Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Наказ "Про запровадження дистанційного навчання" від 02.04.2021 №27

Дата: 02.04.2021 11:11
Кількість переглядів: 1367

Фото без опису

 

Зорівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Зорівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області

 

вул. Ростанців1, с. Зорівка, Золотоніський район, Черкаська область, 19740, тел.  93-4-40

e-mail: zorivka.shkola@gmail.com код ЄДРПОУ 34323775

 

 

Від 02.04.2021 № 27

На № ________ від  ______

НАКАЗ

 

Про запровадження дистанційного навчання

 

 На виконання розпорядження Зорівського сільського голови «Про запровадження дистанційного навчання» від 02.04.2021 №52/02-05, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.20201236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зi змінами), рішення місцевої комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської міської ради 31 березня 2021 року, протоколу комісії з ТЕБ та НС ОДА від 25.03.2021 №11

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Запровадити дистанційне навчання з 05.04.2021 року з метою недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19.
  2. Вчителям школи організувати освітній процес дистанційного навчання з використанням сучасних технологій (онлайн навчання), в тому числі з використанням платформи Zoom, Viber, Skype, Telegram, тощо. По можливості забезпечити навчання дітей, які не мають сучасних гаджетів або можливості своєчасно виходити в інтернет.
  3.  Класним керівникам довести до відома батьків та учнів про способи проведення дистанційного навчання (додаток 1).

 

  1. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                                                              Ю. Шепель

 

 

Додаток 1

 

1.  Навчання буде проходити згідно розкладу уроків;

2.  Початок – 08:30, закінчення – в залежності від кількості уроків.

3.  Учителі-предметники будуть здійснювати зв’язок з учнями різними доступними школі та учням способами: надання учням планів уроків для самостійного опрацювання (прочитай параграф, дай відповідь на запитання, подача теоретичного матеріалу через ілюстративне чи графічне зображення, лінк та відео для перегляду, check-list для закріплення знань і творче завдання, виконання якого дистанційне), уроки через Skype, Viber (відеозв’язок), створення груп у месенджерах (учитель надсилає завдання, отримує виконані), використання освітніх платформ, перегляд відеоуроків за посиланнями, запропонованими вчителями раніше, канали на YouTube, E-mail дистанційне навчання (здійснюється через листування учителя і учнів через мережу інтернет).

4.  У разі використання освітніх платформ чи відеозв’язку тривалість повинна не перевищувати санітарних норм 10-25 хвилин.

5.  Оцінювання учнів може проводитися як під час уроків, за звітами учнів, або відтерміновано до закінчення дистанційного навчання.

6.  Застосування інструментів спілкування:

-   Електронна пошта;

-   Чат;

-   Особисті сайти вчителів;

-   Технології Wi-Fi, Viber.

 

Примітка: просимо батьків забезпечити участь дітей в освітньому процесі. У разі ігнорування дітьми навчання, будемо змушені передавати дані до соціальної служби з метою вживання необхідних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь