A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо із Днем дошкілля!!!!

Вітаємо із Днем дошкілля!!!!

Вітаємо всіх вас, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, з професійним святом ! Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті. В цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою маленькі вихованці пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя! Бажаємо вам нових творчих успіхів, міцного здоров’я, добробуту і достатку!

16:32 28.09.2018

До уваги представників агропідприємств

До уваги представників агропідприємств

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства»при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

16:17 28.09.2018

До уваги представників агропідприємств

До уваги представників агропідприємств

Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (адреса: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, номер гарячої лінії: (0472) 33-00-27).

13:47 07.09.2018

Різні села - одна громада

Різні села - одна громада

В рамках проекту "Різні села - одна громада" розпочалися кількісні дослідження громадської думки. Перед Зорівською ОТГ стоїть задача провести вуличні опитування. Чи відчувають мешканці об'єднаних сіл зміни? Що вони знають про своїх сусідів по громаді? Як працюють органи влади? Вирішенням яких питань, на вашу думку, слід занятися в першу чергу? Відповіді на ці та інші питання допоможуть у визначенні пріоритетних напрямків розвитку ОТГ і пошуку ресурсів для цього. ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

10:53 26.07.2018

Зарплата доярки 20 тис грн та рівні дороги:як живе Зорівська громада, що на Черкащині

Зарплата доярки 20 тис грн та рівні дороги:як живе Зорівська громада, що на Черкащині

20 липня до Зорівської громади завітали гості з телеканалу ICTV, щоб дізнатися чи покращилося життя людей після об'єднання. Відвідали школи, дитячий садок, товариство,  поспілкувалися із головою громади та її жителями.

14:04 23.07.2018

З Днем Конституції

З Днем Конституції

Рідна Україна – мова солов'їна, Золоте колосся, маки у житах. Край воріт – калина, верба, яворина, Храми і світлиці в барвах-рушниках. Рідна Україна – то душі краплина, Пісня журавлина у ранковий час. Рідна Україна – то земля єдина, Що сходив ногами босими Тарас. Рідна Україна – пара лебедина, Озеро бездонне і стрімка ріка, У саду хатина – біла сорочина, Стежечка-стежина в зелен-споришах. Рідна Україна – за столом родина, Яром-долиною стелиться туман. Батькова розмова – тиха, вечорова, Мамина молитва – вічний талісман.

13:13 27.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь