A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Річний план роботи на 2021-2022 навчальний рік

Дата: 04.09.2021 13:54
Кількість переглядів: 701

СХВАЛЕНО

педагогічною радою закладу

 протокол   від 31.08.21 №10

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом по закладу  

 від 31.08.21 №80

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDU065

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Вступ

 

В 2020 – 2021 навчальному році педагогічний колектив Зорівської  ЗОШ проводив навчання і виховання учнівської молоді у відповідності з Законом  України  „Про освіту”,  про мови та нормативних актів Міністерства освіти.

                    Із 152 (105) учнів навчальний рік закінчили:

                     на високий рівень: 5 учнів                      достатній: 20 учнів

                                     середній: 47 учнів                    початковий: 33 учнів

Виховний процес у школі здійснюється на основі виховних планів та побудований на основі нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України.  На виконання Національної програми виховання дітей та учнівської молоді в школі створюються й впроваджуються конкретні програми розвитку системи виховання, її інформаційного, методичного забезпечення.  Поряд із традиційними формами виховної роботи значне місце за результативністю посідає шкільне самоврядування. Діють дитячі шкільні організації: для молодшої шкільної ланки – «Країна Барвінкова», для середньої – загін «Українські піонери», старша ланка - “Ровесник”. Старша  та середня шкільна ланка складає актив учнівського самоврядування.

На належному рівні в школі організовано трудове й екологічне виховання. Протягом року проводилися трудові десанти, акції: «Майбутнє села у твоїх руках», «Чисте подвір’я» тощо. У рамках акції «Майбутнє села у твоїх руках» учні посадили фруктові дерева.

Виконання завдань і реалізація основних принципів виховної роботи здійснювалися за основними напрямками:

- ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави; 
- ціннісне ставлення особистості до людей; 
- ціннісне ставлення особистості до природи; 
- ціннісне ставлення особистості до мистецтва; 
- ціннісне ставлення особистості до праці; 
- ціннісне ставлення особистості до себе.

       В основу діяльності школи покладено принцип гуманізму, демократизму, незалежності від політичних, громадських та релігійних організацій, поєднання загальнолюдського і національного взаємозв’язку, розумового, морального, фізичного і естетичного виховання, науковості, диференціації, індивідуалізації змісту і форм освіти, розвиваючого характеру навчання.

Виховна робота школи була спрямована на вирішення таких завдань:

• створення умов для розумового, духовного, морального, фізичного розвитку учнів;

• турбота про здоров'я учнів, пропаганда здорового способу життя;

• естетичне, екологічне та трудове виховання як одна з складових підготовки учнів до дорослого життя;

• продовження спільної роботи  психолого-педагогічної  служби з педагогами, учнями, батьками;

• виховання громадсько-патріотичних якостей завдяки продовженню краєзнавчої та військово-патріотичної роботи.

Протягом 2020-21 н.р. в школі були проведені такі заходи:

  • Свято до Дня знань;
  • Свято до Дня вчителя;
  • Свято до Дня захисника України;
  • Вертеп до Дня Святого Миколая;
  • Тематичні виступи лялькового театру;
  • Проведення акцій: «Милосердя», «Відкрий себе – подаруй любов», «З дідом Морозом у кожен дім»; «Добро починається з тебе», «Великодні подарунки для солдатів»;
  • Тижні безпеки життєдіяльності в період осінніх та зимових канікул.
  • Зустрічі з працівниками поліції;
  • Зустріч з працівниками служби НС(пожежниками);
  • Тиждень безпеки дорожнього руху;
  • День гідності і свободи;
  • Тиждень прав людини;
  • Заходи до вшанування пам’яті жертв Голодомору та Голокосту;
  • Акція «Допоможи птахам»;
  • День безпечного Інтернету;
  • Уроки Добра;
  • Тиждень ввічливості.

 

Над реалізацією мети і завдань виховної роботи в школі працювало 11 класних керівників,  педагог-організатор, керівники гуртків, адміністрація школи.

Одним з аспектів національно-громадянського виховання є прищеплення учням гордості за свою Батьківщину, любові до рідного краю, його традицій.

У рамках екологічного виховання  відбулись трудові екологічні десанти з покращення та благоустрою прилеглої до школи території, місячники з благоустрою. Старшокласники впорядковували могили загиблим воїнам.

З метою попередження та профілактики негативних проявів в учнівському середовищі класні керівники дистанційно проводять батьківські збори (соціальні мережі), на яких розглядаються питання щодо роз’яснення нормативних актів, які зобов’язують батьків нести адміністративну та кримінальну відповідальність за ухилення від навчання та виховання їх неповнолітніх дітей.

На базі школи систематично відбуваються зустрічі учнів випускних класів з представниками навчальних закладів. Класними керівниками проводились виховні години за темами: «Я обираю професію», «Моя майбутня професія». Анкетування учнів, індивідуальні бесіди з ними, групова та індивідуальна робота на терміналі, виступи на класних батьківських зборах, консультації для батьків – все це сприяє визначенню учнів з майбутнім.

Постійний помічник у виборі професії не тільки для класного керівника, а й для кожного учня – шкільний бібліотекар.

Морально-правове виховання учнів школи реалізовувалося через проведення тижня правової освіти у жовтні 2020 року, Всеукраїнського тижня права у грудні 2020 року, конкурсу плакатів та малюнків «Права очима дітей», батьківських зборів, тематичних виховних годин:

· «Права дитини» (1-4 класи),

· «Закон на сторожі прав дитини» (5-6 класи),

· «Проти насилля в сім’ї» (7-8 класи),

· «Стосунки між однокласниками в учнівському колективі» (9-11 класи).

У грудні  проведений тиждень правових знань, а в листопаді відбувся місячник правових знань. В ході місячника оформлювалися стенди, випускалися газети, в бібліотеці працювала виставка літератури з даної тематики. Учні 9-11 класів написали твори на правові теми.

У грудні  були проведені заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Учні 5-11 класів брали участь у конкурсі малюнків «Снід – чума ХХІ ст.». Класні керівники  провели бесіди на тему «Зупинимо СНІД», виховні години «Знати для того щоб жити», лекції «СНІД – чума ХХІст.».

У школі постійно здійснюються заходи, які спрямовані на формування в учнів поваги до Конституції України, символів держави. У кожному класі створені куточки державної символіки, проводяться щотижневі лінійки, на яких звучить Гімн України.

Класні керівники здійснюють постійний контроль за відвідуванням занять учнів, за успішністю знань, проводять необхідні педагогічні консультації з батьками учнів, обстежують умови проживання дітей в сім’ї, вивчають характер та прояви особистості учнів, здійснюють всю виховну роботу з дітьми девіантної поведінки, зустрічаються з учнями та їх батьками за місцем мешкання, проводять роботу по залученню учнів в гуртки та секції за інтересами, залучають до роботи у класі та в школі.

Кропітку роботу з учнями з попередження правопорушень, пропусків занять без поважних причин, порушень дисципліни проводили класні керівники (за відсутності соціального педагога).

Питання роботи школи з профілактики дитячої бездоглядності та попередження злочинності серед неповнолітніх розглядалися на засіданнях педради, нарадах при директору, засіданнях МК класних керівників.

Впровадження естетичного виховання, культури, емоційного сприйняття навколишнього світу, самосвідомості та естетичного смаку в музиці, кіно, архітектурі, побуті учнів наполегливо проводили класні керівники, вчителі, адміністрація школи.

      Для учнів молодшого шкільного віку проведено цикл виховних заходів „Ми всі українці – наша рідна Україна”, „У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна”, бесіди „Історичні місця країни”, „Нашому роду нема переводу”. У молодшому шкільному віці у дітей формуємо уявлення про національні символи України – Герб, Прапор, Гімн України, початкове знання про громадянство України, Конституцію України, про правила поведінки в школі та в громадських місцях. З старшими школярами провела ряд диспутів, бесід за круглим столом по розділах Конституції України: „Конституція – основний закон України”, „Я – громадянин незалежної держави”, „Ми живемо за законами нашої держави”. На таких заходах в учнів виховується почуття патріотизму, національної гідності та любові до Батьківщини, адже патріотичне виховання – це основа духовного розвитку особистості, складова частина національного світогляду і поведінки людини, її ставлення до рідної країни. Ці заходи виховують справжнього націоналіста, навчають бути вірними своїй державі. Я звертаю увагу на те, що вихованець національної школи має вирости патріотом. Патріотичне виховання є могутнім стимулом у боротьбі за розбудову нової незалежної України, її духовне ставлення. Знайомство дітей і з народною символікою, бесіди на теми: „Хліб, як символ народного добра”, гра-вікторину „Народна мудрість про хліб”, де учні показують знання загадок, прислів’їв, та приказок про хліб, свято для молодших школярів „Хліб – усьому голова”. Проведено заходи, присвячені нашим оберегам: „Український рушник”, „Калина – символ України”, „Без верби і калини нема України” та інші.

На нарадах систематично розглядалися питання профілактики травматизму та інфекційних захворювань серед дітей. Протягом року у школі для учнів 1-11 класів проводились додаткові бесіди з усіх видів поточного травматизму. На вимогу керівних документів були проведені всі види інструктажів, інструктажі на місцях та в спеціалізованих навчальних кабінетах. Велися журнали обліку усіх видів інструктажів та журнал реєстрації нещасних випадків, систематично проводились інструктажі з техніки безпеки перед проведенням екскурсій, походів та перед трудовими десантами з відповідними записами у класних журналах та журналі інструктажів.

 Військово-патріотичний напрямок виховної роботи знайшов відображення у проведені заходів, присвячених річниці визволення села від німецько-фашистських загарбників. Школа приймала участь у акціях „Милосердя", „Пам'ять", „Поспішайте робити добро".  У школі була проведена літературно-музична композиція „Ми пам'ятаємо" . У закладі працюють гуртки військово-патріотичного напрямку “Джура”, “Юний патріот”,  «Сокіл», які ведуть активну роботу з вивчення традицій і звичаїв рідного краю, діє волонтерський загін «Мустанг».

Профорієнтаційна робота грунтується на зв'язку з професійними учбовими закладами району та області, учні ходили на екскурсії до місцевого господарства , їздили на екскурсію до військової частини (м.Золотоноша). Класними керівниками проводилися класні години „Професія моїх батьків", „Моя майбутня професія", урок-тренінг „Професія „підприємець". Художньо-естетичний аспект виховної роботи знайшов свою реалізацію в проведенні школою таких заходів: свято Першого дзвоника, „Посвята у першокласники", День Учителя, Свято Букваря, День Святого Валентина.

Екологічне виховання здійснювалось шляхом проведення трудових та екологічних десантів з покращення та благоустрою прилеглої до школи території та скверу біля пам'ятника загиблим односельцям. У школі проводилися екологічні акції, конкурс „ Замість ялинки - зимовий букет", акція „ Годівниця для птахів",  „ Земля - наш дім, збережемо її", екологічний тиждень. Формування здорового способу життя здійснювалось через проведення різноманітних заходів, спортивних змагань.

У вересні-жовтні було проведено обстеження матеріально-побутових умов категорійних дітей, за необхідністю надано матеріальну допомогу, безкоштовне харчування, діти залученні до оздоровлення у позашкільних оздоровчих закладах.

Для проведення підсумків різних видів контролю за станом  роботи школи використовуються такі форми: накази, індивідуальні бесіди, винесення відповідних     питань на нараду при директору, на засідання педагогічної ради, методичні об’єднання та наради класних керівників. Виконуючи основні завдання виховання учнів у школі спільно з педагогічним  колективом використовуємо різноманітні форми й методи роботи: колективні     творчі справи, години спілкування, бесіди, свята, зустрічі, екскурсії, конкурси, огляди, акції, виставки.

 Методична комісія класних керівників і класоводів, постійно вдосконалюючи свою роботу сприяє    професійному вдосконаленню особистості педагога , стимулює творчість  класного керівника , який веде пошуки шляхів збагачення  і розвитку змісту, форм методів  виховної роботи, формування гуманістичних цінностей у системі виховної роботи.  Конкретне планування виховної роботи школи - важлива умова її успішної діяльності. Плануючи виховну роботу, спільно з адміністрацією школи, класними керівниками, учителями-предметниками, активом учнівського самоврядування складаємо  плани виховної роботи у школі. Існує система планування виховної роботи. У школі налагоджена робота з обдарованими дітьми розроблені основні напрями та завдання роботи з обдарованими , складений план виховної роботи     для реалізації програми ,,Обдарована дитина” в якому враховано, що  поняття ,,обдарованість ” поєднує природні, інтелектуальні, творчі, спортивні здібності, які сприяють глибокому розумінню навколишнього світу, окремих напрямів науки і як результат – високий     рівень самореалізації  кожного учня. Ведеться картка обдарованої дитини, кожен класний керівник має інформацію про дітей класу відносно здібностей всіх учнів в класі.     Протягом навчального року виховну роботу було організовано з урахуванням основних положень Конституції України та « Конвенції про права дитини» згідно з Законом України « Про освіту», національною програмою « Діти України» , Комплексною програмою профілактики злочинності. Головна мета школи  –  різнобічний розвиток особистості - вільної, гуманної духовно і творчо зрілої , фізично досконалої, відповідальної і мужньої, ініціативної, готової до самооцінки і самовиховання. Досягнення цієї мети здійснюється через основні напрямки виховання: громадянське , патріотичне, морально- правове, художньо – естетичне, екологічне, трудове, фізичне, превентивне виховання, формування здорового способу життя, сприяння творчому розвитку особистості.

      Протягом минулого навчального року на педрадах обговорювались такі питання:

1.Звіт директора «Про результати діяльності  школи в 2020-2021 н.р.

2. Робота педколективу з розвитку життєвих компетентностей учнів, формування у них високої пізнавальної культури.

3.Гармонізація родинного  та шкільного виховання на засадах педагогіки життєтворчості.

4.Соціально-педагогічна проблема гуманізації виховання учнів у сучасних умовах.

5. Робота школи в умовах карантину.

6. Самоосвіта педагогічних працівників.

Багато зроблено в плані обладнання і переобладнання класів, кабінетів школи. Закуплено нові меблі, відремонтована класна кімната 1 та 2 класу (НУШ) та кабінет української мови та інформатики.

  Робота колективу спрямована на те, щоб кожен учень і вихованець відповідав умовам сучасності. У ньому мають поєднуватися такі риси свідомого громадянина України, як моральність, патріотизм, духовність, правова культура, активна життєва позиція, почуття обов’язку, відповідальність перед державою і самим собою, прагнення до самовдосконалення, самореалізації.

  Проте в роботі є ряд питань, над якими треба працювати: необхідно більше уваги приділяти учням, які мають низький рівень знань; організації позакласної роботи з навчальних предметів; роботі з обдарованими учнями; удосконалювати і урізноманітнювати форми проведення засідань; ширше застосовувати інтерактивні форми і методи роботи як з учителями, так і з учнями.

Певним недоліком в методичній роботі школи є несистемність роботи з батьками; недостатній зв’язок педагогічного колективу і батьківського комітету. Не спостерігається тенденції до співпраці творчих груп вчителів і батьків для вирішення певних завдань.

Вся навчально-методична документація педагогічних працівників і навчального закладу оформлена і перевірена заступником директора з навчально-виховної роботи.

Перед педагогічним колективом  на новий навчальний рік ставляться такі завдання:

1.Обговорювати і використовувати в роботі  нормативні документи Міністерства освіти і науки України.

2.Вдосконалювати науковий і методичний рівень педпрацівників, підвищувати якість освітньої роботи серед школярів.

3.Організувати освітній процес з урахуванням розвитку індивідуальних здібностей, нахилів, роботи з обдарованими дітьми.

4.Заступнику директора з навчально-виховної роботи  систематично надавати методичну допомогу вчителям школи.

5.Проводити курсову перепідготовку згідно графіка.

6. Систематично працювати над самоосвітою.

7.Організувати навчання дітей,  педпрацівників і техперсоналу з безпеки життєдіяльності згідно вимог навчального плану.

8.Працювати над впровадженням програми НУШє

9..Систематично підвищувати науково-методичний рівень педагогічного колективу

 

Серпень                    09.08 - 31.08 Å?

 

Зміст роботи

Відпові-дальний

Форма узагальнення

Відмітка про виконання

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Перевірка та уточнення списків дітей школоповинного віку,   що проживають у мікрорайоні школи

Адміністрація класні керівники

нд

 

  1.  

Ознайомлення із нормативно-правовими документами,  що регламентують діяльність школи у навчальному році.

Адміністрація

нд

 

  1.  

Проаналізувати  якість  контролю   за  виконанням  рішень педагогічної  ради  у  2020-2021 н. р.  та  підготувати  рекомендації  на  засідання  педагогічної  ради  у 2021-2022 н. р..

Адміністрація

нд

 

  1.  

Перевірити стан забезпечення права на обов’язкову повну загальну середню освіту дітей із 6 до 18 років відповідно до статті 53 Конституції України та  ст. 35 Закону „Про освіту”.

Адміністрація

 

нд

 

  1.  

Підготувати тарифікаційні списки педагогічних працівників  в школі   на новий навчальний рік

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Складання плану-сітки нарад, засідань МК, планів роботи центрів методичного консультування, предметних тижнів, психолого-педагогічних семінарів, консиліумів

Адміністрація

нд

 

  1.  

Комплектування 1,10 класів

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Закріплення приміщень за класними колективами

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Призначення класних керівників, завідувачів кабінетів

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Розподіл обов’язків між членами адміністрації

Директор

наказ

 

  1.  

Облік дітей шкільного віку, які підлягають навчанню в ЗНЗ

Соціальний педагог

нд

 

  1.  

Складання графіка чергування вчителів, класів

педагог-організатор

нд

 

  1.  

Звіт про оздоровлення дітей влітку 2021 року

Соціальний педагог

нд

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Взяти участь у роботі пленарного засідання учителів ОТГ

Вчителі-предметники

наказ

 

  1.  

Засідання педагогічної ради:

1. Аналіз діяльності педколективу з організації навчально-виховного процесу в школі відповідно до Державних стандартів  за 2020-2021 н. р.   та завдання на 2021-2022 н. р.

2. Про організацію роботи з охорони праці у школі.

Адміністрація

 

 

 

педрада

 

  1.  

МК вчителів початкових класів

Голова мк

протокол

 

  1.  

Інструктивно-методична нарада з керівниками МК з питань :

- планування роботи на новий навчальний рік;

- коригування планів роботи з керівниками методичних комісій, керівниками творчих груп;

- ознайомлення з новинками методичної та педагогічної літератури

ЗНВР

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Підготовка до свята Дня знань та Першого уроку.                           

Педагог-організ, Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Організація  святкування Дня знань.                                                                     

АдміністраціяПедагог-організ.

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Провести збори батьків учнів 1 класу з питань організації освітнього процесу в початковій школі.

Класовод 1 класу

протокол

 

 

  1.  

Оформлення інформаційного стенду для батьків учнів школи

ЗНВР

стенд

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Проаналізувати стан попереднього працевлаштування учнів                   

Класні  керівники

інформація

 

  1.  

Зібрати інформацію про літній відпочинок учнів школи

Соціальний педагог

інформація

 

  1.  

Уточнити списки учнів СЖО

Соціальний педагог

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Систематизація навчально-методичної літератури,  що надійшла у червні-серпні 2021 року                

Бібліотекар

інформація

 

  1.  

Проаналізувати наявність бібліотечних фондів та їх поповнення навчальною, довідковою і художньою літературою

Бібліотекар

довідка

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Оглянути наявні інструкції з БЖ

Адміністрація

довідка

 

 

Скласти акти-дозволи на відповідність умов роботи  в навчальних кабінетах, правил БЖ

Комісія

акт

 

  1.  

Провести інструктаж із ОП  із зав. кабінетами, зав. класними  кімнатами, зав. майстернями, зав. спортзалом, зав.

 ЗНВР, завгосп

журнали

 

  1.  

Обстежити прилеглу до школи  територію, вжити заходів щодо усунення недоліків в організації руху, заміна несправних засобів регулювання дорожнім рухом (розмітки тощо)

ЗНВР, завгосп

інформація

 

  1.  

Збір та узагальнення інформації по медичному огляду учнів школи, доведення результатів до педколективу школи

ЗНВР, медична сестра

інформація

 

  1.  

Перевірити наявність та стан первинних засобів пожежогасіння в кабінетах та приміщеннях школи

ЗНВР, завгосп

інформація

 

  1.  

Провести інструктивну нараду із завідувачами кабінетів, спортивним залом.

ЗНВР

нз

 

  1.  

Оновити куточок Правил дорожнього руху, стенд ЦЗ

ЗНВР

стенд

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Підготовка статистичних звітів

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Перевірка стану ведення протоколів педрад

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:      

-  про  заборону  тютюнопаління  та  пропаганду  здорового  способу  життя;     

- про   призначення  відповідального  з  обліку  дітей  і  підлітків шкільного  віку;

 - про створення комісії на затвердження актів-дозволів на проведення занять в навчальних кабінетах, майстерні, спортзалі та на  спортивних майданчиках; на використання спортивних снарядів

на уроках фізкультури  та в спортивно-масовій роботі;

- про розподіл посадових обов’язків працівників школи;

- про створення комісії з попередження правопорушень серед учнів;

-про  призначення  відповідального  за  збереження  електроенергії           та твердого палива;

 - про призначення завідуючих та встановлення доплат завідуючим кабінетами  

- про організацію роботи з протипожежної безпеки 

- про організацію роботи з безпеки дорожнього руху 

- про охоплення дітей і підлітків шкільного віку навчанням в мікрорайоні школи 

- про створення комісії для проведення тарифікації педагогічних працівників;     

- про розподіл педагогічного навантаження учителів і розподіл    обов’язків

- про призначення громадського інспектора по охороні дитинства

- про розподіл обов’язків між адміністрацією школи та встановлення графіка роботи;

- про режим роботи школи.

- про створення постійно діючої служби спостереження за  безпечною експлуатацією споруд, обладнання і устаткування

- про дотримання правил техніки безпеки, пожежної безпеки

- про призначення відповідального за патріотичне виховання у школі

 - про медичне обстеження працівників школи

- про попередження харчових отруєнь та інфекційних захворювань учнів

- про встановлення тарифних ставок технічним працівникам школи

- про створення та склад комісії по перевірці стану кабінетів та встановлення доплат завідуючим кабінетами;

- про призначення класних керівників та класоводів;

- про виконання чинного законодавства по здобутті освіти;

- про організацію іклюзивного навчання;

- про прийом до школи  учнів 1,10 класів

- про організацію навчальних занять з дітьми, які знаходяться на індивідуальному навчанні;

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Провести регламентацію відповідно до нормативних документів:   

- режиму роботи школи;      

- структури навчального року;       

- навчального плану та програм на 2021-2022 н. р..                                                    

- розкладу уроків;                                                                                  

- календарного планування на І семестр;                .

- планів виховної  роботи  класних керівників;     

- планів роботи гуртків, фізкультурно-оздоровчої роботи;                                                                       

- плану роботи бібліотеки, захистуУкраїни, шкільної документації

- про створення служби спостереження за шкільною будівлею  

Адміністрація

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Підготовка шкільної їдальні.                                                                                                         

Ст. кухар

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

ЗНВР, завгосп

інформація

 

  1.  

Організація системи доступного , якісного шкільного харчування та питного режиму

медсестра, завгосп

інформація

 

  1.  

Підготувати медичний кабінет, забезпечити його необхідним інвентарем, медикаментами.

Директор , медсестра

 

 

  1.  

Підготувати та доповнити папку методичних рекомендацій, наказів, інструктажів щодо організації медичного обслуговування школи.

Медсестра

 

 

 

  Вересень                    01.09 - 03.09Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Підготувати план виховної роботи школи на 2021-2022 н. р..

ЗНВР, Педагог-організатор

плани

 

  1.  

Визначити кожному учневі медичну групу для занять фізичною культурою.

Медсестра

 

 

  1.  

Скласти розклад уроків, гуртків.

Адміністрація

плани

 

  1.  

Затвердити розклад уроків, гуртків.                                                                       

Адміністрація

плани

 

 

Погодити тематичні календарні плани учителів на І семестр 2021-2022 н. р..

Адміністрація

нд

 

  1.  

Складання календаря спортивних заходів і свят.

Вчитель фізкультури

інформація

 

  1.  

Скоректувати план проведення атестації вчителів на 2021-2022 н. р..

Адміністрація

плани

 

  1.  

Складання графіка проведення контрольних, практичних та лабораторних робіт з   основ наук

ЗНВР

плани

 

  1.  

Організація чергування по школі та навчальних кабінетах оформлення класних куточків.

Педагог-організатор, учком

плани

 

  1.  

Звіт по формі ЗНЗ1

Адміністрація

звіт

 

  1.  

Інформація щодо кількості дітей, які не приступили до навчання

Соціальний педагог

інформація

 

  1.  

Тарифікаційні списки

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Звіт по формі 77 РВК

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Уточнення списків дітей та підлітків шкільного віку, які проживають у мікрорайоні школи

Соціальний педагог

інформація

 

  1.  

Організація та комплектування роботи ГПД

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Оновлення банку даних обдарованих учнів

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Організація роботи гуртків, факультативів

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Місячник основ безпеки життєдіяльності

«Щоб не трапилось біди, пам’ятай про це завжди»

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Інструктивно-методична нарада:

1. Про програмне забезпечення освітнього процесу у 2021-2022 н. р..

2. Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу.

3. Про особливості планування виховної роботи у 2021-2022 н. р..навчальному році.

4. Ознайомлення з нормативними документами на початок 2021-2022 н. р..

5. Урахування індивідуальних здібностей учнів на уроці.

 

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Методична комісія вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Голова МО

плани

 

  1.  

Інструктаж учителів про дотримання єдиного орфографічного режиму та виконання закону „Про мови”.

Адміністрація

нз

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про дотримання вимог Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту».

2. Про дотримання державних санітарних правил та норм.

3. Про стан вакцинації працівників школи.

4. Про стан забезпечення учнів підручниками та зміцнення бібліотечного фонду.

5. Про якість тематичного планування та дотримання вимог чинних нормативних документів.

6. Про єдині вимоги до учнів.

7. Про організацію методичної роботи.

 8. Про організацію медико-педагогічного контролю

9.  Стан протипожежного захисту у школі.

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Уч. осн.здор.

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Ігрова програма «Ми – одна родина»

 

 

 

  1.  

Двотижневик «Увага! Діти на дорозі!»

 

 

 

  1.  

Олімпійський тиждень.

Заходи з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Екскурсія школою для першокласників«Школа - мій рідний дім, мені затишно в нім»

Класовод 1 класу

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Конкурс дитячого малюнку на асфальті «Ми за мир на планеті   Земля»  до Міжнародного Дня миру(підготовка)

Класні керівники

інформація

 

 

  1.  

Консультпункт для батьків

Для батьків першокласників. Шкільна зрілість. Процес адаптації

Соціальний педагог

 

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Збір списків учнів різних категорій, планування роботи з ними

ЗНВР,

Соціальний педагог

плани

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

Соціальний педагог

Адміністрація

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Оформити виставку новин методичної   літератури для  використання у 2021-2022 н. р..

Бібліотекар

інформація

 

  1.  

Оформити листи видачі  підручників по класах.

Бібліотекар

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Визначити кожному учневі медичну групу для занять фізичною культурою.

Медсестра

 

 

  1.  

Огляд учнів з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                      

Медсестра

 

 

  1.  

Всеукраїнський рейд «Увага! Діти на дорозі»

учитель основ здор

матеріали

 

  1.  

Проведення вступного інструктажу з БЖ з учнями школи

педколектив

журнали

 

  1.  

Проведення навчання та перевірка знань з ОП з працівниками школи

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Провести первинний інструктаж та інструктажі на місцях вчителів та учнів                                                                                                                          

Адміністраціякласні керівники

журнали

 

  1.  

В  шкільних  майстернях,  кабінетах  фізики,  хімії,  комп’ютерному класі,  спортзалі  вести  книги  для  інструктажу  по  ТБ. 

Зав. кабінетами

журнали

 

  1.  

Провести інструктажі з БЖ з учнями прийнятими до школи

Класні керівники

журнали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Вивчення Законів України «Про загальну середню освіту», «Про освіту»

Адміністрація

нд

 

  1.  

Стан здоров’я дітей

Адміністрація

нд

 

  1.  

Забезпеченість учнів підручниками

Адміністрація

нд

 

  1.  

Програми та тематичне планування

Адміністрація

нд

 

  1.  

Профілактика дорожньо-транспортного травматизму

Адміністрація

нд

 

  1.  

Проаналізувати та затвердити плани роботи класних керівників                      

Адміністрація

нд

 

  1.  

Видати накази та організувати їх виконання:     - про призначення відповідального за туристсько-краєзнавчу роботу; .

- про початок навчального року із захисту України;

- про проведення рейду «Урок»

- про проведення громадського огляду умов утримання, навчання, виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

та ін. категорій

 - про організацію методичної роботи в школі

 - про вивчення стану викладання навчальних предметів у 2021-2022 н. р...

- про організацію позакласної роботи з фізичної культури

- про створення комісії для проведення атестації педагогічних працівників  у 2021-2022 н. р..

- про охоплення учнів школоповинного віку навчанням

- про підсумки ЦЗ в 2021 та завдання на 2022 р.

- про проведення ЦЗ в школі

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Перевірка стану ведення книги руху учнів

Адміністрація

нд

 

  1.  

Перевірка стану ведення алфавітної книги

Адміністрація

довідка

 

  1.  

Переглянути Статут школи

Адміністрація

довідка

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Благоустрій території школи.                                                                                                        

завгосп

інформація

 

  1.  

Обладнати  аптечки  з  необхідними  медикаментами.                                          

Зав. Кабінетами, медсестра 

матеріали

 

  1.  

Придбання миючих засобів, спецодягу, інвентарю

 завгосп

інформація

 

  1.  

Підготовка спортивних споруд школи до роботи у 2021-2022 н. р..

 ЗНВР, завгосп

матеріали

 

 

Вересень                    06.09 - 10.09Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Інформація про навчання учнів 9,11 класів                                 

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Тиждень фізичного вихованя  та здорового способу життя

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Аналіз  стану  здоров’я  учнів  школи  та  врахування рекомендацій  лікарів  у  освітньому  процесі

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Методичні консультації для учителів з питань форм і методів проведення    тематичного обліку знань учнів

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Провести  педагогічний  консиліум  учителів  5 класу та класовода 1  з   метою погодження  дій  при формуванні   у школярів  уміння  міжособистісного  спілкування  та їх  підготовки  до життя

ЗНВР

матеріали

 

  1.  

Проконтролювати використання учителями навчально-наочних посібників та лабораторного обладнання, рекомендованого МО науки для середніх загальноосвітніх закладів.

ЗНВР

нз

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про стан здоров’я дітей та  використання здоров’язбережувальних технологій на уроках та в позаурочний час.

2. Про організацію роботи учнівського самоврядування.

3. Про врахування класними керівниками вимог Основних орієнтирів виховання 1-11 класів та методичних рекомендацій ЧОІППО при плануванні виховної роботи.

4. Про підсумки працевлаштування учнів 9,11 класів.

5. Про організацію роботи з дітьми, які потребують особливої уваги.

6. Про організацію роботи з обдарованими учнями та підготовку до участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах.

7. Про забезпечення наступності початкової та базової школи, дошкільної та початкової освіти.

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Проаналізувати   необхідність  у  курсовій  перепідготовці  окремих  вчителів 

Адміністрація

нз

 

  1.  

Засідання МК класних керівників та  класоводів                                                                                         

Керівник  МК

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Підготовка до річниці визволення Зорівки від німецько-фашистських загарбників (за окремим планом)

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

День фізичної культури і спорту(09.09)

 

Педагог-організатор, уч.ф-ри

інформація

 

  1.  

Організація роботи гуртків і секцій

керівники гуртків

журнали

 

  1.  

Вибори шкільного парламенту

Педагог-організатор

протокол

 

 

  1.  

Проведення класних та виховних годин: «Подорож до країни Дорожніх знаків»; «Азбука безпеки»; «Я – учасник дорожнього руху», вікторина з ПДР «Чи знаєш тиобов`язки та права пішоходів?»

Класоводи, кл. керівники, вихователі, вчителі основ здоров’я

матеріали

 

  1.  

Конкурс малюнка на асфальті «Світлофор Моргайко»

Педагог-організатор

інформація

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Бесіди

«Профілактика дитячого травматизму та збереження життя і здоров’я дітей»

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Обстеження житлово-побутових умов категорійних дітей

Соціальний педагог

акт

 

  1.  

Обстеження житлово-побутових умов проживання дітей з багатодітних сімей

Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Проведення соціальної паспортизації класів

 

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Організувати  вчителів  на  передоплату  періодичних  видань  методичної  літератури  на  2021 р                                                                                               

Бібліотекар

інформація

 

  1.  

Бесіди з читачами під час видачі літератури щодо правил користування бібліотекою

бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Перевірка стану ведення документації з БЖ.

Адміністрація

нд

 

  1.  

Тиждень безпеки руху (за окремим планом)

педколектив

матеріали

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Дотримання правил особистої гігієни – понад усе!»                           

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Дотримання Державних санітарних правил та норм

Адміністрація

нд

 

  1.  

Зміст планів виховної роботи

Адміністрація

нд

 

  1.  

Стан освітнього процесу в  5 класі

Адміністрація

нд

 

  1.  

Контроль за особовими справами учнів 1-11 класів

Адміністрація

нд

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:                       - про створення комісії з інвентаризації матеріальних цінностей

- про використання комп’ютерів у навчальному процесі та про підвищення комп’ютерної грамотності вчителів

- про організацію в школі Всеукраїнської акції „Живи, книго!”

- про створення комісії з попередження правопорушень серед учнів школи

- про організацію харчування учнів в 2021-2022.р.

- про організацію роботи з обдарованою та талановитою молоддю

- про проведення І етапу предметних олімпіад

Директор

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Впорядкувати  територію  біля  обеліска та  пам’ятника   загиблим  

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Контроль споживання електроенергії, водопостачання, дотримання лімітів споживання та своєчасне подання звітності

завгосп

інформація

 

 

Вересень                    13.09 - 17.09Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                   

Адміністрація

нд

 

  1.  

Ознайомити  батьків  з  Конвенцією  про  права  дитини  та  ст. 59-60  Закону  України  „Про  освіту”  про  відповідальність батьків за  навчання  і  виховання  дітей  та   зобов’язати  батьків  дотримуватись   даних  вимог  при  вихованні  дітей                                  

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Попереджувальний  контроль  за  станом  освітнього процесу  у  1 класі

Адміністрація

нз

 

  1.  

Контроль  у  5  класі : стан  освітнього процесу та  рівень  адаптації  учнів  до нових  умов  навчання

Адміністрація

довідка

 

  1.  

Підготувати статистичні звіти про працівників школи

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Поточний  огляд  стану  ведення  класних  журналів  у  5-11 класах

ЗНВР

рекомендації

 

  1.  

Перевірити об’єм та диференціацію домашніх завдань у 5-11 класах відповідно до вікових особливостей та рівня розвитку  школярів.            

Адміністрація

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Засідання МК  вчителів природничо-математичного циклу

Керівник  МК

протокол

 

 

  1.  

Засідання методичної ради школи:

1. Про підсумки методичної роботи школи у 2020-2021 навчальному році

2. Обговорення і затвердження плану роботи методичної ради школи на 2021-2022 навчальний рік

3. Розподіл обов’язків між членами методичної ради

4. Обговорення і затвердження планів роботи ШМК на 2021-2022 навчальний рік

5. Затвердження плану заходів щодо підготовки обдарованої молоді школи до участі у І, ІІ етапах Всеукраїнських предметних олімпіад у 2021-2022 навчальному році

Адміністрація

протокол

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Віртуальні екскурсії з «відвідання» видатних місць, де протягом ХХ століття відбувалися визначні події українського державотворення (Києва, Черкас, Львова)

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Діяльність волонтерських загонів по допомозі ветеранам війни, вдовам, пристарілим та одиноким людям                                     

Відповідальний за ВПВ

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

Адміністрація

Соц. педагог

матеріали

 

  1.  

Обстеження житлово-побутових умов проживання дітей учасників АТО та дітей які мають інвалідність.

 

Соц. педагог

Кл.керівники

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Організація акції «Живи, книго!»

Бібліотекар

плани

 

  1.  

Огляд роботи шкільної бібліотеки. Перевірка картотеки літератури для обдарованих, талановитих та здібних дітей

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Екскурсія до бібліотеки для першокласників «У рай книжок і слова»

Бібліотекар

інформація

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з працівниками кухні: «ГІГІЄНІЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ, ЯКІ МАЮТЬ ЗНАТИ ПРАЦІВНИКИ ХАРЧОБЛОКУ ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДІВ»

Медсестра

 

 

  1.  

Упорядкувати  документацію  з  безпеки життєдіяльності  та  форм праці    у школі.

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Проаналізувати  стан  протипожежного  інвентаря  та  обладнання.     

Завгосп

інформація

 

  1.  

Ознайомлення учнів   з планом евакуації                                              

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Волонтерська акція «Допомога людям похилого віку

Педагог-організатор, класні керівники

матеріали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:                                        

- про виконання Закону про мову та дотримання єдиного мовного  режиму;

Директор

наказ

 

  1.  

Проаналізувати  стан  ведення  щоденників  учнями  9,11 класів  і  роль  батьків  у  контролі  за  станом  навчання  і виховання  дітей. 

Адміністрація

нд

 

  1.  

Контроль за проведенням паспортизації класів і школи 

Адміністрація

нд

 

  1.  

Профілактика шкідливих звичок

Адміністрація

довідка

 

  1.  

Виконання санітарно-гігієнічних норм забезпечення НВП

Адміністрація

нд

 

  1.  

Безпека життєдіяльності та охорона праці

 

Адміністрація

довідка

 

  1.  

Наявність календарно-тематичного та поурочного планів, відповідність їх навчальним програмам

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Організація гарячого харчування учнів

Адміністрація

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

 ЗНВР, завгосп

інформація

 

  1.  

Контроль відповідності повітряного, світлового, теплового режимів у школі

 ЗНВР, завгосп

інформація

 

 

Вересень                    20.09 - 24.09Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Тиждень національно-патріотичного

виховання

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Залучити учнів, що не мають загальної середньої освіти до  навчання екстерном                                                                         

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Бесіда «Навчання – твоя головна праця для блага Батьківщини»

Класні керівники 1-11 класів

матеріали

 

  1.  

Міжнародний день миру . Конкурс малюнків на асфальті та стінгазет

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Розробити  заходи по проведенню атестації .                                                

Адміністрація

плани

 

  1.  

МК вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Голова МК

протокол

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                   

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Виховні години «Ми за мир», «Міжнародний день миру», «Урок миру та дружби

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

До Дня партизанської слави: бесіди - «Партизанськими стежками»,тематична виставка в бібліотеці,перегляд кінофільмів про події Другої світової війни.

Педагог-організатор, уч.історії

матеріали

 

  1.  

Старт експедиції Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Керівник гуртка

матеріали

 

  1.  

Святкові заходи до річниці визволення Зорівки від німецько-фашистських загарбників, річниці партизанського руху в Україні

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Засідання батьківського комітету школи (при потребі)

Директор

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Провести соціометричні дослідження і вивчення умов навчання дітей у сім’ях  СЖО і при потребі скласти відповідні акти  відповідно до встановленої форми.

Класні керівники

Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

ЗНВР

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

матеріали

 

  1.  

Провести передплату періодичних видань для бібліотеки.  на І півріччя 2022 р.  

Бібліотекар

інформація

 

  1.  

До  дня народження В.Сухомлинського. Огляд творів, виставка малюнків

 

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь»                            

Медсестра

інформація

 

  1.  

Бесіда «Обережно, отруйні гриби»

Класні керівники

журнали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Рівень знань, умінь, навичок учнів (директорські контрольні роботи, заліки, тестування)

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Ведення класних журналів

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Організація позаурочної роботи

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Стан реалізації національно-патріотичного виховання відповідно до Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді України

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:                                       

- про підготовку школи до осінньо-зимового сезону 2021-2022 н.р.

- про післядипломне підвищення кваліфікації педпрацівників

- про виплату винагороди за сумлінну працю працівникам школи

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Проаналізувати якість навчання  учнів 11 класу

Адміністрація

нз

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Підготовка       до інвентаризації шкільного майна.                                          

Матеріально-відповідальні особи

акт

 

  1.  

Провести підготовку до опалювального  сезону та перевірити   стан опалювальної системи у школі .                                                                                                   

Завгосп           

інформація

 

 

Вересень - Жовтень                    27.09 - 01.10Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Всеукраїнський день бібліотек. Виставка книг по пропаганді бібліотеки

Педагог-організатор

інформація

 

  1.  

Організація і проведення І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад

ЗНВР вчителі

плани ,

матеріали

 

  1.  

Створення бази даних на отримання випускниками документів про освіту

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Організація роботи з учнями, які претендують на свідоцтва та атестати особливого зразка

Адміністрація

плани

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про стан матеріально-дидактичного оснащення навчальних кабінетів відповідно до Положення про навчальний кабінет та дотримання Державних санітарних норм та правил безпеки.

2. Про організацію атестації педагогічних працівників у 2021-2022 н.р.

4. Про підсумки проведення місячника «Увага! Діти на дорозі».

5. Про виконання Інструкції з обліку дітей та підлітків шкільного віку, що проживають у мікрорайоні

6. Про підготовки школи до роботи у зимових умовах

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Засідання атестаційної комісії школи (за окремим планом)

Адміністрація

протокол

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Свято «Вклонімося вчителю своєму»

 

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Година спілкування

«Немає вищої святині, ніж чисте сяйво доброти» (до Дня людей похилого віку) 1-4 класи

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Акція «Прийми мою допомогу» (до Міжнародного дня людей похилого віку)

Людям похилого віку – шана і повага»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Всесвітній день туризму(за окремим планом)

Керівник гуртка

матеріали

 

  1.  

До Дня пам’яті жертв Бабиного Яру(29-30):

  • класні години «Біль Бабиного Яру»,
  • урок пам’яті «Бабин Яр – життя і смерть. Тільки пам’ять не сивіє»,

бібліотечна виставка ««Сторінки трагедії Бабиного Яру»»

педколектив

матеріали

 

  1.  

Святковий концерт до  Дня працівників освіти

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Проведення співбесіди з батьками учнів, які не встигають у навчанні, для надання методичних консультацій

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Скласти акти обстеження умов проживання категорійних дітей.

Соціальний педагог

акт

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

медсестра Соціальний педагог

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

 

Бібліотекар

інформація

 

  1.  

Всеукраїнський день бібліотек. Виставка книг- нових надходжень  бібліотеки

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Бесіди з БЖ з учнями у класах за тематикою відповідно до планів виховної роботи

Класні керівники

журнали

 

  1.  

Огляд учнів з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                       

Медсестра

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Увага! Отруйні ягоди та гриби!»

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Організація позаурочної роботи

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Перегляд книги обліку особового складу

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Проаналізувати стан відвідування школи учнями, вжити дієві заходи по попередженню пропусків уроків без поважних причин.

Адміністрація

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Перегляд книги видачі трудових книжок

Директор

інформація

 

  1.  

Перегляд записів у трудових книжках працівників школи

Директор

інформація

 

  1.  

Перегляд особових справ учителів школи

Директор

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану викладання української мови та літератури

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проаналізувати хід інвентаризації шкільного майна. Підготувати  матеріали для списування використаного обладнання та матеріалів

Директор

інформація

 

  1.  

 Підготовка шкільних приміщень, системи опалення до роботи в осінньо-зимовий період

завгосп

інформація

 

 

Жовтень                    04.10 - 08.10Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

інформація

 

  1.  

Поточний     контроль        всеобучу

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Проведення аналізу зайнятості учнів в позаурочний час

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Сформувати  банк даних перспективного педагогічного досвіду школи

ЗНВР

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Вивчення  системи  роботи  вчителів,  що  атестуються.

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Оновлення інформації у шкільному куточку атестації педагогічних працівників

ЗНВР

матеріали

 

  1.  

Методико-інструктивна  нарада  по  удосконаленню умінь  вчителів  проводити  самоаналіз  уроку.   

ЗНВР

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Місячник сприяння творчому розвитку особистості Тиждень правової освіти

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Проведення   годин спілкування «Твоє здоров`я у твоїх руках»;

бесіди по класах «Хвороби цивілізації», «Секрети довголіття»

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Проведення практичних занять «Як надати першу допомогу при травмах»

Педагог-організатор, медсестра

інформація

 

  1.  

Фотовиставка, присвячена Всесвітньому дню захисту тварин «Усе прийшло на білий світ, щоб жити, щоб дарувати радість і красу»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Засідання «круглого столу» за участю медиків:

«Геть паління! Ми – здорове покоління!».

Педагог-організатор

медсестра

інформація

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Провести  індивідуальні  бесіди  з  батьками  по попередженню  дитячого  травматизму  та  дитячої бездоглядності

Класні керівники

 

інформація

 

  1.  

Виставка малюнків на військово-патріотичну тематику «Герої поруч» 5-8 класи

Розсоха Л.М.

матеріали

 

  1.  

Козацькі змагання до Дня Покрови та козацтва «Лицарі з нас будуть, ось що!» (5-11 класи)

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Оформлення картотеки учнів, взятих на шкільний облік.

Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Консультування учнів « З дитинства знай свої права та обов’язки»

Соціальний педагог

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Оформлення книжкових виставок до акції          « Живи, книго!»

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Виступ на нараді при директору, план роботи

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Бесіди з протипожежної безпеки

ЗНВР вчителі

плани

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Чи шкідливе ГМО для організму людини»                                                                                                          

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Поточний  контроль  роботи  гуртків                                                              

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Контроль  за  індивідуальними  заняттями.

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:                     

         - про результати перевірки відвідування учнями  навчальних занять

Директор

наказ

 

  1.  

Контроль за станом роботи класних керівників  щодо виконання  планів виховної роботи

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Ступінь підготовки учнів до уроку

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Індивідуальна робота з учнями

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану викладання української мови та літератури

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Рейд бережливості (шкільне майно)

Учнівське самоврядування

інформація

 

 

Жовтень                    12.10 - 15.10Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

нд

 

  1.  

Організація і проведення І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Координація роботи вчителів та класних керівників з учнями, що мають початковий рівень знань

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про відповідність змісту уроку навчальним програмам.

2. Про проведення І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

ЗНВР вчителі

протокол

 

 

  1.  

МК вчителів початкових класів

Голова МК

протокол

 

  1.  

Засідання  атестаційної  комісії №1:  розгляд  заяв  учителів на  позачергову  атестацію комісії             

Голова атестаційної комісії

протокол

 

  1.  

Вивчення роботи вчителів що атестуються

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Тиждень українського козацтва

«Від козаків до кіборгів»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Прийом у козачата учнів 1 кл

Козацькі забави «Козаку найперше воля, козаку найперше честь»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Усні журнали, бесіди, інтелектуальні ігри

«Україна від козацьких часів до сьогодення» відео подорож: «Козацькими стежками»

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Співбесіда з батьками учнів що не встигають

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Анкетування «Моя правова обізнаність»

Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Діагностика адаптації першокласників

Соц. педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

 День українського козацтва. Літературна добірка

бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Повторити  з  учнями   правила  з безпеки життєдіяльності.                                      

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Співбесіда з учителем фізкультури з  питань  забезпечення фізичного розвитку дітей,  зміцнення їхнього здоров’я.

Директор       

інформація

 

  1.  

Оформлення куточку здоров’я                                                                                  

Медсестра

 

 

  1.  

Провести бесіду з прибиральниками про дотримання хлорного режиму

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

 Контроль за участю класних колективів у шкільних та позашкільних заходах

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану викладання української мови та літератури

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Поточний  ремонт  класного  майна

Зав. кабінетами

інформація

 

 

Жовтень          18.10 – 22.10Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

нд

 

  1.  

Засідання євроклубу

Учитель англ.. мови

матеріали

 

  1.  

Ознайомлення учнів 11 класів з умовами проведення ЗНО-2022

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Вивчення роботи вчителів що атестуються

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Творчі майстерні вчителів, які атестуються

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

 День визволення України від фашистських загарбників«Народ пам’ятає, народ славить»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Усний журнал «Навічно в пам’яті народній»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Виставка малюнків «Ми війні скажемо НІ»

Вихователі ГПД

матеріали

 

  1.  

Конкурс патріотичної пісні « Сучасна  пісня у моєму житті» 1-6 класи

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Туристсько-краєзнавчий маршрут  «На цій землі я народився»

Гуртківці туристично-краєзнавчого гуртка

 матеріали

 

  1.  

Екологічна акція «Жовте листя»

вчитель біології

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Виявлення  та  облік  сімей , які  не  забезпечують  належного    виховання  дітей

Класні керівники Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

Соц. педагог

Члени ради профілактики

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Урок – подорож для учнів 1-2 кл «Книга – наш друг, бережи її!»

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Тиждень БЖД (за окремим планом) Бесіди  про  дотримання  правил    безпеки життєдіяльності

Класні керівники

журнали

 

  1.  

Інструктаж з безпеки життєдіяльності дітей під час осінніх канікул. Вручення пам’яток.

педколектив

 

 

  1.  

21.10.2021 – відпрацювання елементів ЦЗ (евакуація)

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Коронавірусна інфекція.»                                                                                                                 

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Контроль  за  веденням  журналів  5-11класів

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:                                    

  • про стан ведення журналів;

-  про підсумки проведення шкільного етапу

Всеукраїнських  олімпіад з базових дисциплін;

Директор

наказ

 

  1.  

Контроль  за  гуртковою роботою

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Підсумки моніторингу навчальних досягнень учнів за вересень-жовтень.

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Моніторинг викладання української мови та літератури

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

ЗНВР, завгосп

інформація

 

  1.  

Трудовий десант з благоустрою шкільного подвір’я «Осінні клопоти».

Класоводи, кл. керівники, вчителі трудового навчання, вихователі

інформація

 

 

Жовтень          25.10 - 29.10Å?

 

Зміст роботи

канікули

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Робота згідно плану осінніх канікул

Педагогічний колектив

інформація

 

  1.  

Нарада з питань підготовки до ЗНО

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Початок роботи з реєстрації учасників ЗНО 2022 р. на пробне тестування

ЗНВР

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Педрада №2

Адміністраціяпедагогічний колектив

протокол

 

 

  1.  

Інструктивно-методична нарада:

1. Про використання передового досвіду на уроці.

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Конкурсна програма «Таланти нашої школи»

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Консультація для батьків та учнів 11 класів про ЗНО-2022

ЗНВР вчителі

інформація

 

  1.  

Індивідуальна робота з батьками

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Обстеження житлово-побутових умов учнів з малозабезпечених сімей

Соціальний педагог

акт

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Поновити стенд «Живи, книго!»

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників. Книжкова виставка

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Проаналізувати стан протипожежної безпеки у школі . Усунути виявлені недоліки

Директор Завгосп

інформація

 

  1.  

Огляд учнів з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                      

Медсестра

 

 

  1.  

Контроль за станом охорони праці та документації з БЖ у навчальних кабінетах

директор, завгосп

інформація

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання                                                                         

- про участь у районних предметних олімпіадах;

Директор

наказ

 

  1.  

Відповідність змісту уроку навчальних програмам

Адміністрація

нз

 

  1.  

Вивчити стан профорієнтаційної роботи з учнями  9- 11   класів.                                    

Адміністрація

нз

 

  1.  

Контроль за виконанням творчих робіт для активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів

Адміністрація

 

нз

 

  1.  

Ведення класних журналів

Адміністрація

нз

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення генерального прибирання приміщення школи, здійснення поточних ремонтів.

Завгосп

інформація

 

 

Листопад         01.11 - 05.11Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Місячник правової освіти та попередження правопорушень «Бережи мене, мій законе»

 

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Забезпечити спрямованість змісту позаурочної діяльності на  задоволення  потреб   особистого  розвитку школярів.

ЗНВР

матеріали

 

  1.  

Провести  цикл  бесід  по  класах, по  профілактиці  наркоманії, алкоголізму  і  венеричних  захворювань

Класні керівники

журнали

 

  1.  

Акція  «16 днів проти насильства» до Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Облік дітей, які не відвідують ЗНЗ

Соціальний педагог вчителі

інформація

 

  1.  

Проведення І етапу конкурсу з української мови імені П.Яцика

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Вивчення роботи вчителів

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про стан ведення класних журналів.

3. Про стан роботи з пожежної безпеки у школі.

4. Про стан організації гарячого харчування учнів.

5. Про виконання єдиного орфографічного режиму, результати перевірки шкільної документації                          

Директор

нд

 

  1.  

Творчі майстерні вчителів, які атестуються

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Заходи з реалізації правопросвітницького проекту «я маю право».

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Родинне свято «тато, мама, я – спортивна сім’я»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Бесіда «Що таке самообслуговування?»

Класні керівники

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Бесіда з батьками «Чи знаєте ви своїх дітей?»

Класні керівники

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Спостереження за учнями «групи ризику» в урочний та позаурочний час

Соціальний педагог

плани

 

  1.  

Обстеження житлово-побутових умов проживання дітей що стоять на внутрішкільному обліку

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Організація передплати друкованих видань

Бібліотекар

інформація

 

  1.  

День української писемності та мови. Добірка літератури

Бібліотекар

інформація

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Запрошення  лікарів нарколога, гінеколога для бесід з учнями

медсестра

інформація

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Поки швидка в дорозі»                              

Медсестра

Інформація, журнали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання                                                              - про участь учнів в районному конкурсі ім. П.Яцика

- про участь учнів в районному конк ім. Т. Шевченка

- про результати моніторингу викладання української мови та літератури

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Ступінь підготовки учнів до уроку

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Нормування домашніх завдань

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Ведення учнівських щоденників

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану викладання трудового навчання, технологій

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

інформація

 

  1.  

Провести  аналіз  потреб оновлення та комплектації кабінетів.

Директор          

інформація

 

  1.  

Трудовий десант

Вчителі трудового навчання

інформація

 

 

Листопад         08.11 - 12.11Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

У освітньому процесі забезпечити дотримання ст. 31-36   „Конвенції про права дитини”, які передбачають право на захист від економічної експлуатації, сексуального розбещення будь-яких форм фізичного чи психічного насильства, що може становити небезпеку  для її здоров’я або бути перешкодою у здобутті нею освіти”.

Адміністрація

нд

 

  1.  

Предметний тиждень української мови й літератури

Учителі мови

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про роботу з молодими та малодосвідченими вчителями.

2. Про стан чергування класів

3. Про роботу соціально-психологічної служби із дітьми з девіантною поведінкою, схильними до правопорушень

4. Про стан роботи гуртків

(відвідування, ефективність проведення занять)

5. Про підсумки проведення І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад

6. Про роботу  з учнями з особливими освітніми потребами (обдаровані, слабо встигаючі, ті, що навчаються за індивідуальною формою)                                                                             

Директор

нз

 

  1.  

Засідання МК класних керівників та класоводів                                    

Керівник МК

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Виховні заходи «Бринить, співає наша мова,

чарує, тішить і дзвенить», «Україна – країна нескорених»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Мовна вітальня, присвячена Дню української писемності та мови «Чистота мови – чистота душі»

вчителі української мови

матеріали

 

  1.  

Літературний конкурс-вернісаж юних поетів «Напишу свої рядочки на осінньому листочку»

Класні керівники, Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Консультпункт для батьків

«Профільне навчання – веління часу»

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

День не куріння (за планом)

Педагог-організатор, учнівське самовряд.

матеріали

 

  1.  

Анкетування «Обізнаність про венеричні захворювання»

Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Учнівський лекторій «Падіння моралі»

Медсестра,

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

  Робота з книжковим фондом. Підготовка літератури до списання.

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Проаналізувати  стан  дотримання  БЖ   під  час проведення  лабораторних , практичних  робіт  з  хімії, фізики,  трудового  навчання.

Директор        

інформація

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Профілактика грипу та респіраторних інфекцій»

Медсестра

 

 

  1.  

Провести заняття з пошиття марлевих пов’язок

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Проаналізувати відповідність об’єму домашніх завдань  у   5-11 класах санітарно-гігієнічним нормам та режиму школяра.

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Контроль за відвідуванням школи учнями їхньою присутністю на    перших і останніх уроках.

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану викладання трудового навчання

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Відвідування уроків вчителів

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Виконання єдиних вимог до усного та писемного мовлення (ведення зошитів)

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Індивідуальна робота з учнями

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Провести заміри контурів заземлення по школі та майстерні                                                     

Директор завгосп

інформація

 

  1.  

Рейд-огляд з питань економії електроенергії

 

інформація

 

 

Листопад         15.11 - 19.11Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Проаналізувати використання комп’ютерної техніки  в навчально-виховному  процесі

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Інтелектуальний тур багатофункціональної гри „млин” (за графіком)

Педагог-організатор, вч.

матеріали

 

  1.  

Організувати поточний  контроль  за  вихованням громадської  активності  школярів  у  процесі   військово-патріотичного  виховання.                           

Адміністрація

 

інформація

 

  1.  

Зустріч з працівниками ДАІ

Педагог-організатор

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Методична рада школи:

1. Про курсову перепідготовку кадрів.

2. Аналіз результатів І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад

3. Робота з обдарованими діти. Звіти голів ШМК про науково-дослідницьку роботу учнів, участь у творчих конкурсах

4. Взаємовідвідування уроків, творчих майстерень вчителів, які атестуються на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»

5. Інформація про нормативні документи з питань організації навчально-виховного процесу                                                                                   

ЗНВР

протокол

 

 

  1.  

Засідання МК  вчителів природничо-математичного циклу

Керівник  МК

протокол

 

 

  1.  

Відвідування уроків вчителів

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Тиждень толерантності.  

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Просвітницький діалог «Ми – різні, ми – рівні. Права і обов’язки кожного з нас» 9-11 класи Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.Перегляд фільму.

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Перегляд відеосюжету «Славетні українці»

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Провести дослідження «Відомі постаті нашого села»

Педагог-організатор, вч. історії

матеріали

 

  1.  

Година роздумів. «Земля — наш спільний дім, а світовий спокій і злагода між людьми і державами — головна умова існування землі і людства»

Педагог-організатор, вч. біології

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Робота зі школярами, які мають прогалини в знаннях.

Вчителі

інформація

 

  1.  

Проаналізувати  роботу  із  обдарованими ,  талановитими, здібними  дітьми ,  створити  умови  для  виявлення  і  реалізації  їх   творчих  можливостей

Адміністрація

 

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

З метою дієвої профорієнтаційної роботи у  9-11 класах провести зустріч із членами комісії у справах молоді.

Педагог-організатор

інформація

 

  1.  

Виявлення  соціуму  дітей-інвалідів.                         

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Круглий стіл «Толерантність серед нас»

Соціальний педагог

матеріали

 

  1.  

Бесіда з учнями 9- 11класів

« Дія нікотину на організм людини» та «Мої права в моїй школі» 5-7клас

Соціальний педагог

 

інформація

 

  1.  

Бесіда з учнями що стоять на внутрішкільному обліку на тему: « Злочинність серед неповнолітніх».

Соціальний педагог

 

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

21 листопада – День Гідності та Свободи.

 

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Організація роботи з профілактики інфекційних захворювань учнів. Провести бесіду з учнями на тему:  «Профілактика грипу та ГРВІ»                           

ЗНВР Медсестра

матеріали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:    

     -      про участь школи у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості під гаслом „Об’єднаймося ж, брати мої”

  • про акцію «16 днів проти насильства»

Директор

наказ

 

  1.  

Моніторинг стану викладання трудового навчання

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Творчі майстерні вчителів, які атестуються

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Методика викладання нового матеріалу

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Профілактика шкідливих звичок

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Організація гарячого харчування

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Стан реалізації національно-патріотичного виховання відповідно до Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді України

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Огляд  стану  збереження  класного  майна та   озеленення  класів

Учком 

інформація

 

 

Листопад        22.11 - 26.11Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Співбесіди  з  випускниками   школи  про подальше працевлаштування

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Операція «Турбота»

Педагог-організатор

інформація

 

  1.  

Конкурс плакатів малюнків до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

протокол

 

  1.  

Засідання  МК  вчителів початкових класів

Керівник МО

протокол

 

  1.  

Відвідування уроків вчителів

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Акція«16 днів проти насильства»

 

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Перегляд мультфільмів «Казки осіннього лісу»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Заходи до  Дня пам’яті жертв Голодомору «Є пам’ять, якій не буде кінця», акція «Запали свічку»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Уроки пам’яті «На колінах стою перед вами – сповідаю жалобу свою» до  Дня пам’яті жертв голодоморів

Класні керівники, учитель історії

План

 

  1.  

Урок – круглий стіл «Попередження торгівлі людьми».

Вчитель правознавства

матеріали

 

  1.  

Єдина виховна година «Як можна зменшити прояви насильства?»

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Акція «Іграшка для друга»

Педагог-організатор

інформація

 

  1.  

Інформування батьків «Переваги збалансованого харчування дітей та підлітків

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Співбесіда з учнями, що стоять на шкільному обліку

адміністрація

інформація

 

  1.  

Тренінг для учнів «Своєчасні знання про СНІД – основа профілактики». Перегляд та обговорення короткометражного фільму  «ВІЛ/СНІД повинен знати кожен»

Педагог-організатор

інформація

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

ЗНВР

протокол

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

День пам`яті жертв Голодомору та політичних репресій.

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Виставка книг, фотоматеріалів «Низько схиляємо голову»

Бібліотекар

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Контроль за книгами інструктажу

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Проаналізувати стан захворюваності учнів

Медсестра, педколектив

журнали

 

  1.  

Перша допомога при переломах.

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Аналіз використання групової та індивідуальної роботи з учнями на уроках,  робота з обдарованими дітьми

ЗНВР

матеріали

 

  1.  

Використання ІКТ на уроках трудового навчання

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Використання ППД

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Стан НВП у 2 класі

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Моніторинг стану викладання трудового навчання

 

 

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проаналізувати наявну матеріальну базу в школі,                                             

зробити план поповнення її у 2022 році.  

Директор

інформація

 

 

Грудень         29.11 - 03.12Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Перевірка стану класних куточків

Педагог-організатор, учком

інформація

 

  1.  

Координування роботи вчителів щодо роботи з обдарованими  учнями

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Урахування індивідуальних здібностей учнів на уроках.

2. Нормування домашніх завдань.

3. Про стан адаптації учнів 10-х класів та результати їх навчання за І семестр.

4. Про стан роботи з учнями, що вчаться на початковому рівні та учнями, що мають високий рівень мотивації до навчання.

5. Стан протипожежного захисту у школі.                                

Директор

нд

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Благодійна акція  до Міжнародного Дня людей з особливими потребами «Твори добро, бо ти – людина» до Міжнародного Дня Інвалідів

Педагог-організатор педколектив

матеріали

 

  1.  

Конкурс патріотичної пісні, присвячений Дню ЗСУ

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Міжнароднийдень волонтерів (05.12)

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Заходи  «Хто попереджений – той захищений» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

педколектив

 

 

  1.  

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  Усний журнал «Його ім’я – підступний СНІД»

 

Педагог-організатор

вчителі

матеріали

 

  1.  

 Акція «Червону стрічку носять небайдужі»

медсестра

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Провести батьківські збори по класах

Класні керівники

протокол

 

 

  1.  

Роз’яснювальна робота з батьками щодо недопустимості насилля в сім’ї та відповідальність батьків за поведінку та здоров’я дітей під час вихідних

Соціальний педагог

 

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Провести аналіз роботи по попередженню правопорушень серед підлітків  у мікрорайоні школи.                                                

Адміністрація

 

інформація

 

  1.  

Бесіда на тему « Небезпека ВІЛ / СНІДу»

Соціальний педагог

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Рейд «Живи, книго!»(підсумки збереження підручників за І півріччя)

Бібліотекар, учнівське самоврядув.

матеріали

 

  1.  

До Дня Збройних сил України Книжкова виставка «Сила, честь і доблесть нашої держави.»

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Поповнення поличок матеріалами про СНІД «Тенета безпеки»

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «СНІД. Убережи себе від ВІЛ»

Медсестра

 

 

  1.  

Провести інструктажі з БЖ з педагогічним та технічним персоналом школи

ЗНВР, завгосп

журнали

 

  1.  

Контроль за книгами інструктажу на робочому місці

ЗНВР, завгосп

інформація

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Виконання планів виховної роботи

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Аналіз роботи класних керівників

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Класні години

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Провести директорські контрольні роботи в 5-11 класах

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Видати  накази  та  організувати  їх  виконання:    

  • Про результати моніторингу викладання трудового навчання

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Контроль за ведення журналів 9-11 класів

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Контроль за режимом теплозбереження у навчальних кабінетах та приміщеннях школи

 завгосп

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

 завгосп

інформація

 

 

Грудень         06.12 - 10.12Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Проаналізувати якість освітньої роботи  школи у І семестрі 2021-2022 навчального року на виконання Закону України „Про загальну   середню освіту”.

Директор

інформація

 

  1.  

Всеукраїнський тиждень права

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Прес-конференція «Підліток і закон» (до Міжнародного дня захисту прав людини)

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Визначення системи заходів щодо запобігання причин, які викликають появу учнів з початковим рівнем знань, скоординувати роботу вчителів на підтримку талантів серед здібних учнів на підставі аналізу успішності за I семестр

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

матеріали

 

  1.  

Відвідування уроків вчителів, що атестуються

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Виховний захід   «Декларація прав людини-права і обов’язки кожного»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Майстерня Діда Мороза. Допомога при виготовленні ялинкових іграшок, новорічних костюмів.

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Бесіда «Права в житті кожної людини» до Дня прав людини.

педколектив

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Підготувати пам’ятку батькам про дотримання безпеки дітьми під час новорічних свят та зимових канікул

ЗНВР

матеріали

 

  1.  

Провести батьківські збори по класах

Класні керівники

протокол

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

медсестра Соціальний педагог

інформація

 

  1.  

Година спілкування «Яким є ідеал сучасної молодої людини»

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Виставка «Українським збройним силам слава нині і повік!» до  Дня Збройних Сил України .

 

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Виконання теплового режиму

 

завгосп

інформація

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «СНІД. Убережи себе від ВІЛ»

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Рівень знань, умінь, навичок учнів (директорські контрольні роботи)

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Ступінь підготовки учнів до уроку

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Видати накази і організувати їх виконання :                                             .           - про організацію та проведення новорічних свят

     - про посилення охорони шкільного приміщення та ялинкових насаджень

     - про призначення відповідального за протипожежну безпеку під час  новорічних свят

           - про організацію роботи школи під час зимових канікул

Директор

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Контроль відповідності повітряного, світлового, теплового режимів у школі

завгосп

матеріали

 

 

Грудень         13.12 - 17.12Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Аналіз шкільного контингенту учнів мікрорайону   школи та перспективи на новий рік.

Директор

інформація

 

  1.  

Скласти графік чергування вчителів по школі на Новорічні свята.                                                    

Адміністрація

плани

 

  1.  

Розробка плану роботи на канікулах

Адміністраціяучнівське самоврядування

плани

 

  1.  

Про рух учнів за І семестр 2021-2022 н.р.

Адміністрація

наказ

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

інформація

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про використання передового досвіду на уроці.

2. Про стан збереження підручників.

3. Про стан роботи з обдарованими учнями у І семестрі.

4. Про роботу класних керівників з учнями, що потребують підвищеної педагогічної уваги.

5. Про результати адміністративних контрольних робіт за І семестр

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Творчі майстерні вчителів, які атестуються

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Тиждень БЖ.  Робоча шкільна лінійка «Легко вогник запалити, та не легко загасити»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Брейн-ринг «Зима в загадках, прислів’ях, приказках та віршах» (5-6 кл.)

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Загальношкільне свято «Святий Миколай».

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Години спілкування та виховні заходи до Дня  вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Класні керівники

 

 

  1.  

Конкурс «Краща новорічна прикраса»

 Конкурс «Різдвяний калейдоскоп»

Педагог-організатор

протокол

 

 

  1.  

Виставка-конкурс:  «Замість ялинки – зимовий букет»

вчителі

класоводи

 

матеріали

 

  1.  

Акція «Годівничка»

вчителі

 труд.навчан.

 

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Спільна робота  класних керівників та батьків із метою попередження           правопорушень серед дітей та дотримання ними режиму дня під час канікул.

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Індивідуальні бесіди з батьками  з питань запобігання неуспішності; пропусків  уроків без поважних причин; попередження шкідливим звичкам

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Підготувати звіти соціального педагога

та класних керівників про роботу з сиротами, напівсиротами та дітьми з багатодітних сімей.

Соціальний педагог, класні керівники

педрада

протокол

 

 

  1.  

Бесіда з дітьми «групи ризику» на тему «Навчання – не право, а обов’язок»

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Новорічна підбірка літератури «Свято наближається»

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести повторний інструктаж з БЖ з зав. кабінетами,  зав. класними кімнатами, зав. майстернями, зав. Спортзалом.

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Проведення інструктажів з БЖ під час новорічних свят та зимових канікул

Класні керівники

журнали

 

  1.  

Провести бесіду з працівниками кухні: «Шляхи зараження вірусними інфекціями та їх профілактика»

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання                                      

     - про стан виховної роботи в школі

     - про підсумки участі учнів школи у районних предметних олімпіадах

    - про виконання всеобучу

Директор

наказ

 

  1.  

Провести директорські контрольні роботи в 5-11 класах

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Ведення документації класних керівників

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення рейдів з перевірки участі працівників і учнів у заходах з енергозбереження

Адміністрація

інформація

 

 

Грудень         20.12 - 24.12Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Аналіз шкільного контингенту учнів мікрорайону                                              

 школи та перспективи на новий рік.

Директор

інформація

 

  1.  

Організація дієвої роботи в час зимових канікул.                                              

Класні керівники.

плани

 

  1.  

Внести зміни в розклад уроків на ІІ семестр відповідно  до навчального плану на 2021-2022 н.р.

Адміністрація

плани

 

  1.  

Аналіз стану відвідування школи учнями, а також тими, що схильні до правопорушень

ЗНВР

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Педрада №3

Адміністрація

протокол

 

 

  1.  

Засідання атестаційної комісії школи (за окремим планом)

Адміністрація

протокол

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Новорічні свята , ранки та карнавал

Лінійка «Правила безпечної поведінки під час зимових канікул»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Виставка малюнків «Зимові свята»

класоводи

матеріали

 

  1.  

Новорічні ранки для учнів початкових класів. Новорічний карнавал серед учнів 5-11 класів

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Виховні години «Ти на канікулах марно часу не гай, про правила безпеки завжди пам’ятай».

вчителі

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Засідання батьківського комітету школи

ЗНВР вчителі

протокол

 

  1.  

Батьківські збори по класах

ЗНВР вчителі

протокол

 

  1.  

Роз’яснювальна робота з батьками щодо відповідальність батьків за поведінку та здоров’я дітей під час зимових канікул та вихідних.

педколектив

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

ЗНВР Соціальний педагог

протокол

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Гра – конкурс  «Кращий читач бібліотеки»

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Новорічна підбірка літератури «Свято наближається»

бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Бесіди з учнями про дотримання правил БЖ під час зимових канікул.

Класні керівники

журнали

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Гігієнічні аспекти статевого виховання»                         

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання                                                                                                      - про правове виховання учнів

- про результати перевірки проведення  тематичного обліку знань

- про результати перевірки виконання навчаль-них планів та програм  за І семестр 2021-2022 н.р.

- про результати перевірки ведення класних журналів та журналів гурткової роботи ;

  • про перерозподіл педагогічного навантаження у ІІ семестрі

- про закінчення І семестру 2021-2022 н.р.

- про надання відгулів працівникам школи за відпрацьовані дні в період зимових канікул.  

Директор

наказ

 

  1.  

Аналіз ефективності виконання освітньої програми та ведення шкільної         документації.   

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Контроль ведення книги руху учнів

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Контроль ведення книг вхідної та вихідної документації

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення генерального прибирання приміщення школи, здійснення текучих ремонтів.

Завгосп

інформація

 

  1.  

Генеральне прибирання класних кімнат.                                               

Класні керівники

інформація

 

 

Грудень          28.12 - 31.12Å?

 

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Складання графіка контрольних, практичних та лабораторних робіт  на ІІ семестр

ЗНВР вчителі

плани

 

  1.  

Контроль за дотриманням режиму дня учнями під час зимових канікул

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Робота з учнями (за окремим планом)

Педагог-організатор

плани

 

  1.  

Провести регламентацію відповідно до нормативних документів:  

- навчального плану та програм на 2021-2022 н.р.                            

- розкладу уроків;                                                                                   

- календарного планування на ІІ семестр;           

- планів виховної  роботи  класних керівників;  

- планів роботи гуртків, фізкультурно-оздоровчої роботи;                                                                      

- плану роботи бібліотеки, шкільної документації           

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Оформлення документації щодо ЗНО-2022

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Бесіди з класними керівниками „Роль учнівського самоврядування у посиленні  згуртованості класних колективів”                                       

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Психолого-педагогічний семінар №1. 

1) Організація між особистісної взаємодії учнів загальноосвітніх шкіл як запорука їх самореалізації.

2) Педагогічні умови формування у молодших школярів   шанобливого ставлення до людей.

ЗНВР

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Фестиваль щедрівок та колядок «На щастя, на здоров'я на Новий рік»

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Спільна робота класних керівників та батьків із метою  попередження правопорушень серед дітей та дотримання ними режиму під час канікул.

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

ЗНВР вчителі

протокол

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Оформити тематичну виставку літератури з профорієнтації

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести зміну робочих місць учнів     І-ІV  класів з метою коригування зору  дітей.                                                                                       

Учителі

інформація

 

  1.  

Перевірка класних журналів: сторінки «Бесіди з БЖД»

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Дитячий травматизм»

медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання                                      

- про чисельність контингенту учнів школи станом на 01 січня 2022 р.

- про наслідки директорських контрольних робіт

- про стан роботи по профілактиці нещасних  випадків серед учнів школи

Директор

наказ

 

  1.  

Перевірити стан ведення протоколів педрад

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Моральне  виховання у школі

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Стан відвідування уроків учнями

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Ведення класних журналів

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Розробка та затвердження графіка профвідпусток

Адміністрація

графік

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення генерального прибирання приміщення школи, здійснення текучих ремонтів.

Завгосп

інформація

 

 

Січень         04.01 - 06.01Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Моніторинг  навчальних досягнень учнів                                      

Класні керівники, класоводи

матеріали

 

  1.  

Скласти графік контрольних робіт на ІІ півріччя

Адміністрація

плани

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директорові:

1.  Про результати директорських контрольних робіт за І семестр

2. Про НВП  в 3,10 класах.

3. Про стан ведення журналів.

4. Про якість ведення шкільної документації.

5. Про результати навчальних досягнень учнів у І семестрі

6. Про виконання Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Інструкції з обліку дітей та підлітків шкільного віку

7.  Про стан правовиховної роботи

8. Про виконання плану роботи школи, наказів управління освіти, директора школи

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Різдвяний вертеп «На Україні зоря засвітила»

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Проаналізувати спільні дії школи і сім’ї в здійсненні статевого виховання дітей, пропаганди здорового способу життя.

Адміністрація

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Продовжити психологічний нагляд за „важковиховуваними”  учнями. Провести діагностику, безпосередню та опосередковану  корекцію їх поведінки і навчання.   

Адміністрація

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Оформити тематичну виставку літератури  до Дня Соборності України

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

 87 років від дня народження Василя Андрійовича Симоненка (1935-1963), українського поета, журналіста, правозахисника. Виставка літератури

Бібліотекар

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Проведення повторного інструктажу  з ОП на робочому місці, ПБ, БЖД

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Контроль за журналом цільових інструктажів з БЖ

Адміністрація

інформація

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Виконання урядових рішень

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Зміст планів виховної роботи

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Програми та тематичне планування

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Організація учнівського самоврядування у класах

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проаналізувати стан питного режиму в школі, його відповідність   санітарно-гігієнічним нормам.   

Директор

інформація

 

  1.  

Перевірити тепловий режим у школі.                                                         

Директор

інформація

 

 

Січень         10.01 - 14.01Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Класні учнівські збори і планування на ІІ семестр            

Класні керівники

протокол

 

 

  1.  

Місячник превентивного виховання «Людина у цьому світі лиш добро повинна творити»

Педагог-організатор

 

 

  1.  

Ознайомитися з підписами батьків у табелях і їх реакцією на рівень знань.     

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Ознайомлення учнів з Законом України про загальну середню освіту.

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Предметний тиждень з основ здоров’я

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Оформлення документації щодо ЗНО-2022

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Провести серію декадників, переказів про правила безпеки життя дітей з метою збереження їх здоров’я

 

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1.  Про стан здоров’я дітей та дотримання заходів з профілактики ГРВІ. Траєкторія здоров’я учнів.

2. Про роботу органів учнівського самоврядування.

3. Про виконання планів виховної роботи за І семестр та планування виховної роботи на ІІ семестр

4.  Про якість тематичного планування та дотримання вимог чинних нормативних документів.

5. Про організацію повторення навчального матеріалу на уроках.

6.Про планування роботи з учнями, що показали початковий рівень знань у І семестрі

ЗНВР

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Загально шкільні учнівські збори за підсумками успішності   учнів та поведінки за І семестр

ЗНВР

матеріали

 

  1.  

 Фольклорне свято «Українські вечорниці

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Тематичні години спілкування «Я – громадянин України»

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

  Конкурс колядок, щедрівок «Дозвольте колядувати, дім звеселяти!».

Вчителі історії

матеріали

 

  1.  

Акція «Годівничка для синички»

Учитель біології

інформація

 

  1.  

Година народознавства «Обряди та звичаї мого краю»

Педагог-організатор

інформація

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Індивідуальні бесіди з батьками з питань подальшого навчання  випускників 9  кл.                                                                                                      

ЗНВР кл. керівник 9 кл.

інформація

 

  1.  

Консультпункт для батьків

«Готуємось до ЗНО-2022»

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Тестування Чи схильний ти до вживання наркотиків?»

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Бесіди з профілактики питань правопорушень

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Бесіда «Молодіжні субкультури»

Класні керівники

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

. Оформити звіт про навчальну літературу, отриману впродовж 2021р.

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Перевірка стану підручників

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Перевірка стану ведення документації з БЖ

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Бесіди з БЖ з учнями у класах за тематикою відповідно до планів виховної роботи

Класні керівники

журнали

 

  1.  

Проведення повторного інструктажу  з ОП на робочому місці, ПБ, БЖД

ЗНВР

завгосп

журнали

 

  1.  

Огляд учнів з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                      

Медсестра

 

 

 

Випустити санітарний бюлетень: «Дитячий травматизм. Будь обережним на льоду.»

Медсестра

 

 

  1.  

Перевірити хід курсової перепідготовки учителів школи.                          

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                                                                                    

про результати перевірки стану шкільних підручників

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання основ здоров’я та зарубіжної літератури

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Комплексне методичне забезпечення предмету основи здоров’я

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Організація гарячого харчування

завгосп

інформація

 

  1.  

Наявність календарно-тематичного та поурочного планів, відповідність їх навчальним програмам

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Стан здоров’я дітей

ЗНВР

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

З’ясувати якість використання навчально-матеріальної бази спортивного залу  з метою підвищення якості навчально-виховного процесу.           

ЗНВР, завгосп

інформація

 

  1.  

Перевірка обліку енергоносіїв

завгосп

інформація

 

 

Січень         17.01 - 21.01Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Скласти  попередні  списки  дітей  п’ятирічного  віку,   які проживають  в  мікрорайоні  школи                       

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Збір повних даних про випускників для заповнення документів про  освіту.                                                                                                                   

Класні керівники,

матеріали

 

  1.  

Робота з профорієнтації

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Опитування учнів 9-11  класів  з питань профорієнтації

Класні керівники

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                   

Директор

матеріали

 

  1.  

Відвідування уроків вчителів

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Творчі майстерні вчителів, які атестуються

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Захід  до Дня Соборності України «Нехай нерозмежованою залишиться навіки!»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Години спілкування та виховні заходи до Дня Соборності України.

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Конкурс «Моє родовідне дерево»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Патріотичний флешмоб  до Дня Соборності України

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Ознайомлення  батьків  учнів 9 класу з Законом України Про загальну   середню освіту.

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Тренінг « Агресивність»

( з елементами аутотренінгу)

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

ЗНВР

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

День Соборності України: година спілкування 

 «Україно, соборна державо, сонценосна колиска моя »

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Проблема педикульозу»                               

Медсестра

 

 

  1.  

Взяти на облік учні із ослабленим зором, захворюваннями кишкового  тракту, серцевими хворобами із метою запобігання їх фізичним   перевантаженням                                                             

Класні керівники, вчитель фізкультури

матеріали

 

  1.  

Контроль за журналами реєстрації інструктажу учнів у кабінетах фізики, хімії, біології, шкільних майстернях, спортзалі

ЗНВР вчителі

інформація

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Смертоносний «союз» алкоголю та тютюну»                           

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання основ здоров’я та зарубіжної літератури

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Контроль  за  станом  ведення  зошитів  у  початкових класах.

ЗНВР

 

 

  1.  

Критерії оцінювання, рівень сформованості компетенції учнів і стан викладання основ здоров’я

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Вивчення Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту»

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Внутрішній моніторинг НВП у 9 класі

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Ведення учнівських щоденників у 2-11 класах

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Поточний ремонт наявних технічних засобів школи.                         

Завгосп

інформація

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

завгосп

інформація

 

Січень    24.01 - 28.01Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Шляхом анкетування вивчити домінуючі мотиви навчальної діяльності учнів: відношення до предмету, змісту, процесу, навчально-пізнавальної діяльності

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Проаналізувати якість роботи вчителів над власною  методичною темою та проблемою школи.     

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Підготовка виставки робіт учнів до батьківських зборів

ЗНВР вчителі

інформація

 

  1.  

Координування роботи з питання наступності у роботі ДНЗ  та ЗОШ: оперативна інструктивно-методична нарада, взаємо-відвідування  занять, уроків, заходів

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Засідання  лідерів шкільного самоврядування школи

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

протокол

 

  1.  

Засідання  МК класних керівників та класоводів                                             

Керівник МК                                                                                                        

протокол

 

  1.  

Вивчення роботи вчителів

Адміністрація

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Бесіда «Під Крутами пішли в безсмертя»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Тематичні уроки з історії України на тему: Життя населення України в умовах окупації.Концтабори та масове знищення людей.

 Уроки пам’яті «Свіча Голокосту не згасне »  до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

учителі історії

матеріали

 

  1.  

День пам’яті героїв Крут(29.01) Заходи «Трагедія Крут: крізь призму минулого і сучасного» до Дня пам’яті Героїв Крут

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Конкурсно-розважальна програма «Господарик»

Класні керівники, педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Диспут «Друг – це друге я?»

класоводи1-4 класів

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

ЗНВР Соціальний педагог

протокол

 

  1.  

Індивідуальна діагностика учнів з високим рівнем здібностей

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Книжкова виставка  документів та матеріалів «Герої Крут»

бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Провести звірку облікової документації (сумарні книги) в бухгалтерії сільської ради

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з прибиральниками: «Дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час підвищення захворюваності інфекційними хворобами»

Медсестра

 

 

  1.  

Звіт з травматизму.

 

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Контроль стану шкільного подвір’я, усунення узятих кригою сходів та доріжок

завгосп

інформація

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Оглядовий контроль: стан чергування та дотримання  санітарно-гігієнічних       вимог у класних кімнатах

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання                                                   

    - про результати внутрішнього моніторингу та рівня знань учнів з основ здоров’я

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання основ здоров’я та зарубіжної літератури

адміністрація

наказ

 

  1.  

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Організація позаурочної роботи

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Довести до належного стану шкільний протипожежний   інвентар. 

Завгосп

інформація

 

  1.  

Складання плану ремонтних робіт весна-літо 2022 р.

завгосп

інформація

 

 

Лютий         31.01 - 04.02Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Профорієнтаційні індивідуальні бесіди з учнями 9 класу

 Класні керівники

інформація

 

  1.  

Проаналізувати списки  учнів по мікрорайону школи.                       

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Місячник естетичного виховання «Що внутрішня, що зовнішня краса тобі одній дарована, людино!»

Педагог-організатор

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

протокол

 

  1.  

Засідання МК  вчителів природничо-математичного циклу

Керівник  МК

протокол

 

  1.  

Творчі майстерні вчителів, які атестуються на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

 «Мовний етикет»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Тиждень ввічливості

Розсоха Л.М.

матеріали

 

  1.  

Подорож в королівство ввічливості,, Ввічливим і чемним будь , про культуру не забуть”

Класні керівники

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Бесіди з батьками учнів 9  класу на тему „Майбутня професія дітей”           

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Анкета « Куріння як соціальна проблема»

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Бесіда з дітьми, які потребують підвищеної педагогічної уваги на тему «Наркоманія як соціальна проблема та шляхи боротьби з нею»

Класні керівники

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Оформити тематичну виставку літератури  для батьків з питань сімейного виховання

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Огляд літератури «Радимо прочитати» 

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Причини та наслідки вживання наркотичних речовин»                               

 Медсестра

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Що таке «шкільні хвороби»?»                  

медсестра

 

 

  1.  

Проаналізувати якість дотримання санітарно-гігієнічних    вимог в шкільній їдальні.

Директор

інформація

 

  1.  

Контроль за доглядом евакуаційних шляхів

Адміністрація

інформація

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Перевірити стан ведення книги протоколів загально шкільних батьківських зборів та засідань батьківського комітету

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання географії та природознавства

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Критерії оцінювання, рівень сформованості компетенцій учнів з біології

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Вивчення системи роботи вчителів

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Виконання єдиних вимог до усного та писемного мовлення (ведення зошитів)

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

завгосп

інформація

 

 

Лютий         07.02 - 11.02Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Засідання лідерів учнівського самоврядування. Рейд-перевірка по збереженню шкільного майна.

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Тиждень предметів художньо-естетичного циклу

вчителі

 

 

  1.  

Дискусія «Як ви розумієте й співвідносите поняття «свобода» та «відповідальність»?»

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Організація роботи щодо комплектування 1, 10 класів

Класні керівники

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Попередній аналіз роботи учителів, що атестуються.                        

Комісія

матеріали

 

  1.  

Методичне об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Голова МО

протокол

 

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про стан організації гарячого харчування учнів.

2. Про дотримання правил внутрішньо шкільного розпорядку у школі.

3. Про стан організації роботи щодо комплектування 1, 10 класів.

4. Про стан відвідування навчальних занять учнями, що потребують особливої педагогічної уваги

5. Про  виконання Закону «Про мову»

Адміністрація

інформація

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Заходи  “Разом для найкращого Інтернету” до Дня безпечного Інтернету

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Перегляд відеопрезентації «Зима з Весною зустрічається»

Класні керівники

матеріали

 

  1.  

Конкурс «Подорож казковими планетами»

Педагог-організатор Кл. керівники

1-4 класів

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Проведення Дня відкритих дверей для батьків школи

Адміністрація вчителі

інформація

 

  1.  

Консультпункт для батьків

«Підліток не хоче вчитися. Що робити?»

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Діагностика мотивації до навчання

ЗНВР вчителі

матеріали

 

  1.  

Бесіда «Свобода чи залежність – вибір за тобою»

ЗНВР вчителі

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Провести шкільний етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України» для учнів 6-7кл

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Оформити тематичну виставку літератури  для батьків з питань сімейного виховання

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Контроль за станом охорони праці та документації з ОП у навчальних кабінетах

ЗНВР вчителі

журнали

 

  1.  

Сезонні інфекційні хвороби. (профілактика) Випустити санітарний бюлетень: «Увага! Туберкульоз».

ЗНВР вчителі Медсестра

журнали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Провести аналіз виконання Програми  інформатизації загальноосвітньої школи, комп’ютеризації сільської школи.     

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Класно-узагальнюючий контроль за діяльністю учнівського колективу   9 класу.

ЗНВР

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання географії та природознавства

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Відповідність змісту уроку навчальним програмам

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Дотримання єдиних вимог до учнів

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Ступінь підготовки учнів до уроку

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Перевірити наявність інвентарю для проведення   весняних робіт на квітниках та навчально-дослідницьких  ділянках. 

завгосп

інформація

 

  1.  

Аналіз використання енергоносіїв

завгосп

інформація

 

 

Лютий         14.02 - 18.02Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Забезпечення діяльності педагогічного колективу щодо виховання в учнів поваги до загальнолюдських цінностей,  свідомої дисципліни та культури поведінки, забезпечення умов для самореалізації особистості  відповідно до її здібностей, інтересів.

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Заходи до Міжнародного дня рідної мови

педколектив

матеріали

 

  1.  

Заходи до Дня Пам’яті воїнів-інтернаціоналістів «Афганістан – мій вічний біль, моя пекуча пам’ять!»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Координування роботи з питань захисту прав та інтересів неповнолітніх

ЗНВР вчителі

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про підготовку до ДПА, ЗНО.

2. Ознайомлення з інструктивними документами щодо порядку закінчення 2021-2022 н.р.

3. Про виконання плану роботи з батьками, залучення батьків до участі в НВП

4. Про роботу шкільного парламенту

ЗНВР вчителі

протокол

 

 

  1.  

Засідання атестаційної комісії школи (за окремим планом)

Адміністрація

протокол

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Заходи до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають…Просто йдуть…»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Конкурс на кращу валентинку до Дня Святого Валентина»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Конкурсно-розважальна программа  «I Love…»  до Дня закоханих

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Фотоколаж «Мій край – моя історія жива»

Заходи до дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Учнівське самоврядування

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Індивідуальні бесіди із батьками учнів 9 класу з метою сприянню професійному самовизначенню учнів

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Вивчення умов проживання учнів  в багатодітних, неповних сім’ях.    Оформити відповідні анкети.                                                                              

Класні керівники,

матеріали

 

  1.  

Бесіда «Булінг в сім’ї та школі»

ЗНВР

протокол

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

День Героїв Небесної Сотні. Виставка малюнків та фото

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Міжнародний день рідної мови. Виставка літератури.

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «З чого починається пияцтво? Зроби свій вибір»                  

Медсестра

 

 

  1.  

Цикл бесід з учнями 1-9 класів із питань радіаційної                                           

 безпеки   та екології.

Вчителі ОБЖ, екології

матеріали

 

  1.  

Провести повторний інструктаж з БЖ зав.              

 кабінетами, зав. класними кімнатами, зав. навчально-дослідними ділянками                           

Адміністрація

журнали

 

  1.  

Бесіда з протипожежної безпеки з технічним та обслуговуючим персоналом

ЗНВР, завгосп

журнали

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                         

 - про стан злочинності та правопорушень серед неповнолітніх, що проживають в мікрорайоні школи;

  • про недопущення нещасних випадків з дітьми в період льодоходу
  • про правове виховання в школі

Директор

наказ

 

  1.  

Проаналізувати стан поповнення бібліотечного фонду новими   надходженнями .                                                                                                      

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання географії та природознавства

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Ведення класних журналів

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Профілактика дорожньо-транспортного травматизму

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Комплексне методичне забезпечення географії та природознавства

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Використання ППД

Адміністрація

матеріали

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Про збереження шкільного майна та санітарний стан школи

завгосп

інформація

 

 

Лютий   21.02 - 25.02Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Узагальнити проблему формування мотивації  навчальної діяльності школярів за сучасних умов.

Адміністрація

матеріали

 

  1.  

Розпорядження про створення проекту річного плану

Директор

наказ

 

  1.  

Забезпечення реалізації прав особистості на освіту

Адміністрація

матеріали

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

МК вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Голова МО

протокол

 

 

  1.  

Підготовка  до  виставки  педагогічних    технологій.              

учителі

матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Патріотичні заходи «Небесна сотня у наших серцях» до Дня вшанування подвигів учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Операція «Годівничка»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Ранок «Ти наше диво калинове,кохана українська мово!»

Кл. керівники  1-4 кл.

матеріали

 

  1.  

Конкурс на краще «Дерево мого роду»

Педагог-організатор

 

 

  1.  

Конкурс логічного мислення «Міркуй!Навчайся!

Зростай!»

Педагог-організатор Вчителі української мови 7-8 кл.

матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Педагогічні консультації для батьків з питань здорового способу  життя дітей

педколектив

інформація

 

  1.  

Бесіда « Духовний храм людини: сім’я, родина, рід».

Класні керівники

матеріали

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків.

ЗНВР Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

25 лютого – 151  рік  від  дня  народження  Лесі  Українки

бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Що таке реакція Манту?»

Медсестра

 

 

  1.  

Контроль за дотриманням температурного режиму в закладі

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Повторний огляд учнів(в яких було виявлено педикульоз) з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                       

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:   

  • про організацію та проведення урочистостей з нагоди 8 Березня
  • про організацію та проведення урочистостей з нагоди Шевченківських днів
  • про результати внутрішнього моніторингу стану викладання географії та природознавства

Директор

 

 

 

 

наказ

 

  1.  

Проаналізувати виконання програм по навчанню учнів;  Правил дорожнього руху і проведення профілактичних заходів                      

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Контроль  за  станом   ведення     учнівських  зошитів.

ЗНВР

наказ

 

  1.  

Аналіз роботи психологічної служби

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Стан НВП у 9 та 11 класах

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання географії та природознавства

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Контроль відповідності повітряного, світлового, теплового режимів у школі

завгосп

інформація

 

 

Березень         28.02 – 04 .03Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Місячник родинно – побутової культури «Тепло сімейного вогнища»

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Ознайомити учителів, учнів із інструкцією про завершення навчального року, проведення навчальної практики у 5-8 класах, 10 класах та підсумкової державної атестації у 4,9,11 класах.

Адміністрація

інформація

 

  1.  

День птахів.

Вчитель біології

сценарій

 

  1.  

Відзначення свята 8 Березня

Класні керівники

сценарій

 

  1.  

Конкурс «Нумо, дівчата»

Педагог-організатор

сценарій

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

  1.  

Співбесіди з учителями, що атестуються.                                                           

Директор

Матеріали

 

  1.  

Ознайомлення їх із атестаційними листами.

Комісія

ознайомлення

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Святкові вітання «А жінка так на весну схожа»

 

Педагог-організатор, кл.кер

 

 

  1.  

Позакласні свята до 8 Березня

Класні керівники,

Матеріали

 

 

  1.  

Тематичні години спілкування «Найвищі цінності людини: сенс життя і щастя»

Класні керівники

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Пам’ятки батькам на час весняних канікул: про режим школяра і техніку безпеки під час канікул.

Класні  керівники

пам′ятки

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Анкетування « «Мікроклімат в сімї»

класні керівники

анкетування

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

«Її величність – Жінка»  тематична виставка літератури

бібліотекар.

Матеріали

 

  1.  

Оформити Шевченківський куточок до річниці  народження Кобзаря

Бібліотекар

матеріали

 

  1.  

Оформити тематичну книжкову виставку «Шевченко – геній українського народу».

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Уміння зберегти здоров’я»

Медсестра

 

 

  1.  

Огляд учнів з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                      

Медсестра

 

 

  1.  

Інформування працівників про зміни в законодавстві про охорону праці.

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Бесіди про дотримання правил БЖ

Класні керівники

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання фізичної культури та Захисту України.

Адміністрація

Матеріали

 

 

  1.  

Комплексне методичне забезпечення предмету захист України

ЗНВР

нд

 

  1.  

Стан НВП в 11 класі

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Рейд-перевірка збереження шкільного майна

завгосп

звіт

 

 

Березень         07.03 -11.03Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Декада пам’яті Т.Г. Шевченка «Ти син України, ти дух її вічно живий» (за окремим планом)

Педагог-організатор, педколектив

сценарій

 

  1.  

Проаналізувати діяльність педагогічного колективу щодо формування правової культури учнів: поваги до Конституції, законодавства України, державної символіки.                                                                                               

Директор

інформація

 

  1.  

Засідання шкільного парламенту

Вчителі мови

Матеріали

 

  1.  

Складання плану роботи на канікули

ЗНВР, педагог-організатор,

плани

 

  1.  

Ознайомлення учнів 9, 11 класів про порядок проведення ДПА у 2021-2022 н.р.

ЗНВР класні керівники

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про стан вивчення Конституції України на уроках та в позаурочний час.

2. Про стан НВП у  9 класі.

3. Про стан ведення щоденників у 8-9 кл.

4. Про порядок організованого закінчення навчального року

Директор

Матеріали

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Захід  «Україна – це моя країна. «Сила українського духу і слова»

педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Турнір знавців творчості Тараса Шевченка «Якби ми вчились так, як треба…»

педагог-організатор

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Скласти рекомендації батькам по забезпеченню  режиму дня дітьми в період повторення програмованого матеріалу.

Вчителі-предметники

Матеріали

 

 

  1.  

Консультпункт для батьків

«Рухаємося до партнерської сім’ї»

класні керівники

Матеріали

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Бесіда «Толерантність»

класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Профілактичний захід «Чого варте людське життя»

 

ЗНВР класні керівники

Матеріали

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Організувати виставку малюнків за творами Т.Г. Шевченка

бібліотекар

Матеріали

 

  1.  

14 березня – День українського добровольця. Інформаційна  виставка.

 

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Піклування про здоров'я – обов'язок всіх членів сім'ї»

Медсестра

 

 

  1.  

Інструктаж учнів про правила з ОП під час весняних канікул .             

Класні керівники

журнал

 

  1.  

Перевірка стану збереження хімічних реактивів

Адміністрація

наказ

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання          

           - про  результати  перевірки  виконання  єдиних  вимог ,  щодо  письмових  робіт  і  перевірки  зошитів;     

           - про закінчення 2021-2022 н.р. та проведення державної підсумкової атестації                      

Директор

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання фізичної культури та Захисту України.

Адміністрація

Матеріали

 

 

  1.  

Критерії оцінювання, рівень сформованості компетенції учнів і стан викладання фізичної культури та захисту України

Адміністрація

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Трудовий десант

Вчителі трудового навчання

Матеріали

 

 

 

Березень         14.03 - 18.03Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

З’ясувати, як виконується  ст.53 Конституції  України та Закону „Про освіту” про  забезпечення повної   загальної освіти в  мікрорайоні школи.       

Адміністрація

звіт

 

  1.  

Вивчення професійних інтересів  випускників

класні керівники

звіт

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Розробка та затвердження графіка профвідпусток

Адміністрація

графік

 

  1.  

МК вчителів початкових класів

Голова МК

протокол

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про підготовку учнів до складання ДПА, ЗНО

2. Організація позаурочної роботи у школі

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Виховна година «Правильний вибір професії - запорука життєвого успіху»

Класні керівники

педагог-організатор

Матеріали

 

 

  1.  

Перегляд відео

 «Сім чудес світу» до міжнародного дня щастя

педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Розмова в колі

«Мій вчинок – мої моральні переконання»

Класні керівники

 6-9 класів

 

 

  1.  

Екологічний захід «Воду бережи, козаче, – і вона тобі віддячить»

Вчитель біології, гурток  «Джерельце»

 

 

  1.  

Захід « Найвищі цінності людини»

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Індивідуальна робота з батьками учнів школи з питань навчання і виховання школярів                                                                                 

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Організація роботи консультпункту  для батьків випускників

ЗНВРкласні керівники

Матеріали

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів. Харчування учнів пільгових категорій

Директор

нд

 

  1.  

Анкетування « Права свої знай та про обов’язок свій не забувай»

 

Педагог-організатор

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Провести рейд-перевірку стану збереження підручників

Бібліотекар

матеріали

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

 Провести бесіду з учнями на тему: «Жувальна гумка. Чого більше: шкоди чи користі?»

Медсестра

 

 

  1.  

Бесіда із учнями з БЖ під час весняних канікул

класні керівники

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                                                       

- про організацію профорієнтаційної роботи в школі;

Директор

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг викладання фізичної культури та Захисту України.

 

 

 

  1.  

Перегляд записів у трудових книжках працівників школи

Директор

інформація

 

  1.  

Перегляд особових справ учителів школи

Директор

інформація

 

  1.  

Перегляд книги видачі трудових книжок

Директор

інформація

 

  1.  

Перегляд книги обліку особового складу

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Перегляд інвентарної книги бібліотечного фонду

Директор

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Підготовка матеріалів та інвентарю до ремонту школи.  

завгосп

звіт

 

  1.  

Проведення генерального прибирання приміщення школи, здійснення текучих ремонтів.

Завгосп

звіт

 

 

Березень 21.03 – 25.03Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Створення в школі соціально-психологічних

 передумов розвитку особистості школяра на різних

 етапах навчання й виховання.                                                                                 

Учителі

нд

 

  1.  

Продовження  пошуків  методів  і  прийомів  роботи  з обдарованими , талановитими , здібними  дітьми

Учителі 

нд

 

  1.  

Підготовка документації для підсумкової державної атестації  у 9 класі

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Педрада                                                                                                   

Директор

протокол

 

  1.  

Підсумкове засідання атестаційної комісії.  

Голова ком.

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Заходи до  Всесвітнього дня поезії

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Творчі звіти гуртків «Чого ми навчились»

керівники гуртків

звіт

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Відеолекторій для батьків «Дотримання оптимального режиму харчування учнів»

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Психолого – педагогічний семінар                                                    

    1) Характер особистості: педагогічний контекст.

    2) Естетичне виховання молодших школярів як соціально-педагогічна        проблема.  

ЗНВР

Матеріали

 

 

  1.  

Засідання координаційної ради профілактики та попередження правопорушень серед підлітків

ЗНВР

протокол

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Провести Тиждень дитячої та юнацької книги

бібліотекар

інформація

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з прибиральниками «Як не захворіти на туберкульоз».

Медсестра

 

 

  1.  

Практичне заняття із  співробітниками з протипожежної безпеки

Адміністрація

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                                      

 - про наслідки атестації педагогічних працівників

– про результати внутрішнього моніторингу викладання фізичної культури, Захисту України та військово-патріотичне  виховання в школі;

- про проведення підготовки до змістовного відпочинку та оздоровлення дітей під час канікул;

- про організацію та порядок проведення навчальних екскурсій і навчальної практики в школі та дотримання правил безпеки під час їх проведення

Директор

наказ

 

  1.  

Проаналізувати  рівень  виконавської  дисципліни членів  педагогічного  колективу                                                                             

Директор 

нд

 

  1.  

Контроль за веденням книги протоколів засідань атестаційної комісії

Директор 

інформація

 

  1.  

Попередній перегляд  проекту річного і навчального плану

Адміністрація

Матеріали

 

 

  1.  

Підготовка до ДПА

Адміністрація

Матеріали

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Робота  на квітниках  та  навчально-дослідних  ділянках.                   

Зав. навч-дослідних  ділянок         

звіт

 

  1.  

 Генеральне  прибирання  шкільного  приміщення.                            

Техперсонал

звіт

 

 

Квітень        28.03 – 01.04Å?

 

Зміст роботи

 канікули

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Скласти  план  оздоровлення  дітей  влітку  2022 р.

Адміністрація

звіт

 

  1.  

Переглянути екзаменаційну  документацію.                                                          

Адміністрація

Матеріали

 

  1.  

Скласти  розклад  ДПА.                           

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Організація роботи пришкільного табору

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Конференція для учнів 9 - 11 класів 
«Е-числа та харчові добавки» Перегляд відеофільму «ГМО»

Адміністрація

Вч.біології

матеріали

 

  1.  

Облік дітей 5-18 років, які проживають в мікрорайоні школи

ЗНВР, соц..педагог

звіт

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Підготовка  додатків  до  білетів  з  предметів, що  підлягають  підсумковій  державній  атестації  у 9 класі.

Вчителі

Матеріали

 

 

  1.  

Засідання МК  вчителів природничо-математичного циклу

Керівник  МК

протокол

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про урахування індивідуальних здібностей учнів.

2. Про дотримання вимог Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту».

3. Про підсумки атестації.

4. Про підготовку до Дня ЦЗ.

5. Про підготовку до ремонтних робіт.

6. Про стан медико-педагогічного контролю на уроках фізичного виховання.

Директор

Матеріали

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Гумористична програма «Першоквітневі жарти»

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Підготовка до свята «Птахи, що приносять щастя» - до Міжнародного дня птахів

 

Вчителі трудового навчання

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Ознайомлення з нормативними документами щодо ДПА батьків учнів 9, 11 класів, ЗНО батьків учнів 11 класів

ЗНВРкласні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Бесіда «Як подолати стрес»

соціальний педагог

анкетування

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Міжнародний день дитячої книги. День народження Г.-Х. Андерсена (1805-1875) данського письменника-казкаря

бібліотекар

 

Матеріали

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести  інструктаж вчителів  трудового  навчання  класних  керівників  по  питанню правил БЖ під час   весняно-польових  робіт.                                                              

ЗНВР

журнал

 

  1.  

Бесіди з БЖ з учнями у класах за тематикою відповідно до планів виховної роботи

класні керівники

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Дотримання єдиних вимог до учнів

Адміністрація

нд

 

  1.  

Вивчити рівень сформованості в учнів 5-11 класів загальнонавчальних умінь і навичок, формування в школярів бажання й уміння самостійно

 опановувати знання

Адміністрація

нд

 

  1.  

Аналіз  роботи  бібліотеки  по  залученню  учнів  до читання  художньої  літератури

Бібліотекар

нд

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

    - про проведення Дня ЦЗ

    - про створення комісії для проведення державної підсумкової атестації 4, 9, 11 класів                               

Директор

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг ведення зошитів і щоденників

ЗНВР

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг НВП в 1 класі

ЗНВР

нд

 

  1.  

Внутрішній моніторинг сприяння творчому розвитку особистості

адміністрація

 

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Провести ревізію матеріальних цінностей. Скласти акти на  списання використаних матеріалів та інвентаря. 

Завгосп

звіт

 

  1.  

Акція «Загальношкільна толока до Великодня»

завгосп

звіт

 

 

Квітень        04.04 – 08.04Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Місячник екологічного виховання «Ти на Землі – Людина! Захоплюйся, дивуйся, усміхнись і бачити красу навколо вчись!»

педагог-організатор

Заходи

 

  1.  

Затвердження графіка та створення комісій для проведення ДПА у 4, 9, 11 класів

Адміністрація

графік

 

  1.  

Підготовка проектів начальних планів на новий навчальний рік

Адміністрація

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

 

  1.  

Продовжити пошуки методів і прийомів активізації      навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках, створення в школі соціально-психологічних передумов розвитку особистості школяра на різних етапах

ЗНВР

Матеріали

 

 

  1.  

МК класних керівників і класоводів

Голова МК

протокол

 

  1.  

Інструктивно-методична нарада

ЗНВР

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Організація профорієнтаційних зустрічей для випускників з представниками навчальних закладів різного рівня акредитації

Вч трудового навчання та біології

звіт

 

  1.  

Акція «Першоцвіти просять захисту»

Вчитель біології

сценарій

 

  1.  

Свято здоров’я «Треба, друзі, піклуватись про здоров’я нам щодня»

Вч.фізичної культури, класоводи 1-4 кл.

 

 

  1.  

Екологічна стежка «Досліджуємо природу рідного краю»

Вчитель біології

інформація

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Ознайомити   батьків  із  умовами  завершення  навчального року  та  підсумковою  державною  атестацією  у  9, 11  класах                            

Класні керівники.            

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Бесіда «Як подолати стрес»

класні керівники

Матеріали

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Конкурс малюнків « Зоряне небо »

бібліотекар

Матеріали

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень «7 квітня – Міжнародний день здоров’я»

Медсестра

 

 

  1.  

Проаналізувати стан дотримання правил БЖ в шкільній  майстерні та спортзалі                                                                                        

Директор

нд

 

  1.  

Тиждень охорони праці

Адміністрація

звіт

 

  1.  

Провести бесіду з прибиральниками «Як не захворіти на туберкульоз».

Медсестра

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

  • про внутрішній моніторинг ведення учнівських щоденників
  • про внутрішній моніторинг перевірки зошитів

Директор

наказ

 

  1.  

Аналіз  ефективності  проведення  годин  класного керівника  у  1-11  класах

ЗНВР

нд

 

  1.  

Дотримання державних санітарних правил та норм

Адміністрація

нд

 

  1.  

Вивчення правил пожежної безпеки

Адміністрація

нд

 

  1.  

Внутрішній моніторинг трудового виховання в школі

Адміністрація

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Виконання заходів з місячника благоустрою

Педагогічний колектив

звіт

 

  1.  

Акція «Посади дерево»

Педагог-організатор, учнівське самовряд

звіт

 

 

Квітень        11.04 – 15.04Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Скласти  розклад  навчальної  практики.

Адміністрація

графік

 

  1.  

Проаналізувати стан виконання навчальних програм у 5-11 кл., відповідність знань учнів вимогам Державних стандартів освіти                          

Адміністрація

нд

 

  1.  

Визначення складу екзаменаційних комісій.    

Директор

графік

 

  1.  

Затвердити матеріали для ДПА                             

Директор

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                   

Директор

Матеріали

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Бесди до Дня космонавтики

класоводи

сценарій

 

  1.  

«Конкурс  газет «Що ми знаємо про космос?»

Вчитель фізики та географії

сценарій

 

  1.  

Трудові десанти «Очистим довкілля», «Школа – село – дім»

Вчителі труд. навч.

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Виставка–пошук «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України»(для батьків)

педагог-організатор

Матеріали

 

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Акція «Подаруй долоньку»

класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Контроль за якістю харчування учнів.

Харчування учнів пільгових категорій

Адміністрація

звіт

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Вилучити застарілу та непридатну для користування літературу, провести списання

бібліотекар

 

Матеріали

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Здоровий спосіб життя».

Медсестра

 

 

  1.  

Практичне заняття з відпрацювання плану евакуації.

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Контроль за виконання правил  БЖ в кабінетах фізики, хімії, біології, інформатики, обслуговуючої праці та майстернях, спортивних залах (уроки, позакласні заходи)

Адміністрація

нд

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Перевірка лабораторних і практичних робіт  (проведення екскурсій,         передбачених навчальним планом)

ЗНВР

нд

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

 - про внутрішній моніторинг викладання  фізкультури і спортивно-масової роботи;

         - про підсумки огляду конкурсу „Живи, книго!”

- про   проведення військово-польових зборів

Директор

наказ

 

  1.  

Відповідність змісту уроку навчальним програмам

ЗНВР

нд

 

  1.  

Внутрішній моніторинг трудового виховання в школі

Адміністрація

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Побілка дерев, бордюрів, впорядкування території

Завгосп, учителі трудового навчання

звіт

 

 

Квітень        18.04 – 22.04Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Військово – польові  збори  юнаків  11 класу.                                  

Учитель                           зах. України

наказ

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

 

  1.  

Співбесіда з учителем «Захисту України» про якість засвоєння курсу в 10, 11 класах.                                                                                                                       

Директор

інформація

 

  1.  

Нарада при заступнику:

1. Про дотримання вимог методики про повторення навчального матеріалу.

2. Про відповідність змісту уроку навчальним програмам.

3. Про внутрішній моніторинг адміністративно-громадського контролю за станом охорони праці

4. Про внутрішній моніторинг готовності учнів 4 класу до навчання в базовій школі та хід підготовки до ДПА.

5. Про ефективність використання годин варіативної складової навчального плану.

6. Результативність роботи з пропаганди здорового способу життя.

7. Про проект навчального плану на новий навчальний рік

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Танцювальний фестиваль «Шкільний майданс»

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Акція «Посади деревце»

Вчителі трудового навчання та біології

звіт

 

  1.  

Підготувати фото-галерею «Чорнобиль…Трагедія…Пам’ять».

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Години спілкування «Дзвони Чорнобиля»

учителі

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Ознайомлення батьків з Інструкцією про державну атестацію, переведення       та випуск учнів.                                            

Адміністрація

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Тест «Наскільки ви розважливі»

класні керівники

інформація

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Ілюстрована виставка - реквієм «Тієї вогняної ночі…»

бібліотекар

 

Матеріали

 

 

  1.  

Редагувати алфавітний каталог та інвентарні книги

бібліотекар

 

Матеріали

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Дотримання правил БЖ під час роботи на квітниках та дослідних ділянках.                                                                                                           

Зав. навчально -дослідних ділянок

журнал

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень «7 квітня – Міжнародний день здоров’я»

Медсестра

 

 

  1.  

Провести інструктажі з БЖ з педагогічним та технічним персоналом школи

ЗНВР, завгосп

журнал

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Внутрішній моніторинг професійного самовизначення  старшокласників                   

ЗНВР

інформація

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

 - про підготовку до відзначення Дня пам’яті і примирення

- про підсумки проведення військово-польових зборів ;                                      

- про  допуск   екстернів  до  державної  підсумкової  атестації.                                                                                 

 - про допуск до здачі державної підсумкової атестації учнів 9-11 класів

-  про звільнення учнів 9, 11 класів від державної підсумкової атестації

 - про створення апеляційної комісії                                                    

 - про переведення учнів 1-4 класів;

- про допуск учнів 9, 11 класів до державної підсумкової атестації

 - про звільнення від державної підсумкової атестації

Директор

наказ

 

  1.  

Розглянути документи про звільнення від під-сумкової державної  атестації учнів 9,11 класів                 

Директор

Матеріали

 

 

  1.  

Підготовка до ДПА

Адміністрація

Матеріали

 

  1.  

Внутрішній моніторинг трудового виховання в школі

Адміністрація

 

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Озеленення класних кімнат.                                                                         

Зав. кабінетами

Матеріали

 

  1.  

Придбання та підготовка необхідного інвентарю до ремонту школи.

завгосп

Директор

Матеріали

 

 

 

Квітень        26.04 – 29.04Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Складання графіка чергування вчителів по школі в дні проведення   державної підсумкової атестації

Адміністрація

графік

 

  1.  

Профорієнтаційна робота із залученням представників профліцеїв, коледжів, вищих навчальних закладів, центру зайнятості

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Попередня тарифікація педагогічних кадрів

Адміністрація

Матеріали

 

 

  1.  

Підготовка документів про звільнення учнів від державної підсумкової атестації. Оформлення папок з матеріалами для ДПА

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директорові:

1. Про стан здоров’я дітей та підсумки спортивно-масової роботи за 2021-2022 н.р..

2. Про внутрішній моніторинг відвідування учнями школи.

3. Про єдині вимоги до учнів.

4. Про внутрішній моніторинг організації гарячого харчування учнів.

5. Внутрішній моніторинг протипожежного захисту у школі.

Директор

Матеріали

 

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

 «Чорнобиль…Трагедія…Пам’ять…» Заходи  до Міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф та річниці Чорнобильської трагедії

Педагог-організатор

матеріали

 

  1.  

Свято Букваря

Класовод 1 класу

матеріали

 

  1.  

Виховний захід «Чорнобиль не має минулого часу»

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Операція «Турбота»

Класні керівники, учнівське самовряд

інформація

 

  1.  

Конкурс-виставка писанок і вишиванок «Писанкове мереживо»

Педагог-організатор Класні керівники

сценарій

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Консультпункт для батьків

Як організувати корисний відпочинок

класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Моніторинг «Організація літнього відпочинку»

ЗНВР

анкетування

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Складання графіка здачі підручників

бібліотекар

графік

 

  1.  

Провести бібліотечний урок для учнів 5-6кл «Як працювати з каталогом.»

бібліотекар

інформація

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Здоровий спосіб життя». «Здорова родина – це моя родина».

Медсестра

Матеріали

 

 

  1.  

Проведення бесід з безпеки життєдіяльності дітей під час святкових та вихідних днів

класні керівники

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

- про святкування  Дня  пам′яті і примирення                                                                             

Директор

наказ

 

  1.  

Моніторинг рівня навчання і відвідування школи учнями 1-11 класів. (Співбесіди з учителями – наслідки на лінійці).                                                                                                                   

Адміністрація

звіт

 

  1.  

Внутрішній моніторинг художньо-естетичного виховання в школі

Адміністрація

нд

 

  1.  

Моніторинг рівеня знань, умінь, навичок учнів (директорські контрольні роботи)

Адміністрація

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Робота по впорядкуванню території школи.

Класні керівники

звіт

 

  1.  

Моніторинг стану приміщень школи, меблів, обладнання

Адміністрація

звіт

 

 

Травень        03.05 –06.05Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Відзначення Дня Європи в Україні                                                              

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Скласти списки на літнє оздоровлення учнів школи.                                   

Педагог-організатор

Матеріали

 

 

  1.  

Бесіди з профорієнтації «Здібності людини і професія»

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Проведення ДПА в 4 класі

ЗНВР

наказ

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

 

  1.  

МК вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Голова МК

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Заходи до Дня пам’яті та примирення:

лінійка «Вклонімося великим тим рокам»;

 

- покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам «Подвиг в ім’я майбутнього»;

-акція «Покоління, що пережило лихоліття війни»

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Свято Матері «Подаруй матусі букет»

Педагог-організатор Класоводи

 1-4 класів

матеріали

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Бесіда  з батьками  учнів  11 класу  про  підготовку  до        ДПА

Класні керівники

інформація

 

  1.  

Залучення батьків до підготовки свят та закінчення навчального року.                                                                                                         

Класні керівники    

інформація

 

  1.  

Ознайомлення батьків з Інструкцією про ДПА, переведення       та випуск учнів.                                            

Адміністрація

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Година спілкування « Школа - мій дім, я – господар у нім» (1-4кл.)

класоводи

Матеріали

 

 

  1.  

Консультування батьків категорійних дітей щодо оздоровлення у пришкільному таборі.

Соціальний педагог

матеріали

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Тематична полиця«Ніхто не забутий, ніщо не забуто» до річниці завершення  Другої Світової війни

Бібліотекар

Матеріали

 

 

  1.  

Підвести підсумки та визначити переможців у шкільній акції «Живи, книго!»

Бібліотекар

інформація

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Контроль за станом охорони праці та документації з БЖ у навчальних кабінетах

Адміністрація

нд

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Огляд стану шкільної їдальні. 

Адміністрація

нд

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                              

  • про створення комісії по обстеженню стану ігрових майданчиків,  споруд, території школи щодо БЖ 
  • про проведення змістовного відпочинку та оздоровлення дітей під час канікул  
  • про проведення ДПА в 4 класі

- про організацію та проведення випускного вечора

- про нагородження випускників 11 класу школи

-про в нутрішній моніторинг художньо-естетичного виховання в школі

Директор

наказ

 

  1.  

Внутрішній моніторинг знань, умінь, навичок учнів (директорські контрольні роботи)

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Виконання планів виховної роботи

ЗНВР

наказ

 

  1.  

Підсумки роботи за навчальний рік

Адміністрація

нд

 

  1.  

Дотримання єдиних вимог до учнів

ЗНВР

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Впорядкування  захоронень  часів  Другої Світової   війни,  території ,  закріпленої  за   школою.

педколектив

інформація

 

  1.  

Підбиття підсумків роботи щодо зміцнення матеріально-технічної бази кабінетів

завгосп

звіт

 

 

Травень        10.05 – 13.05Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Оформлення списків майбутніх першокласників.                                      

Класовод 4кл.

Матеріали

 

 

  1.  

Підготовка до Свята останнього дзвоника                                                    

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Бесіди з профорієнтації «Здібності людини і професія»

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Проведення державної підсумкової атестації в 4 класі

ЗНВР

наказ

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Родинне свято

«Без сім’ї немає щастя на землі»

Педагог-організатор Класний керівник

7 класу

матеріали

 

  1.  

Конкурс малюнків на асфальті

«Мати – берегиня роду»

педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Презентація «Моя сім’я»  (8-10 класи)

педагог-організатор

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Батьківські збори

 «Взаєморозуміння і взаємоповага. Як уникати конфліктів із  власними дітьми»

класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Ознайомлення батьків  та учнів з розкладом ДПА, графіком консультацій

класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Відвідування сімей учнів, схильних до правопорушень, що стоять на шкільному обліку. Вручення пам’яток   батькам.                                                                                                                      

педагог-організатор

Матеріали

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Підведення підсумків змагання між класами на краще збереження підручників

бібліотекар

 

звіт

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Небезпечні комахи, укуси, надання допомоги».

Медсестра

 

 

  1.  

Єдиний день цивільного захисту

ЗНВР

звіт

 

  1.  

Провести  інструктаж  з  працівниками  школи  по  дотриманню  правил  БЖ  при  проведенні  навчальної  практики  в  літній  період.                                                                                                                               

ЗНВР

завгосп

 

журнал

 

  1.  

Бесіда з БЖ з учнями під час проведення навчальних екскурсій та навчальної практики

класні керівники

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                                               

 – про аналіз якості контрольних  письмових робіт   учнів 4 класу     з  української мови та математики .

– про участь учнів школи у спортивно-туристичній грі-випробуванні  „Сокіл”

Директор     

наказ

 

  1.  

Моніторинг рівня знань, умінь, навичок учнів (директорські контрольні роботи)

Адміністрація

наказ

 

  1.  

Виконання навчального плану та державних програм

Адміністрація

Матеріали

 

 

  1.  

Ведення документації класних керівників

ЗНВР

звіт

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Підготовка матеріалів та обладнання до поточного ремонту школи.          

Завгосп

звіт

 

 

Травень        16.05 – 20.05Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Підготовка до видачі свідоцтв про базову середню освіту та про повну середню освіту

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Оформлення особових справ учнів 1-11 класів

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Збір даних про оздоровлення дітей влітку

ЗНВР

педагог-організатор

звіт

 

  1.  

Розробка плану роботи на літні канікули

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                   

Директор

Матеріали

 

 

  1.  

МК вчителів початкових класів

Голова МК

протокол

 

  1.  

Моніторинг успішності учнів

ЗНВР

звіт

 

  1.  

Педрада

Директор

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Лінійка «Наша планета – колиска життя».

Педагог-організатор

наказ

 

  1.  

Науково-практичне дослідження «Бабинецька вишиванка»

Педагог-організатор класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Моніторинг «Що я зробив для класу і школи?»

Класні керівники, учнівське самоврядування

 

 

  1.  

Трудовий десант «Наш квітник найкращий»

педагог-організатор

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Звіт директора школи про роботу у 2021-2022 навчальному році перед батьками та громадськістю

Директор

звіт

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Складання плану роботи на літо з учнями, що схильні до правопорушень.

Соціальний педагог

Матеріали

 

 

  1.  

Відвідування сімей учнів, схильних до правопорушень, що стоять на шкільному обліку. Вручення пам’яток   батькам.                                                                                                                      

Класні керівники Соціальний педагог

Матеріали

 

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Провести інвентаризацію підручників школи

бібліотекар

 

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Бесіди-інструктажі про дотримання правил  БЖ під час канікул та робіт на ремонті школи.                                         

Класні керівники

журнал

 

  1.  

Провести бесіду з учнями на тему: «Небезпечні комахи, укуси, надання допомоги».

Медсестра

інформація

 

  1.  

Інструктажі з ОП  з обслуговуючим персоналом перед початком ремонтних робіт

завгосп

 

журнал

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

- про організацію належної підготовки навчального закладу до роботи в новому    2022-2023.р.

Директор             

наказ

 

  1.  

Ведення класних журналів

ЗНВР

наказ

 

  1.  

Якість ведення шкільної документації

ЗНВР

нд

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Підготовка до проведення поточного ремонту приміщень школи

завгосп

 

звіт

 

 

Травень        30.05 – 03.06Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Підготовка звітів

Класні керівники

звіт Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                   

Директор

Матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Просвітницький тренінг на тему: «Українці за кодоном. Що таке діаспора?»

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Підготовка до Свята останнього дзвоника

Педагог-організатор, класовод 1 кл., класний керівник 11 кл.

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Залучення батьків учнів школи, представників громадськості до ремонтних робіт приміщень школи з метою підготовки до нового навчального року

Адміністрація класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Відвідування сімей учнів, схильних до правопорушень, що стоять на шкільному обліку. Вручення пам’яток   батькам.                                                                                                                      

Класні керівники Соціальний педагог

звіт

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Проконтролювати повернення до бібліотеки підручників учнями 1-4класів

бібліотекар

звіт

 

  1.  

Забезпечити розміщення підручників відповідно до вимог

бібліотекар

звіт

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Небезпечні комахи»

Медсестра

 

 

  1.  

Бесіди-інструктажі про дотримання правил БЖ під час канікул та робіт на ремонті школи.                                         

Класні керівники

журнал

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

- про охорону здоров’я та життя учнів у літній період    

  - про переведення учнів 1-8 та 10 класів;

 - про  виконання  навчальних  планів та  програм

 - про результати проведення державної підсумкової атестації в 4 класі     

- про випуск учнів 9 класу

Директор             

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення ремонтних робіт шкільних приміщень

завгосп

звіт

 

  1.  

Проведення робіт з благоустрою території школи та шкільного подвір’я

завгосп

звіт

 

 

Червень        06.06 – 10.06Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Оформлення звітів за ІІ семестр та рік.              

Вчителі

звіт

 

  1.  

Здача документації: класних журналів, звітів, особових справ учнів 1-11 класів

Класні керівники

звіт Матеріали

 

 

  1.  

Підготовка до видачі свідоцтв про базову середню освіту та про повну середню освіту

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Оформлення особових справ учнів 1-11 класів

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Свято до Дня останнього дзвоника

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Збір даних про оздоровлення дітей влітку

ЗНВР

звіт

 

  1.  

Розробка плану роботи на літні канікули

ЗНВР

Матеріали

 

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Свято останнього дзвоника «Дзвінок останній продзвенить для вас»

Педагог-організатор, классов. 1 кл., класний керів. 11 кл.

 

 

  1.  

Організація та контроль за роботою оздоровчого табору при школі

Адміністрація

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Залучення батьків учнів школи, представників громадськості до ремонтних робіт приміщень школи з метою підготовки до нового навчального року

Адміністрація класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Відвідування сімей учнів, схильних до правопорушень, що стоять на шкільному обліку. Вручення пам’яток   батькам.                                                                                                                     

Класні керівники Соціальний педагог

звіт

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Проконтролювати повернення до бібліотеки підручників учнями 1-4класів

бібліотекар

звіт

 

  1.  

Забезпечити розміщення підручників відповідно до вимог

бібліотекар

звіт

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Випустити санітарний бюлетень: «Небезпечні комахи»

Медсестра

 

 

  1.  

Бесіди-інструктажі про дотримання правил БЖ під час канікул та робіт на ремонті школи.                                         

Класні керівники

журнал

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:  

- про охорону здоров’я та життя учнів у літній період    

  - про переведення учнів 1-4 класів;

 - про  виконання  навчальних  планів та  програм

 - про результати проведення державної підсумкової атестації в 4 класі     

- про випуск учнів 9 класу

Директор             

наказ

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення ремонтних робіт шкільних приміщень

завгосп

звіт

 

  1.  

Проведення робіт з благоустрою території школи та шкільного подвір’я

завгосп

звіт

 

 

Червень        13.06 – 24.06Å?

 

Зміст роботи

Відповідаль-ний

Форма узагальнення

Відміт-ка про викон.

 

Організація навчального процесу

 

 

 

  1.  

Робота пришкільного табору

Педагог-організатор

Матеріали

 

 

  1.  

Планування роботи школи на 2022-2023 н.р.                                                               

Адміністрація

Матеріали

 

  1.  

Навчальна практика учнів 5-8, 10 класів.                                                                        

Совайло О.І.

звіт

 

  1.  

Підсумкова державна атестація у 9 кл.                                                         

учителі, комісія

наказ

 

  1.  

Випускний вечір 11-класників.                                                                 

Педагог-організатор

сценарій

 

  1.  

Здача документації: класних журналів, звітів, особових справ учнів                   1-11 класів.

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Видача свідоцтв про базову середню освіту та про    повну середню освіту.

Класні керівники

Матеріали

 

 

  1.  

Організація літнього відпочинку учнів

Адміністрація

Матеріали

 

  1.  

Про організацію набору дітей до 1, 10 класів

Адміністрація

звіт

 

  1.  

Проведення навчальних екскурсій та навчальної практики у 1-4, 5-8, 10 класах

учителі

інформація

 

 

Робота з педагогічними кадрами

 

 

 

  1.  

Нарада при директору                                                                                  

Директор

Матеріали

 

  1.  

Педрада

Адміністрація

протокол

 

 

Виховна робота

 

 

 

  1.  

Організація та контроль за роботою оздоровчого табору при школі

Адміністрація

нд

 

  1.  

Перспективи розвитку виховної системи на 2022/2023 навчальний рік  та їх відображення в річному плані роботи

Адміністрація

Матеріали

 

 

 

Робота з батьками, громадськістю

 

 

 

  1.  

Співбесіди з батьками про зарахування учнів до 10 класу.                                      

директор

інформація

 

  1.  

Залучення батьків до ремонту школи.                                                                      

Класні керівники

інформація

 

 

Робота соціально-психологічної служби

 

 

 

  1.  

Аналіз роботи у 2021-2022 н.р.

ЗНВР Соціальний педагог

звіт

 

 

Робота шкільної бібліотеки

 

 

 

  1.  

Провести обмін  підручників для учнів 5-11кл

бібліотекар

звіт

 

  1.  

Провести ремонт підручників

бібліотекар

звіт

 

  1.  

Забезпечити розміщення підручників відповідно до вимог

бібліотекар

звіт

 

  1.  

Провести взаємообмін  підручниками з іншими навчальними закладами

бібліотекар

звіт

 

  1.  

Оформити графік видачі підручників на 2022-23 н.р.

бібліотекар

звіт

 

 

Охорона праці, цивільний захист

 

 

 

  1.  

Огляд учнів з метою виявлення педикульозу та корости.                                                                      

Медсестра

 

 

  1.  

Бесіди про дотримання правил БЖ під час канікул   та робіт на ремонті школи.                                                                                            

Класні керівники

Матеріали

 

 

 

Контрольна-аналітична діяльність

 

 

 

  1.  

Контроль за станом ДПА та навчальної  практики                                                                                                                             

Адміністрація

протокол

 

  1.  

Видати накази по школі та організувати їх виконання:                  

- про роботу школи в літній період

- про стан виховної роботи у школі

- про стан методичної роботи в школі

- про підсумки роботи з педкадрами

- про організацію та проведення випускного вечора

- про підсумки роботи бібліотеки школи за 2021-2022 н.р.

- про проведення заходів з оздоровлення учнів

- про наслідки директорських контрольних робіт

Директор

наказ

 

  1.  

Перевірка стану ведення книги руху учнів

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Перевірка стану ведення алфавітної книги

Адміністрація

інформація

 

  1.  

Контроль за особовими справами учнів 1-11 класів

Адміністрація

інформація

 

 

Фінансово-господарська діяльність

 

 

 

  1.  

Проведення генерального прибирання приміщення школи, здійснення косметичного  ремонту школи та кабінетів.

Завгосп, завідуючі кабінетами

звіт

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь