Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Оздоровлення і відпочинок дітей за принципом «гроші ходять за дитиною»

Дата: 01.07.2024 16:29
Кількість переглядів: 93

В 2024 році продовжено реалізацію експериментального проекту щодо надання та оплати послуг з оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за принципом «гроші ходять за дитиною».

Отримувачем допомоги є один з батьків (особа, яка його/її замінює) дитини (у тому числі зареєстрованої як внутрішньо переміщена особа, що отримує допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам), що виховується в малозабезпеченій сім’ї та належить до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї.

Отримувачу допомоги автоматично надійде повідомлення про можливість отримання бюджетних коштів засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Бюджетні кошти перераховуються отримувачу на кожну дитину в розмірі п’яти прожиткових мінімумів виходячи з прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня відповідного року для дітей віком від шести до 18 років, один раз на рік у грошовій безготівковій формі на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, відкритий в АТ «ПриватБанк».

Отримувач протягом трьох місяців з дня зарахування на поточний рахунок бюджетних коштів, а у разі зарахування коштів у жовтні — листопаді не пізніше 25 грудня поточного року:

- обирає один з дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, який приєднався до публічного договору з надання послуг з оздоровлення та відпочинку дітей;

- звертається до керівника обраного дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для отримання згоди та підтвердження можливості надання таким закладом послуг з оздоровлення та відпочинку дітей із зазначенням строку перебування дитини в такому закладі та повної вартості путівки;

- оплачує послуги з оздоровлення дитини шляхом придбання путівки на 21 календарний день;

- оплачує послуги з відпочинку дитини шляхом придбання путівки на 14 календарних днів.

Фото без опису

  •  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь