A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Стан ринку Золотоніщини

Дата: 18.11.2021 22:33
Кількість переглядів: 306

Стан ринку праці  Золотоніщини

На сьогодні Золотоніська міськрайонна філії Черкаського обласного центру зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи. На безоплатній основі надаються послуги із сприння працвлаштуванню та підбор персоналу. Нині це сервісна установа сучасного формату, яка пропонує нові можливості для клієнтів.
Протягом січня – жовтня 2021 року на обліку перебувало 1979 безробітних. В професійно-кваліфікаційному  складі безробітних переважну більшість складають особи, що мають робітничі професії (продавці-консультанти, касири, оператори виробничої дільниці, водії автотранспортних засобів ).  
На сьогодні на обліку в міськрайонній філії перебуває 523 особи , що мають статус  безробітного. 
З початку року було працевлаштовано 838 безробітних, що на 24% більше ніж  в січні – жовтні 2019 року ;  5 роботодавців отримали компенсацію  ЄСВ, 53  безробітних проходили професійне навчання на замовлення роботодавця та 31 особа прийняли участь  в громадських та інших роботах тимчасового характеру.
Протягом звітного періоду від роботодавців регіону  надійшло 1205 вакансії з яких  968 було укомплектовано за сприянням служби зайнятості.
На сьогоднішній день є потреба роботодавців за такими  професіями та спеціальностями як кухар, оброблювач птиці, бухгалтер, слюсар-ремонтник, водй автортранспортних засобів, вантажник.
Для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці служба зайнятості пропонує низку освітніх можливостей для дорослого населення – безкоштовно і встислі терміни можна здобути затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію. У системі державної служби зайнятості діють 11 центрів прпофесіно-технічної освіти, які здійснюють професійну підготовку за 95 ліцензованими робітничими професіями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь