A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

У Зорівці відбувся відкритий турнір із армрестлінгу!

Дата: 19.03.2018 19:47
Кількість переглядів: 729

Фото без описуВперше в Зорівському будинку культури зібралося чимало спортсменів з усього району, а приїхали вони для того, щоб позмагатися потужним потиском  своїх рук. У змаганнях із армрестлінгу брало понад 30 учасників із різних сіл, це були представники із Зорівки, Кривоносівки, Хрущівки, Піщаного, Подільського, Новодмитрівки, Вознесенського, Підставок, Чорнобаю та Красенівки. Змагання проходило за коловою системою у двох підгрупах трьох вагових категорій до 70 кг, до 90 кг та понад 90 кілограмів.

Суперники чимдуж старалися та тиснули руки одне одному доти, доки перемогу отримував сильніший. Отож випробувавши всі всої сили переможцями стали наступні: у ваговій категорії до 70 кг чемпіонський п’єдестал зайняли Микола Черінько з Новодмитрівки ( 1 місце), Владислав Косенко із Кривоносівки ( 2-ге), та Олександр Манжула з Піщаного (3-тє). У категорії 90 кг лідерами стали Микола Черінько (1-ше), Богдан Ткаченко із Подільського ( 2-ге) та Назаров Руслан із Новодмитрівки виборов 3 місце. Серед наймогутніших ( понад 90кг) призові місця зайняли Олександр Мусієнко із Підставок (1-ше), Андрій Данник із Чорнобая (2-ге) та Сергій Лупина із Подільського ( 3-тє). Усі вони були нагороджені грамотами, медалями також Василь Лисенко про спонсорував переможців грошовими винагородами.

Крім цього проходила реєстрація для любителів гирьового спорту, а саме підняття гирі вагою 32кг, тут теж виявилося чимало бажаючих. Боролися учасники у двох категоріях до 80 кг та понад 80 кілограмів. Було досить цікаво спостерігати за силачами, кожен вболівав за свого. За результатами змагань було визначено наступних переможців: у категорії до 80 кілограмів стали Василь Щербина з Кривоносівки ( 1 місце), Євген Косенко із Кривоносівки (2-ге) та Олександр Манжула із Піщаного ( 3-тє). У категорії понад 90 кг сильнішими були Олег Близнюк ( 1-ше), Андрій Данник із Чорнобая ( 2-ге) та Олександр Капинос із Піщаного – 3 місце. Також серед учасників був Григорій Пустовіт, сільський голова Підставок, він також показав не поганий результат до перемоги не вистачило зовсім трішки.

 Чимало було і вболівальників, а серед них, молодий голова села Подільського, Артем Кухаренко та Юрій Гунько сільський голова Зорівки. Усіх пригощали гарячим чаєм та свіжоспеченими пиріжками. Присутні були задоволені та висловлювали подяку організаторам, думаємо, що такі змагання будуть традицією!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь