A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Інформування

Профілактична бесіда

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" у Зорівській ЗОШ I-III ст. відбулася зустріч в.о. начальника Служби у справах дітей Демчинської Т.І., Поліцейського офіцера громади Стадника А.Г. та представника ювенальної превенції Гаврилової А.В. з учнями. З дітьми було проведено профілактичну бесіду-роз'яснення з метою недопущення фізичного, психічного, сексуального та економічного насильства.

16:16 27.12.2022

2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме цього дня 1949 року на 4-й сесії ГА ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. В України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

14:43 02.12.2022

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Сьогодні ВІЛ - це не вирок. Люди з вірусом імунодефіциту можуть жити нормальним життям, народжувати дітей, працювати, подорожувати тощо. Цей день - це важлива нагода для підняття поінформованості молоді, широких верств населення про проблеми людей, які живуть з ВІЛ / СНІДом, звільнення від наркотичної та алкогольної залежності.

14:40 01.12.2022

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно у світі з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

11:42 25.11.2022

Профілактичний рейд помешканнями вразливих категорій населення Зорівської громади

Як показує аналіз, кількість надзвичайних ситуацій у зимовий період різко збільшується. Основними причинами їх виникнення є необережне поводження з вогнем, несправність пічного опалення, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів. Враховуючи вищенаведене,ми вважаємо за необхідне регулярно нагадувати громадянам про правила пожежної безпеки. Тому 27.10. 2022 року з метою попередження випадків необережного поводження з вогнем, працівниками сільської ради спільно з поліцейським офіцером громади та працівником ДСНС було проведено профілактичний рейд помешканнями вразливих категорій населення Зорівської громади. Особлива увага була приділена дотриманню правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами та пічним опаленням.

11:05 27.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь