A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Системно вирішуємо питання, – Дмитро Ляшов про налагодження механізму підвезення медиків

Дата: 21.04.2020 09:11
Кількість переглядів: 495

Питання підвезення медиків до місць роботи вирішують системно. Тут взаємодіють обласна та міська влади, райдержадміністрації, об’єднані територіальні громади, також  медустанови, волонтерські організації.

За словами заступника голови облдержадміністрації Дмитра Ляшова, питання підвезення вирішували з перших днів карантину, системно взаємодіючи та поступово напрацьовуючи механізм:

– Спочатку це було проблемно, але на сьогодні ми майже відпрацювали цей алгоритм. Лишилося два напрямки, які вже завтра «закриємо», уклавши договір ще з одним перевізником. Водночас ми дуже вдячні всім волонтерам, які одразу проявили ініціативу й донині допомагають із довезенням медиків.

Сергій Шмиголь, керівник волонтерської ініціативи з підвозу медпрацівників Команди Віктора Євпака, каже, щойно стартував період карантину, почали допомагати з підвезенням медпрацівників до місць роботи.

– Добровільно долучилися до цього процесу, аби допомогти, – говорить Сергій. – Ми, зокрема, довозимо медиків Черкаського обласного онкодиспансеру. Із самого початку визначили кілька напрямків: села Худяки – Нечаївка – Хутори Черкаського району, також мошнівський напрямок, зокрема: Байбузи –Березняки – Яснозір’я – Мошни – Свидівок. В останні тижні до нас звернулись працівники онкодиспансеру, аби ми здійснювали перевезення медпрацівників, які дістаються Черкас дизелем, оскільки вони не встигали за графіком тролейбусів. На сьогодні вже вирішили це питання, відпрацювали зручні для людей графіки. У цілому підвозимо до десяти медиків в один бік. Як бачимо, питання можна вирішити системно, залучивши до цього процесу кілька сторін.

Зауважимо, нині з перевезеннями допомагає ще дві волонтерських організації, а саме: волонтери Центру допомоги Армії та #НКволонтери.

До вашої уваги графіки руху транспорту для медиків:

-розклад руху автобусів Черкаський р-н

розклад руху господарських потягів

-маршрут №1-1А по зупинках

-маршрут №2

-маршрут №3 по зупинках (вихідні)

-маршрут №3 по зупинках (робочі дні)

-маршрут №7А

-маршрути №8 (вихідні)

маршрути №8 (робочі дні)

маршрут №10


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь