A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

СЕМІНАР ЩОДО ПОСЛУГ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЇЇ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

Дата: 22.11.2019 11:06
Кількість переглядів: 585

З 01 січня 2020 року вступає в дію Постанова КМУ від 19.06.2019 року №746 щодо оптимізації районних державних адміністрацій в усіх областях України.  В зв’язку з цими подіями 20 листопада 2019 року  Золотоніська міськрайонна філія Черкаського обласного центру зайнятості в приміщенні райдержадміністрації  провела інформаційний семінар для вивільнюваних працівників, так як служба зайнятості готова працювати і робити конкретні кроки назустріч таким особам уже сьогодні.

«Питання оптимізації цілком обґрунтоване і зумовлене переходом функцій РДА до об’єднаних територіальних громад, але працівники, які підлягають вивільненню потребують відповідної підтримки та допомоги» - саме так розпочала свій виступ заступник директора Золотоніської міськрайонної філії Наталія Дворник. З цією метою вона ознайомила присутніх з новими формами роботи служби зайнятості, зокрема відмітила, що кожного працівника, що підлягає скороченню, буде супроводжувати кар’єрний радник, який запропонує індивідуальний план працевлаштування, щоб підібрати роботу максимально швидко. «А це і є основною задачею служби зайнятості в даному випадку» - продовжила Наталія Дворник.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко надала інформацію про стан ринку праці в регіоні, наявні актуальні вакансії та джерела, із яких можна отримати інформацію про роботу, та ознайомила присутніх із заходами, спрямованими на працевлаштування вивільнюваних осіб.

З метою подальшого розроблення стратегії  кар’єрного супроводу та визначення комплексу заходів із запобігання безробіття з урахуванням індивідуальних особливостей працівників, учасникам семінару було запропоновано заповнити профільні анкети.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу, присутні активно ставили питання та висловили подяку за своєчасну та корисну інформацію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь