A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що з 03 січня 2020 року змінюються реквізити бюджетних рахунків (за стандартом IBAN) для зарахування надходжень до державного, місцевих бюджетів та єдиного соціального внеску.

14:40 03.01.2020

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

Зорівська громада відзначала День місцевого самоврядування, на святковому концерті були присутні працівники, депутати, ветерани місцевого самоврядування. З нагоди свята працівників нагородили грамотами, ветерани отримали подарунки. Учасники художньої самодіяльності подарували присутнім чудовий концерт

14:02 18.12.2019

Електронні сервіси Держаної служби зайнятості

Електронні сервіси Держаної служби зайнятості

У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій.

14:01 18.12.2019

Інформація для осіб віком старше 45 років

Інформація для осіб віком старше 45 років

За сприяння державної служби зайнятості Ви маєте можливість одноразово отримати ваучер для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці у випадку, якщо Ви відповідаєте наступним вимогам:

14:00 18.12.2019

Які документи необхідно надати в центр зайнятості  для реєстрації як безробітного?

Які документи необхідно надати в центр зайнятості для реєстрації як безробітного?

Процедура реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, визначена Порядком реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2018  № 792 (далі – Порядок).  Відповідно до підпункту 1 пункту 4 та пункту 17 Порядку  для надання статусу безробітного особа, яка шукає роботу, подає заяву про надання статусу безробітного, форма якої затверджується Мінсоцполітики, та пред’являє:

13:59 18.12.2019

Актуальні аспекти вибору професії

Актуальні аспекти вибору професії

У сучасному світі найрізноманітніших професій, коли вимоги до працівників швидко змінюються, і багатьом з них багато разів доводиться вирішувати проблему розширення та підвищення своєї професійної компетенції або переходу до нової сфери діяльності, профорієнтація виступає необхідною зв’язуючою ланкою між людиною, системою професійної підготовки і роботодавцем. Професійна орієнтація у державній службі зайнятості спрямована сьогодні на активізацію дій самої людини у вирішенні індивідуальних проблем зайнятості та має на меті сприяти громадянам, які звертаються до державної служби зайнятості, в отриманні в оптимально стислі терміни підходящого місця роботи відповідно до їх особистих інтересів, потреб роботодавців та вимог ринку праці. У зв’язку з цим Золотоніська міськрайонна філія Черкаського обласного центру зайнятості вирішує  такі завдання: – сприяння оптимальному вибору або зміні людиною сфери трудової діяльності (професії) відповідно до її професійних інтересів, нахилів, здібностей, рівня професійної підготовки, стану здоров’я та з урахуванням потреб ринку праці; – надання громадянам інформаційної та консультативної допомоги щодо свідомого вирішення питань власної зайнятості; – надання психологічної підтримки особам з метою їх соціальної, психологічної та професійної адаптації на ринку праці, сприяння підвищенню особистої конкурентоздатності та професійної мобільності; – допомога роботодавцям у підборі кваліфікованих кадрів за їх вимогами; – популяризація в суспільстві профорієнтаційних знань, ознайомлення населення з актуальними на ринку праці професіями тощо. За оцінками економістів найближчим часом на підприємствах України все більше буде використовуватися праця висококваліфікованих робітників. Зробити усвідомлений вибір майбутньої професії, яка дозволить самореалізуватися, обрати для цього форму та напрям профнавчання або працевлаштування – Вам допоможе зробити фахівець з профорієнтації Золотоніської міськрайонної філії Калініченко Надія, за адресою: м. Золотоноша, вул. Обухова, 52.

13:57 18.12.2019

Інформація щодо необхідності невідкладного внесення відомостей про земельні ділянки право власності (користування) на які виникло до 01.01.2013 року й посвідчене державними актами (договорами оренди) та відомості про які не внесені до державного земе

Інформація щодо необхідності невідкладного внесення відомостей про земельні ділянки право власності (користування) на які виникло до 01.01.2013 року й посвідчене державними актами (договорами оренди) та відомості про які не внесені до державного земе

Якщо ж відомості про земельну ділянку не внесені до ДЗК, то таку ділянку неможливо продати, подарувати, успадкувати, віддати в заставу, здійснити поділ або об’єднати, здати в оренду тощо. Саме тому Держгеокадастр Черкаської області звертає увагу громадян, органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій на необхідність невідкладного внесення відомостей про земельні ділянки до ДЗК. Адже реєстрація земельних ділянок у ДЗК гарантує належний захист державою суб’єктів права власності й господарювання, створення сприятливих умов для ведення бізнесу. Внесення відомостей до ДЗК здійснюється на підставі затвердженої документації із землеустрою.

21:11 23.11.2019

СЕМІНАР ЩОДО ПОСЛУГ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЇЇ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

СЕМІНАР ЩОДО ПОСЛУГ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЇЇ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

З 01 січня 2020 року вступає в дію Постанова КМУ від 19.06.2019 року №746 щодо оптимізації районних державних адміністрацій в усіх областях України.  В зв’язку з цими подіями 20 листопада 2019 року  Золотоніська міськрайонна філія Черкаського обласного центру зайнятості в приміщенні райдержадміністрації  провела інформаційний семінар для вивільнюваних працівників, так як служба зайнятості готова працювати і робити конкретні кроки назустріч таким особам уже сьогодні.

11:06 22.11.2019

Цілеспрямованість та віра в свої сили – шлях до самореалізації

Цілеспрямованість та віра в свої сили – шлях до самореалізації

Питання працевлаштування осіб з особливими потреба завжди були в пріоритеті Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості, адже трудова діяльність для людей з інвалідністю є не тільки можливістю забезпечити своє існування, але й фактом реалізації своїх здібностей. Для даної категорії осі, Філією організовуються  та проводять засідання круглих столів, Дні відкритих дверей, ярмарки вакансій, засідання Клубу «Знаю. Вмію. Можу». Проблеми щодо працевлаштування людей з інвалідністю розглядаються на засіданнях координаційного комітету сприяння зайнятості населення, спільних семінарах-нарадах з усіма зацікавленими сторонами.

11:05 22.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь