A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс для платників податків

Дата: 10.04.2020 09:31
Кількість переглядів: 434

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує платників податків про функціонування Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу Державної податкової служби (далі - ЗІР). Звертаємо увагу, що ЗІР містить актуальну та повну довідкову інформацію у сфері оподаткування, єдиного внеску та електронних довірчих послуг. У розділах ЗІР розміщені нормативні та інформаційні документи, останні зміни в законодавстві, єдиний реєстр ІПК, електронний кабінет, податковий календар та інше. Так, зокрема, у розділі «Актуальні запитання» за посиланням: http://zir.tax.gov.ua/main/actual/ ви можете знайти запитання – відповіді щодо останніх змін в законодавстві, які діють на час карантину, оголошеного в Україні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Слід зазначити, про можливість безкоштовного завантаження мобільних додатків ЗІР на базі Android та iOS за посиланням: http://m.zir.tax.gov.ua/.

З більш детальною інформацією щодо роботи ЗІР та мобільних додатків можна ознайомитись в розділі «Інструкція» ЗІР за посиланням: http://zir.tax.gov.ua/main/index/about/.

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь