Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

СПІВПРАЦЯ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ З ОБ`ЄДНАНИМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ

Дата: 27.01.2020 15:16
Кількість переглядів: 498

СПІВПРАЦЯ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ З ОБ`ЄДНАНИМИ

ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ

 

На сьогоднішній день виїзні заходи  фахівців служби зайнятості набирають широких масштабів та актуальності, так як відповідають сучасному ритму та формам співпраці з роботодавцями та іншими клієнтами. З такою метою 22 січня 2020 року Золотоніська місьрайонна філія Черкаського ОЦЗ відвідала Зорівську об’єднану територіальну громаду.

В ході зустрічі були визначені та погоджені шляхи подальшої співпраці сільської ради із службою зайнятості, результатом якої було підписання угоди про спільну діяльність сільським головою Юрієм Гуньком та директором філії Людмилою Павліченко.

 Присутні також на заході начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко, фахівець з профорієнтаційної роботи Надія Калініченко, безробітні та жителі села, які завітали до сільської ради, уважно прослухали виступ сільського голови про діяльність територіальної громади, можливості працевлаштування безробітних громадян на території підпорядкованих сіл, потреби проведення громадських робіт соціального напрямку та з благоустрою територій протягом 2020 року.

Фахівці міськрайонної філії Черкаського ОЦЗ, в свою чергу ознайомили присутніх з переліком послуг сучасної служби зайнятості як для роботодавців, так і для незайнятого населення, проінформували про інноваційні методи співпраці за допомогою електронних кабінетів та про роботу сайтів служби зайнятості та пошуку роботи, а також нового сервісу успішного працевлаштування безробітних  – Освітнього порталу державної служби зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь