A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунки для школи!

Подарунки для школи!

Сьогодні до Зорівської ЗОШ завітала гостя з подарунками, нею стала представник Владислава Голуба на Золотоніщині - Оксана Гіщіна. Від імені народного депутата вона вручила освітянам два кольорові принтери, якими зможуть користуватися як вчителі, так і дітлахи. Громада щиро вдячна Владиславу Володимировичу за такий подарунок!!!

11:58 27.04.2018

Збори громадян с. Вершина Згарська

Збори громадян с. Вершина Згарська

19 квітня у селі Вершина Згарська, що входить до складу Зорівської ОТГ, відбулися збори громадян села. На яких було розглянено звіт в.о. старости Курятник В.І., депутата  ради ОТГ Борисенка М.О., а також з інформацією виступив сільський голова Гунько Ю.Ф.

09:52 27.04.2018

Черкаський ЦРМС розповідає ОТГ про надання якісних освітніх послуг громадам

Черкаський ЦРМС розповідає ОТГ про надання якісних освітніх послуг громадам

23 квітня у Зорівській ОТГ була проведена виїзна консультація з питань надання муніципальних послуг радником Любов'ю Полішкевич. За словами радниці, основним питанням, яке було розкрито в ході консультації, - стало питання надання якісних освітніх послуг у громаді. Станом на сьогодні у Зорівській ОТГ функціонує 3 школи, дві з яких є малокомплектними.

16:41 26.04.2018

Весна прийшла — роботу принесла!!!

Весна прийшла — роботу принесла!!!

Весна прийшла — роботу принесла!!! Сьогодні учні та вчителі Зорівської ЗОШ долучилися до роботи та провели генеральне прибирання території прилеглої до школи!!! МОЛОДЦІ!!

10:12 13.04.2018

Розпочали весняні прибирання

Розпочали весняні прибирання

Напередодні Великодня жителі села Богданівка розпочали весняні роботи по наведенню ладу на території села.

11:45 05.04.2018

Спартакіада освітян

Спартакіада освітян

На весняних канікулах працівники освіти Зорівської громади взяли участь у Районній спартакіаді освітян. Команда взяла участь у чотирьох видах змагань: теніс - Рудь Сергій Васильович, шашки - Рудь Наталія Григорівна та Діхтяренко Віктор Васильович, дартс - Андрейко Тетяна Костянтинівна, волейбольну команду представляли: Рудь С.В., Діхтяренко В,В,, Рудь Н.Г., Крот В.М., Шеремет В.М., Буякова А.І., Кулик Я.М.. Учасники весело та з користю провели час, адже спорт - це здоров`я!!!

10:43 04.04.2018

Читати – модно! Будь в тренді!!!

Читати – модно! Будь в тренді!!!

Саме під такою назвою для Зорівських школярів була проведена акція до ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БІБЛІОТЕК! Для дітей та дорослих була оформлена виставка, що складалася з недавно придбаної літератури. Особливо цікавою вона була для учителів Зорівської школи, бо саме вони через свою нелегку роботу, не часто можуть виділити хвилинку для читання позашкільної літератури, а тут література сама прийшла до них. Учасники акції роздавали перехожим листівки із закликами завітати до бібліотеки, де вони зможуть отримати багато корисної інформації, поспілкуватися з друзями, прочитати цікаву книгу. Акція пройшла на відмінно, бо вже по її закінченню майже вся виставкова література знайшла свого читача!

19:50 19.03.2018

Ми маленькі діти на землі великій

Ми маленькі діти на землі великій

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій.

19:48 19.03.2018

У Зорівці відбувся відкритий турнір із армрестлінгу!

У Зорівці відбувся відкритий турнір із армрестлінгу!

Вперше в Зорівському будинку культури зібралося чимало спортсменів з усього району, а приїхали вони для того, щоб позмагатися потужним потиском  своїх рук. У змаганнях із армрестлінгу брало понад 30 учасників із різних сіл, це були представники із Зорівки, Кривоносівки, Хрущівки, Піщаного, Подільського, Новодмитрівки, Вознесенського, Підставок, Чорнобаю та Красенівки. Змагання проходило за коловою системою у двох підгрупах трьох вагових категорій до 70 кг, до 90 кг та понад 90 кілограмів.

19:47 19.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь