A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ НАЗУСТРІЧ РОБОТОДАВЦЮ

Дата: 22.11.2019 11:02
Кількість переглядів: 450

На території нашого міста більше 100 років проводить свою господарську діяльність Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор», який з 2000 року належить компанії «Петрус-Алко» та випускає продукцію під торговою маркою Златогор. У вересні  підприємство під час дегустаційного конкурсу напоїв «Бест дрік 2019» отримало п’ять найвищих нагород за новинки ринку.

В зв’язку з розширенням асортименту продукції, товариство терміново потребувало працівників, тому звернулося до служби зайнятості за допомогою. Фахівці міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості оперативно зреагували на дану ситуацію та під замовлення роботодавця протягом місяця організовували міні-ярмарки вакансій та зустрічі з претендентами на вільні робочі місця, в яких прийняло участь близько 100 осіб, шукаючих роботу.

Адміністративний директор компанії «Петрус-Алко» Сергій Давидков та начальник відділу кадрів ТОВ «Золотоніський ЛГЗ «Златогор» Тетяна Леванець, які по черзі виступали на заходах, презентували своє підприємство, надали детальну інформацію про режим роботи, умови праці, розмір заробітної плати, озвучили перелік вакансій. Також представники роботодавця повідомили про можливості підвезення працівників до місця роботи і назад, як по місту та і з інших населених пунктів району. Повідомили, що на території підприємства працює їдальня, яка забезпечує працюючих пільговими обідами.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко, в свою чергу, також проінформувала безробітних про можливості прийняття участі у роботах тимчасового характеру, так як у роботодавця така потреба є.

На даний час підприємство працівниками забезпечено, в разі потреби робота в даному напрямку продовжиться (фото додаються).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь