Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Вічна пам’ять всім загиблим Героям і особлива шана нашому земляку Олександру Яковичу Бугаєнку

Дата: 30.11.2018 13:41
Кількість переглядів: 53

З 2014 року багато славних синів стало на захист Вітчизни, тисячі з них стали янголами-охоронцями, щоб з небес оберігати своїх побратимів у час бою, щоб світити нам з небес своїм жертовним подвигом. За рідну землю, за нас із вами вони віддали найцінніше – життя…

Одним із таких янголів - Олександр Якович Бугаєнко, колишній учень  Зорівської школи. Вчителі пам’ятають його як допитливого, життєрадісного, говіркого хлопчика. Друзі – як вірного товариша, веселого шукача пригод. Сім’я – як люблячого батька, сина й чоловіка. Побратими – як відчайдушного, сміливого, рішучого воїна.

Так розпорядилася доля, що в листопаді 2016 року Олександр отримав тяжку травму, внаслідок якої, перебуваючи вже в госпіталі, помер. Але він назавжди залишиться жити в нашій пам’яті, в наших серцях, він залишиться героєм для кожного з нас.

15 лютого 2018 року у Зорівській школі на честь Олександра Яковича Бугаєнка було відкрито меморіальну дошку. Виготовили її за ініціативи об’єднання ветеранів АТО «Патріот» та за підтримки голів районної ради, районної держадміністрації та Л.С.Дзюбан. 

Спасибі вам, наші дорогі Захисники, за мир, в якому ми живемо! Спасибі, Друже Немирний, за науку як треба жити і якими треба стати! Вічна пам’ять всім загиблим Героям і особлива шана нашому земляку Олександру Яковичу Бугаєнку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь