A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Ми маленькі діти на землі великій

Дата: 19.03.2018 19:48
Кількість переглядів: 847

Фото без опису
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій.

Незважаючи на несприятливу погоду, біля Зорівської СБФ зібралося чимало дітлахів. Свято наше, під назвою « Ми маленькі діти на землі великій», розпочалося з відгадування загадок,проведення вікторин, запитання були і про Україну, і про звірят, і про пташок, але найбільше малечі сподобалося відгадувати казки. Їм були запропоновані цитати з різних українських казок, які вони мали відгадати. Найспритнішими стали Даша Тетьора та Оля Любонько, за правильні відповіді вони отримали солодкі призи. Далі діти взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті «Діти малюють майбутнє». Поділившись на три команди, в середньому по 12 осіб, почали зображувати свої мрії на асфальті. По закінченню, оплесками були визначено переможців, нею стала команда у складі Саші Прокопової, Ярослава Лисенка, Інни Левченко, Валі Семко, Даші Тетьори, Ані Жало, Віти Чмир, Саші Зорі, Лєри Мисенко та Кирила Петрова, вони створили чудовий малюнок, який назвали « Мир на землі!». Команда була нагороджена солодощами. Дітям дуже сподобалось проведене свято!

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті,тоді  і Батьківщина, і батьки, які дали вам життя, будуть вами пишатися!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь