A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ МОЖЛИВИЙ  І ПРИ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕННЯХ

Дата: 25.05.2021 23:13
Кількість переглядів: 231

МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ МОЖЛИВИЙ

 І ПРИ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕННЯХ

 

17 травня 2021 року фахівцями Золотоніської міськрайонної філії Черкаського ОЦЗ на замовлення товариства, яке знаходиться в у селі Литвинець Канівського району та займається вирощуванням свіжих печериць, було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій за допомогою скайп-зв`язку.

 Фахівець з набору та пошуку персоналу ТОВ «Віджи Фармінг» Людмила Скурихіна детально проінформувала присутніх на заході про вакансію грибовода, умови праці, режим роботи, заробітну плату, акцентувала увагу на наданні роботодавцем повного соціального пакету та безкоштовного гуртожитку, своєчасної виплати заробітної плати та можливості підібрати зручний графік роботи індивідуально.

Також пані Людмила надала коротеньку інформацію про саме підприємство, специфіку його роботи та вимоги до кандидатів, а саме – дбайливе ставлення до продукції, акуратність, уважність та сумлінне виконання роботи.

Зі слів начальника відділу взаємодії з роботодавцями Світлани Кириченко: «Основною метою даного заходу стало відкриття роботодавцем нового маршруту із міста Золотоноші до грибного комплексу, що надасть нові можливості забезпечення жителів міста роботою».

Присутні на заході безробітні мали можливість задати питання безпосередньо роботодавцю та з`ясувати окремі моменти працевлаштування. По закінченню онлайн-спвбесіди профконсультант Надія Калініченко повідомила кар’єрних радників про безробітних, які виявили бажання працювати на даному підприємстві


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь