A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Цілеспрямованість та віра в свої сили – шлях до самореалізації

Дата: 22.11.2019 11:05
Кількість переглядів: 523

Питання працевлаштування осіб з особливими потреба завжди були в пріоритеті Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості, адже трудова діяльність для людей з інвалідністю є не тільки можливістю забезпечити своє існування, але й фактом реалізації своїх здібностей. Для даної категорії осі, Філією організовуються  та проводять засідання круглих столів, Дні відкритих дверей, ярмарки вакансій, засідання Клубу «Знаю. Вмію. Можу». Проблеми щодо працевлаштування людей з інвалідністю розглядаються на засіданнях координаційного комітету сприяння зайнятості населення, спільних семінарах-нарадах з усіма зацікавленими сторонами.

Завдяки активним діям фахівців Золотоніської міськрайонної філії з початку року було працевлаштовано 30 осіб з особливими потребами. Яскравим прикладом  є життєва історія Підручного Олександра, що звернувся до служби зайнятості в жовтні 2018  року. Будучи колишнім військовослужбовцем, маючи статус учасника АТО та інваліда війни, пану Олександру було важко визначитися з перспективами свого працевлаштування. Провівши профдіагностичне тестування фахівцям вдалося з’ясувати, що Олександр Іванович має професійну направленість: людина-техніка. Тому ідеальним варіантом виявилося перенавчання за професією електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Успішно здавши екзамени та пройшовши виробничу практику Олександр Іванович був працевлаштований на посаду електрика до ДП «Златодар», де працює й донині.

Фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості впевненні, що люди з особливими потребами можуть ефективно працювати, навіть краще, ніж інші працівники, бо їхнє прагнення досягти успіху порівняно вище, ніж у інших.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь