A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Механізм субсидій та пільг у 2019 році

Механізм субсидій та пільг у 2019 році

Уряд удосконалив механізм надання житлових субсидій населенню у грошовій формі. Зокрема, оновлене Положення про порядок призначення житлових субсидій визначає механізм використання коштів, передбачених у держбюджеті Мінсоцполітики для виплати пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, умови призначення та порядок надання громадянам таких житлових субсидій.

09:02 30.09.2019

Основні аспекти щодо спадкування

Основні аспекти щодо спадкування

Нерідко трапляється такий випадок, що спадкоємець (спадкоємці) пропустили строк для прийняття спадщини. Дана проблема не завжди є критичною та може бути вирішена шляхом поновлення строків для прийняття спадщини. Основні аспекти щодо спадкування передбачені в Цивільному кодексі України в шостій книзі Спадкове право. Отже спадщина відкривається внаслідок смерті або оголошення особи померлою. В свою чергу спадкоємець має право прийняти спадщину або відмовитись від такої (ст. 1268 ЦК України).

12:28 14.09.2019

Серпнева конференція 2019

Серпнева конференція 2019

29 серпня у Зорівській громаді відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Зорівської сільської ради. На якій було проаналізовано 2018-2019 н.р та визначено головні напрямки діяльності закладів освіти у 2019-2020 навчальному році.

14:58 03.09.2019

Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (далі – Державний реєстр прав) здійснюється відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно їх обтяжень» (далі – Закон), Порядку надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 № 1127 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 р. № 599) (далі – Порядок).

10:55 31.08.2019

повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій, зауважень громадян та суб’єктів господарювання, Зорівська сільська рада оприлюднює проект рішення «Про місцеві податки на 2020 рік»

15:50 06.06.2019

Вічна пам’ять всім загиблим Героям і особлива шана нашому земляку Олександру Яковичу Бугаєнку

Вічна пам’ять всім загиблим Героям і особлива шана нашому земляку Олександру Яковичу Бугаєнку

З 2014 року багато славних синів стало на захист Вітчизни, тисячі з них стали янголами-охоронцями, щоб з небес оберігати своїх побратимів у час бою, щоб світити нам з небес своїм жертовним подвигом. За рідну землю, за нас із вами вони віддали найцінніше – життя…

13:41 30.11.2018

Відзначили День села

Відзначили День села

Села  Богданівка та Квітневе розташовані серед мальовничих українських полів. Тут мешкають роботящі люди,котрі дбають про розвиток свого населеного пункту. Місцева громада багата звичаями,традиціями,тут живе багато народних умільців.Вони свято бережуть і продовжують традиції своїх пращурів. 4 листопада люди святкують  Храм  в день Казанської Божої Матері.

12:53 06.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь