A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

З опівночі 12 листопада 2021 року Черкащина перейшла до ЧЕРВОНОЇ зони епідемічної небезпеки

Дата: 15.11.2021 10:20
Кількість переглядів: 314

З опівночі 12 листопада 2021 року Черкащина перейшла  до "червоної" зони епідемічної небезпеки. Таке рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні.

    Карантинні заходи, запроваджені у нашій громаді, як і в області та Україні, просимо сприйняти це з розумінням. Варто усвідомлювати що вони мають непопулярний характер: ми повинні запобігти появі та розповсюдженню цієї інфекції.

   Зокрема проводиться  моніторинг щоденного відвідування дітьми ЗДО та загальноосвітніх навчальних закладів в цілому по закладах та в розрізі груп, класів. При перевищенні кількості відсутніх дітей 25% ( по хворобі) від облікового складу окремого класу, діти переходять на дистанційні навчання, або робота закладу тимчасово призупиняється.

    Під час  тимчасових призупинень навчального процесу звертаємося до батьків з проханням контролювати, щоб ваші діти були вдома, а не в місцях масового скупчення людей.

    Прохання до всіх керівників підприємств, організацій, установ, хто працює в умовах карантину,  забезпечити дотримання в своїх колективах найвищого рівня санітарії та епідеміологічної безпеки, зокрема, дезінфекції робочих місць, ручок дверей, миття рук, виконання працівниками вимоги – при перших ознаках респіраторних захворювань залишатися вдома, обов’язково й негайно звернутися в телефонному режимі до свого сімейного лікаря.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ  не легковажте ситуацією з коронавірусом, бо реалії засвідчують протилежне.

Переконливо просимо всіх жителів Зорівської ТГ проявити відповідальність. Не панікувати. Дотримуватися карантинних вимог. Бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих. Карантин не подобатися нікому, та від його дотримання залежить наше з вами здоров’я і життя наших близьких. Бережімо себе.

 Шановні земляки! Зупинити поширення коронавірусної інфекції ми зможемо тільки змінивши себе. Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

   Давайте будемо толерантними один до одного та ставитися з розумінням до ситуації, будемо дбати про своїх рідних та близьких.

Сьогодні, як ніколи, ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше ми поставимося до дотримання карантинних обмежень, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя.

Червоний рівень епіднебезпеки передбачає низку обмежень, які запроваджуються в регіонах. Користуйтеся засобами індивідуального захисту, показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в ситуації,  адже лише так  ми зможемо зберегти здорову ситуацію в суспільстві під час вимушеного карантину.

Будьте відповідальними!  Будьте здорові!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь