A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відсутність/невідповідність інформації про марку акцизного податку  за результатами пошуку в електронному сервісі «Пошук акцизної марки»

Відсутність/невідповідність інформації про марку акцизного податку за результатами пошуку в електронному сервісі «Пошук акцизної марки»

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє платників податків, що з метою запровадження та вдосконалення нових електронних сервісів ДПС України за підтримки Міністерства фінансів України запустила проєкт електронного сервісу «Пошук акцизної марки».

11:55 12.10.2020

Перереєстрація платника податку на додану вартість у зв’язку із зміною найменування  платника податку

Перереєстрація платника податку на додану вартість у зв’язку із зміною найменування платника податку

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє платників податків, що перереєстрація платника ПДВ здійснюється з дотриманням правил та у строки, визначені ст. 183 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) для реєстрації платників ПДВ, шляхом внесення відповідного запису до реєстру платників ПДВ.

11:54 12.10.2020

Перехід на третю групу або відмова від спрощеної системи  юридичними особами – платниками єдиного податку четвертої групи  протягом звітного року

Перехід на третю групу або відмова від спрощеної системи юридичними особами – платниками єдиного податку четвертої групи протягом звітного року

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує платників податків, що  відповідно до п. 298.8 ст. 298 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування або відмови від спрощеної системи оподаткування платниками єдиного податку четвертої групи здійснюється відповідно до підпунктів 298.8.1 – 298.8.8 п. 298.8 ст. 298 ПКУ.

11:54 12.10.2020

Зменшення нарахування суми податку на прибуток на суми сплачених за митним кордоном України податків

Зменшення нарахування суми податку на прибуток на суми сплачених за митним кордоном України податків

Головне управління ДПС у Черкаській області доводить до відома платників податків , що відповідно до п.п. 141.4.9 п. 141.4 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755–VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) суми податку на прибуток, отриманих з іноземних джерел, що сплачені суб’єктами господарювання за кордоном, зараховуються під час сплати ними податку в Україні. При цьому зарахуванню підлягає сума податку, розрахована за правилами, встановленими розд. ІІІ ПКУ.

11:53 12.10.2020

Звільнення від нарахування, сплати та подання податкової звітності  для платників єдиного податку четвертої групи - юридичних осіб

Звільнення від нарахування, сплати та подання податкової звітності для платників єдиного податку четвертої групи - юридичних осіб

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє платників податків, що відповідно до підпунктів 1, 3, 4 та 5 п. 297.1 ст. 297 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) юридичні особи – платники єдиного податку четвертої групи звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з таких податків і зборів:

11:52 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь