A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

За вісім місяців 2020 року податковий борг по Черкаській області скорочено на 97 млн гривень

Дата: 30.09.2020 09:19
Кількість переглядів: 415

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що за вісім місяців 2020 року податковий борг по Черкаській області до зведеного бюджету  скорочено  на  97 млн гривень або 8,2 відсотка, з 1179,2 млн грн. до                          1082,2 млн грн, в тому числі до Державного бюджету на 134,3 млн грн. або на 15,1 відсотка.

Станом на 01.09.2020 сума податкового боргу до Зведеного бюджету складала 1082,2 млн грн., в тому числі до державного бюджету                     754,0 млн гривень. У загальній сумі податкового боргу 554,6 млн грн., або 51,2 відсотка, – податковий борг підприємств, що перебувають у процедурах банкрутства.

У серпні 2020 року забезпечено абсолютне скорочення податкового боргу на 46,4 млн  грн. або на 4,1 відсотка (з 1128,6 млн  грн. до 1082,2 млн гривень).

Звертаємо увагу платників податків, що на офіційному вебпорталі ДПС України https://tax.gov.ua/, у банері «Відкриті дані» за посиланням http://tax.gov.ua/datasets.php?q=, щомісячно оприлюднюється інформація щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг та щодо сум податкового боргу в розрізі платежів.

Також, щоденно оновлюється інформація, щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом, в т. ч про наявність заборгованості по податках, зборах та єдиному внеску. Скориставшись електронним сервісом ДПС України «Електронний кабінет платника» https://cabinet.tax.gov.ua/, власники кваліфікованого електронного підпису мають доступ до своїх особових рахунків зі сплати належних їм податків і зборів та інших платежів в меню «Стан розрахунків з бюджетом».

Крім того, для отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними ДПС, платники податків через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини «Електронного кабінету платника» можуть надіслати відповідний запит.

Головне управління ДПС у Черкаській області вкотре наголошує на недопущенні формування податкового боргу.

Своєчасна сплата податків, зборів та обов’язкових платежів є запорукою добробуту усіх громадян!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь