Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Про проведення Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК-2020 (весна)»

Дата: 10.04.2020 08:59
Кількість переглядів: 546

Повідомляємо, що на виконання Постанови Кабінету Міністрів України
від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» зі змінами Постанова КМУ від 16 березня 2020 року № 215, листа МОН України від 11.03.2020 №1/9-154 та з метою дотримання вимог щодо запобігання розповсюдженню та профілактики коронавірусної інфекції, конкурс «КОЛОСОК весняний-2020», який мав відбутися 16 квітня 2020 року в очному (традиційному) варіанті відбудеться після закінчення карантину. Про дату (строки) проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

Додатково повідомляємо, що оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» пропонує безкоштовну участь в оnlinе режимі в конкурсі для всіх бажаючих учнів (школярам початкової школи технічно можуть допомагати батьки) 25 квітня 2020 року о 13.00-15.00 год.

Для участі у конкурсі учням (учням початкової школи – з допомогою батьків) необхідно завантажити мобільний додаток «Колосок конкурс. Готуйся – конкурс Колосок онлайн» на телефон або планшет з ОС Android з Play Market за пошуковими словами: «колосок», «конкурс колосок», «колосок конкурс». Через цей додаток діти отримають доступ до завдань конкурсу, дізнаються про свій результат, прочитають повні відповіді на усі запитання.

Окрім того, всі учасники конкурсу в  оn-linе режимі отримають електронні сертифікати і призи – електронні передплати газети «КОЛОСОЧОК» або журналу «КОЛОСОК».

 

 

 

 

Т.в.о. ректора                                                                                 Раїса Дзюбак

 

 

Замулко 063-641-06-90


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь