Примірне чотиритижневе меню Зорівської ЗОШ на осінній період 2021 – 2022 н.р.
Погоджую
Начальник Золотоніського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
_______________В.В. Карпенко «____»___________2021 р.
Затверджую
Директор Зорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зорівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області
________________Ю.А. Шепель
«____»___________2021 р.
Примірне чотиритижневе меню Зорівської ЗОШ
на осінній період 2021 – 2022 н.р.
І тиждень |
|||
Перелік страв |
Вихід |
||
6 – 11 років |
11 – 14 років |
14 – 18 років |
|
ПОНЕДІЛОК |
|||
Салат з м’якого сиру та томатів Фрітата Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Сік Хліб цільнозерновий Банани свіжі |
100 50 120 200 30 100 |
100 50 150 200 50 100 |
100 50 150 200 50 100 |
ВІВТОРОК |
|||
Салат з морквою, сиром та сметаною Кускус (розсипчастий) з овочами Куряче стегно в гірчичному соусі Узвар із суміші сухофруктів (без цукру) Хліб житній Банани свіжі |
50 120 50 150 30 100 |
50 150 75 150 50 100 |
50 150 90 150 50 100 |
СЕРЕДА |
|||
Овочеве соте Запіканка сирна з яблуком та морквою Компот зі свіжих (заморожених) ягід Яблука або сливи свіжі |
120 200/15 200 75 |
120 225/15 200 75 |
150 220/15 200 75 |
ЧЕТВЕР |
|||
Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Риба запечена з морквою та цибулею Картопляне пюре з орегано Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
75 48/12 120 180 30 100 |
75 72/18 150 180 50 100 |
75 96/24 150 180 50 100 |
П’ЯТНИЦЯ |
|||
Салат капусти, огірків та кропу Сочевиця (відварена) зі спеціями Курка запечена в соусі «Імбирному» Чай масала Банани свіжі |
100 120 60 200 100 |
100 150 85 200 100 |
100 150 100 200 100 |
ІІ тиждень |
||||
Перелік страв |
Вихід |
|||
6 – 11 років |
11 – 14 років |
14 – 18 років |
||
ПОНЕДІЛОК |
|
|||
Салат з капустою та ароматною олією Товчанка Львівський сирник з морквою Узвар із суміші сухофруктів (без цукру) Банани свіжі |
100 100 150 150 100 |
100 100 150 150 100 |
100 150 150 150 100 |
|
ВІВТОРОК |
||||
Салат зі свіжого буряка та сметаною Курка запечена в соусі «Імбирному» Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Чай масала Хліб цільнозерновий Груші або яблука свіжі |
100 60 120 200 30 100 |
100 85 150 200 50 100 |
100 100 150 200 50 100 |
|
СЕРЕДА |
||||
Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Риба тушкована з овочами та томатним соусом Рис з орегано Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
75 48/12
120 180 30 100 |
75 72/18
150 180 50 100 |
75 96/24
150 180 50 100 |
|
ЧЕТВЕР |
||||
Салат з капусти, огірків та кропу Куряче стегно в гірчичному соусі Картопляне пюре з орегано Йогурт Хліб житній Яблука або апельсини свіжі |
100 50 120 125 30 100 |
100 75 150 125 50 100 |
100 90 150 125 50 100 |
|
П’ЯТНИЦЯ |
||||
Салат з овочів та яєць Запіканка рисова з ягідним кюлі Сік Банани свіжі |
100 200/25 200 100 |
100 250/25 200 100 |
100 300/25 200 100 |
|
ІІІ тиждень |
|||
Перелік страв |
Вихід |
||
6 – 11 років |
11 – 14 років |
14 – 18 років |
|
ПОНЕДІЛОК |
|||
Салат капусти, моркви та зеленого горошку Каша пшенична (розсипчаста) Куряче стегно в гірчичному соусі Чай масала Хліб житній Яблука свіжі |
100 120 50 200 30 100 |
100 150 75 200 50 100 |
100 150 90 200 50 100 |
ВІВТОРОК |
|||
Оладки кукурудзяні з морквою Сметана Овочеве соте Какао з молоком Банани свіжі |
125 20 120 180 100 |
125 20 120 180 100 |
150 20 150 180 100 |
СЕРЕДА |
|||
Салат з капусти, огірків та кропу Риба запечена з морквою та цибулею Картопляне пюре з орегано Йогурт Хліб житній Банани свіжі |
100 48/12 120 125 30 100 |
100 72/18 150 125 50 100 |
100 96/24 150 125 50 100 |
ЧЕТВЕР |
|||
Салат з морквою, сиром та сметаною Курка запечена в соусі «Імбирному» Рис з кмином Узвар із суміші сухофруктів (без цукру) Банан свіжий |
100 60 120 150 100 |
100 85 150 150 100 |
100 90 150 150 100 |
П’ЯТНИЦЯ |
|||
Салат з м’якого сиру та томатів Фрітата Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Сік Хліб цільнозерновий Банани свіжі |
100 50 120 200 30 100 |
100 50 150 200 50 100 |
100 50 150 200 50 100 |
ІV тиждень |
|||
Перелік страв |
Вихід |
||
6 – 11 років |
11 – 14 років |
14 – 18 років |
|
ПОНЕДІЛОК |
|||
Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Риба запечена з морквою та цибулею Кускус (розсипчастий) з овочами Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
75 48/12 120 180 30 100 |
75 72/18 150 180 50 100 |
75 96/24 150 180 50 100 |
ВІВТОРОК |
|||
Салат з овочів та яєць Запіканка рисова з ягідним кюлі Компот зі свіжих (заморожених) ягід Яблука або апельсини свіжі |
100 200/25 200 100 |
100 250/25 200 100 |
100 300/25 200 100 |
СЕРЕДА |
|||
Салат з морквою, сиром та сметаною Каша пшенична (розсипчаста) Куряче стегно в гірчичному соусі Сік Банани свіжі |
50 120 50 200 100 |
50 150 75 200 100 |
50 150 90 200 100 |
ЧЕТВЕР |
|||
Салат з кисломолочного сиру, перцю солодкого та часнику Ризотто з зеленим горошком та сиром твердим Узвар із суміші сухофруктів (без цукру) Хліб цільнозерновий Яблука або сливи свіжі |
75
150
150 30 100 |
75
200
150 50 100 |
75
200
150 50 100 |
П’ЯТНИЦЯ |
|||
Салат із свіжого буряка та ароматною олією Картопляне пюре Курка запечена в соусі «Імбирному» Чай масала Хліб житній Яблука свіжі
|
100 120 60 200 30 100 |
100 150 85 200 50 100 |
100 150 100 200 50 100 |
Кухар К.І. Литовченко
Медична сестра В.О. Трава