A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Інформаційно-роз'яснювальна робота ДСНС

Дата: 21.01.2022 13:32
Кількість переглядів: 327

20 січня працівники Золотоніського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області та Виконавчого комітету Зорівської сільської ради відвідали домівки громадян та вказали кожному господареві на недоліки та небезпеку, що чатує на них вдома. Основна увага була звернена на будинки багатодітних сімей, одиноких та літніх людей. Проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо правил пожежної безпеки. Рятувальники розповіли про основні причини пожеж у житловому секторі, запобіжні заходи і правила безпеки при експлуатації електричних, нагрівальних, побутових газових приладів, вимоги при використанні пічного опалення, а також про дії в разі виникнення пожежі.
Співробітники ДСНС наголосили, що категорично заборонено застосовувати для опалення приміщення саморобне електронагрівальне обладнання, експлуатувати кабелі та проводи з пошкодженою ізоляцією, обгортати електролампи та світильники папером, тканиною, іншим горючим матеріалом, залишати без нагляду ввімкнені в електромережу нагрівальні
прилади.
Шановні громадяни! Будьте вкрай обережними, дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань, будьте відповідальними та наполегливо дотримуйтеся рекомендацій фахівців.
При виникненні пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно повідомляйте за номером «101»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь