A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМОЖЕ

Дата: 25.05.2020 16:07
Кількість переглядів: 502

Сьогодні основним завданням служби зайнятості в умовах введеного Урядом карантину є підтримка роботодавців, які зупинили або скоротили свою діяльність на цей період та надання фінансової допомоги їхнім працівникам, які втратили частину заробітної плати. З цією метою Золотоніська міськрайонна філія Черкаського ОЦЗ  проводить інформаційно-роз`яснювальну роботу серед роботодавців шляхом телефонного спілкування та онлайн-зв`язку.

Уже є перші результати. Так у травні 2020 року погодження на отримання допомоги по частковому безробіттю, надані Черкаським обласним центром зайнятості, отримали 9 роботодавців, які проводять свою господарську діяльність у м.Золотоноші та Золотоніському районі. З них 4 юридичні особи, які мають різні види економічної діяльності, зокрема, це і «Пасажирський наземний транспорт міського та міжміського сполучення», і «Стоматологічна практика, і «Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, а також 5 фізичних осіб-підприємців, які  займаються пасажирськими перевезеннями та допоміжним обслуговуванням наземного транспорту, іншими видами роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

За квітень 2020 року роботодавцями нарахована допомога по частковому безробіттю 71 працівникові, з них 45 особам кошти уже надійшли на їх особові рахунки в загальній сумі 125 515 гривень.

Фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості активно продовжують роботу у даному напрямку. Служба заййнятості залишається  бути надійним партнером для роботодавців та підтримкою для застрахованих осіб, які перебувають у трудових відносинах на даний час


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь