Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

В області діятимуть додаткові обмежувальні заходи у святкові дні для недопущення поширення коронавірусної інфекції

Дата: 21.04.2020 09:17
Кількість переглядів: 448

Дотримання додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів  у святкові дні зумовить запобігання поширенню в області коронавірусної інфекції.

Відповідний перелік заходів сформували за результатами засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це свідчать Протоколи засідань № 18 від 16.04.20 та № 19 від 17.04.20.

Зокрема, в  протоколі № 19 йдеться про додаткове посилення заходів, а саме:

« тимчасово, у період із 13 год. 00 хв. 18 квітня до 6 год. 00 хв. 21 квітня 2020 року, заборонити на території Черкаської області проведення за участі громадян релігійних заходів (богослужінь, молебнів, релігійних обрядів, церемоній, тощо) у культових будівлях, на власних та прилеглих територіях. Допускається проведення священнослужителями релігійних заходів (богослужінь, молебнів, релігійних обрядів, церемоній тощо) у культових будівлях без присутності громадян за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів».

Серед основних заходів, зазначених у протоколі №18:

– запровадження відповідно до законодавства додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, зокрема щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період з 13 год. 00 хв. 18 квітня до 6 год. 00 хв. 21 квітня 2020 року.

– рекомендація з метою протидії поширенню СОVID-19 в місцях перебування масового скупчення людей, заборонити функціонування ринків продовольчих, непродовольчих та змішаних.

Окрім того,  Головному управлінню Національної поліції в Черкаській області, Управлінню патрульної поліції в Черкаській області:

– посилити контроль за дотриманням у період святкових та вихідних підприємствами, установами, організаціями та населенням обмежувальних заходів з протидії поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2;

– посилити контроль щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період з 13 год. 00 хв. 18 квітня до 6 год. 00 хв. 21 квітня 2020 року;

– переглянути маршрути патрулювання, кількість патрульних нарядів та інтенсивність патрулювань біля культових споруд та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь