A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Сучасні форми співпраці з роботодавцями

Дата: 27.01.2020 15:15
Кількість переглядів: 462

 

Сучасні форми співпраці з роботодавцями

 

Електронні сервіси стали звичною справою і сприймається користувачами, як ознака зручності й доступності послуг. Служба зайнятості теж прагне наблизити соціальні послуги до роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

Нещодавно до Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості за консультацією звернувся директор ТОВ «ГРОУ АП ВЕЛЛ» Сергій Мигаль.  Пана Сергія цікавили питання оперативного підбору персоналу.         Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко не лише надала кваліфіковану консультацію по даному питанню, але й ознайомила з роботою електронного кабінету роботодавця та освітнього порталу Державної служби зайнятості. «Даний сервіс зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. Це автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець може отримувати за допомогою комп’ютера підключеного до мережі Інтернет», - зауважила начальник відділу.

В ході зустрічі директору підприємства надано практичну допомогу у створенні електронного кабінету роботодавця, а також ознайомлено з професійно-кваліфікаційним складом безробітних, які в подальшому будуть направлені на співбесіду. (фото додаються)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь