної громади, відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди. Це вже 80-й підрозділ місцевої пожежної охорони, який введено у бойовий розрахунок в області, і 5-й створений в районі.

Треба зазначити що місце розташування підрозділу обране не випадково, адже відстань у понад 40 кілометрів від села до районного центру, де базується підрозділ державної пожежної охорони, залишає чимало питань щодо оперативності та ефективних дій рятувальників у випадку виникнення надзвичайних подій у цій місцевості. Тож, із впевненістю можна зазначити, що відкриття в цій частині району місцевого протипожежного формування, дозволить істотно покращити протипожежний захист та ефективність реагування на можливі загрози.

Вітаючи вогнеборців з початком нелегкої та вкрай важливої для громади роботи, заступник начальника Управління Олександр Євпак зазначив: «Поява таких підрозділів - завжди значуща й непересічна подія не лише для загальної системи цивільного захисту, а й безпосередньо для мешканців сільських населених пунктів. Новостворена місцева пожежна команда дозволить забезпечити надійну та ефективну протипожежну охорону не лише села Мехедівка, а й прилеглих до нього інших населених пунктів, лісових масивів та сільгоспугідь» – підкреслив Олександр Васильович.

Зі знаковою подією присутніх привітав голова Зорівської об’єднаної територіальної громади Юрій Гунько. В свою чергу він побажав вогнеборцям, аби ті завжди поверталися до своїх домівок живими та неушкодженими та зауважив, що відтепер місцева пожежна команда обслуговуватиме ще й сусідні населені пункти -  Зорівку, Чернещину, Вершина-Згарське, Богданівку та Квітневе.

На завершення офіційної церемонії - ОТЕЦЬ Ігор, за християнським звичаєм, надав працівникам Боже благословення та провів обряд освячення техніки та приміщення новоствореного підрозділу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь