A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Про скликання чергової сесії сільської ради

Дата: 09.12.2022 12:05
Кількість переглядів: 118

 

 

Зорівська сільська рада

Золотоніського району Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від  09 грудня  2022 року                  Зорівка                                  №39/01/02-05

 

Про скликання чергової сесії

сільської ради

 

     Відповідно до ст.42, 46 Закону України «Про місцеве   самоврядування в Україні», Регламенту роботи Зорівської сільської ради, затвердженого рішенням ради від 16.12.2020

  № 8, у зв’язку з необхідністю:

 1. Скликати   чергову сесію VІІІ скликання, що відбудеться  22   грудня 2022 року о 12.00 год.  з нижчевикладеним порядком денним, в приміщенні Зорівського сільського Будинку культури.

 2.Провести засідання комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення 16.12.2022 р. 0 14.00.

 3. Депутатів і запрошених на пленарне засідання  сесії – Качкалда Т.О. в письмовій, усній формі, через групу в  вайбері повідомити до 12 грудня 2022 року.

4.Директору Зорівського  сільського Будинку культури  Рудь Н.Г. підготувати приміщення та глядацьку залу для проведення засідання сесії.

 

Порядок денний:

1.Про затвердження проекту денного. Секретар сільської ради  - Загребельна Н.А.

2.Про  відміну  рішення  Зорівської сільської  ради  № 8-13/VІІІ     від  17.08.2021 р. Спеціст І катерогії    відділу  бюджетів, фінансів та бухгалтерської звітності -     Тетьра  Н.О.

3. Про затвердження  нової редакції Статуту Комунального Підприємства «Благоустрій» Виконавчого комітету Зорівської сільської ради. В.о. директор КП «Благоустрій»- Бєлова В.М

4. Про надання дозволу КП Благоустрій» На відкриття нового коду виду економічної діяльності(КВЕД).  В.о. директор КП «Благоустрій»- Бєлова В.М.

5. Про затвердження калькуляції вартості послуг  Комунального підприємства «Благоустрій» В.о. директор КП «Благоустрій»- Бєлова В.М.

6. Про звіт директора  центру з надання соціальних послуг Зорівської сільської ради  2021  року. Директор  центру з надання соціальних послуг Зорівської сільської ради   -Ігнатьєва А.    О.

7. Про бюджет Зорівської   сільської територіальної громади  на 2023 рік (2352400000). Начальник фінансового відділу- Зоря С. М.

8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20 грудня 2021 року №14-19/VIII «Про бюджет Зорівської сільської  територіальної  громади на 2022 рік"(23524000000)(код бюджету). Начальник фінансового відділу - Зоря С. М.

9. Про умови  оплати  праці сільського голови. Спеціаліст  І категорії – Качкалда Т.О.

10. Про умови  оплати  праці заступника сільського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Спеціаліст  І категорії  загального відділу – Качкалда Т.О.

11. Про умови  оплати  праці секретаря сільської ради. Спеціаліст  І категорії –

 Качкалда Т.О.

12.Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 26 травня 2022 року № 4-18/VІІІ «Про Порядок надання грошової  допомоги громадянам Зорівської сільської  територіальної громади за рахунок коштів місцевого бюджету». Начальник відділу  соціального захисту населення - Коновалова М.А.

13. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 23 грудня 2020 року № 3-15/VІІІ «Про затвердження програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян на 2021-2025 роки». Начальник відділу  соціального захисту населення - Коновалова М.А

14. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального некомерційного

підприємства  Зорівської  сільської  ради «Мехедівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини». Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів- Ляшенко В.М.

15.Про структуру  та штатну чисельність апарату Зорівської сільської ради та її виконавчого органу. Спеціаліст  І категорії – Качкалда Т.О.

16.Про затвердження Пограми розвитку та фінансової підтримки комунального   некомерційного підприємства «Мехедівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Зорівської сільської ради на 2023 рік. Начальник фінансового відділу -            Зоря С. М.

17.Про затвердження Програми підтримки КП «Благоустрій» Виконавчого комітету Зорівської сільської ради на 2023 рік.  Начальник фінансового відділу - Зоря С. М.

18. Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських та міжміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2023- 2025 роки.   Начальник фінансового відділу -         Зоря С. М.

19.Про затвердження Програми розвитку освіти Зорівської сільської ради на 2023 р. Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту, охорони здоров’я, надання адміністративних та соціальних послуг Виконавчого комітету Зорівської сільської ради  ( гуманітарний відділ) – Рибак Ю.О.

20. Про план соціально-економічного розвитку Зорівської об’єднаної територіальної громади на 2023 рік. Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів- Ляшенко В.М.

21.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителя  с.Зорівка Кріт Михайла Михайловича, земельної ділянки площею 0,1340га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Зорівка. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

22.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителя  с.Зорівка Аршакяна Ігіта Суреновича, земельної ділянки площею 0,2500га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Зорівка. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

23.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителя  с.Зорівка Загребельного Олега Івановича, земельної ділянки площею 0,2500га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Зорівка. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

24.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителя м.Черкаси Лади Сергія Володимировича, земельної ділянки загальною площею 0,6000га., для ведення особистого селянського господарства  в с.Чернещина, вул.Набережна. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

25.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жительки  с.Лукашівка Руденко Катерини Іванівни, земельної ділянки площею 0,2500га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Лукашівка. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

26. Про затвердження    технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителя  с.Кривоносівка Безгуби Василя Івановича, земельної ділянки площею 0,2500га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Кривоносівка. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

27. Про затвердження    технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителів с.Кривоносівка Безгуби Івана Івановича та Безгуби Владислава Миколайовича, земельної ділянки площею 0,2500га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Кривоносівка. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

28. Про затвердження    технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителя с.Вершина-Згарська Сіпка Сергія Миколайовича, земельної ділянки площею 0,2500га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Вершина-Згарська. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

29.Про розгляд заяви щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду із земель комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі, орієнтовною площею 2.3737га, на території Зорівської сільської ради в с.Кривоносівка вул. Центральна, 2В Петросяну Даару Вараздатовичу. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

30.Про розгляд заяви щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду із земель комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі, орієнтовною площею 1.5415га, на території Зорівської сільської ради в с.Кривоносівка вул. Центральна, 2Б Петросяну Даару Вараздатовичу. Спеціаліст сільської ради- Коваленко К.Л.

31.Про звільнення від оплати за харчування в закладах дошкільної та шкільної освіти дітей,  батьки яких здійснювали або здійснюють забезпечення заходів стримування агресії російської федерації, дітей, один з батьків яких загинув при виконанні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони,  відсічі і стримування збройної агресії рф.Начальник відділу  соціального захисту населення - Коновалова М.А

 

Сільський голова                                  Галина ГАЛУШКО  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь