Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Герої не вмирають, віддаючи своє життя за ближніх своїх, в боях за правду та незалежність країни

Дата: 12.12.2022 12:39
Кількість переглядів: 76

Герої не вмирають, віддаючи своє життя за ближніх своїх, в боях за правду та незалежність країни. 

Страшне горе спіткало родину нашої Зорівської громади. Пекучим болем пройняло серця рідних та близьких, односельців та однокласників, друзів та побратимів. Всіх, хто знав цього доброго та життєрадісного хлопця.

6 грудня на 28 році життя раптово зупинилося серце Сухомудренка Андрія Сергійовича. Не стало дорогого синочка, люблячого та дбайливого братика, коханого хлопця, вірного та щирого друга, завжди усміхненого і доброго однокласника, привітного односельця... Наша українська земля збідніла на справжнього патріота, щирого, доброго, ще дуже молодого, але хороброго, справжнього воїна.

Cухомудренко Андрій Сергійович народився 1 червня 1994 року в селі Чернещина. Батьки виховали сина добрим, порядним та працелюбним сином. У 2011 році Андрій закінчив Зорівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, вступив до Черкаського комерційного технікуму, який закінчив в 2013 році та здобув спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність». В цьому ж 2013 році призваний на строкову службу в м. Черкаси, підписав контракт, який закінчився у 2018 році. Отримав звання заступника командира взводу. Навчав молодих призовників.

Сухомудренко Андрій Сергійович брав участь в антитерористичній операції на сході України. В 2015 році був у найгарячіших точках – Слав'янськ, Маріуполь, Попасна. 

В тяжкий для України час, коли країна-сусід розгорнула на нашій землі повномасштабну фашистсько-загарбницьку війну, наш Андрій став на захист Батьківщини.

Навіть після найгарячіших подій, коли Андрій по декілька днів не виходив на зв’язок, телефонував і говорив рідним: “Зі мною все добре”. Весною 2022 року отримав тяжкі травми під час виконання бойового завдання та довгий час перебував на лікуванні та реабілітації.

З перших днів війни за Андрія та всіх захисників молилися батьки, брат Олександр, кохана дівчина, всі родні, однокласники та земляки... Ми будемо завжди пам’ятати і тепло згадувати Сухомудренка Андрія Сергійовича. Дякувати йому за його мужність, хоробрість та витримку. Пам’ятати і дякувати за мир. А він настане!

Народ, який стоїть на колінах перед героями, ніколи не стане на коліна перед окупантами.

Вічна світла пам'ять захиснику та Герою України Сухомудренку Андрію Сергійовичу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь