A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зорівська територіальна громада
Золотоніського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ НАЗУСТРІЧ РОБОТОДАВЦЮ

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ НАЗУСТРІЧ РОБОТОДАВЦЮ

На території нашого міста більше 100 років проводить свою господарську діяльність Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор», який з 2000 року належить компанії «Петрус-Алко» та випускає продукцію під торговою маркою Златогор. У вересні  підприємство під час дегустаційного конкурсу напоїв «Бест дрік 2019» отримало п’ять найвищих нагород за новинки ринку.

11:02 22.11.2019

До уваги жителів Черкаської області

До уваги жителів Черкаської області

Пропонуємо до розгляду та обговорення перелік об’єктів інфраструктури та автомобільних доріг загального користування місцевого значення Черкаської області, на яких планується проведення ремонтних робіт у 2020 році. Сформований перелік розроблено на основі пропозицій, які надійшли від районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад,  сільських (селищних) рад та депутатів різних рівнів. 

10:39 20.11.2019

До уваги представників агропідприємств!

До уваги представників агропідприємств!

            Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства»,при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

21:42 14.11.2019

Строки для оскарження та розгляду скарг Комісією з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації

Строки для оскарження та розгляду скарг Комісією з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації

Особа, яка вважає, що її права у сфері державної реєстрації бізнесу та нерухомості порушено, може оскаржити рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора, суб’єкта державної реєстрації до Міністерства юстиції України, його територіального органу або до суду. Для розгляду скарг створена постійно діюча Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації при Головному територіальному управлінні юстиції у Черкаській області. Дана комісія розглядає скарги на рішення (крім рішення про державну реєстрацію прав та рішення, згідно з яким проведено реєстраційну дію), дії або бездіяльність державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації, які здійснюють діяльність у межах Черкаської області.

21:28 14.11.2019

Швидко захистити свої права можна шляхом звернення до Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації

Швидко захистити свої права можна шляхом звернення до Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації

При Головному територіальному управлінні юстиції у Черкаській області діє Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації (далі – Комісія), що розглядає скарги на рішення (крім рішень про державну реєстрацію прав та рішень, згідно з якими проведено реєстраційні дії), дії або бездіяльність державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації, які здійснюють свою діяльність у межах Черкаської області.

12:27 14.11.2019

День учителя

День учителя

4 жовтня працівники закладів освіти Зорівської сільської ради відсвяткували своє професійне свято - День працівників освіти. Зі словами вітань до них звернулися сільський голова Ю.Ф. Гунько, начальник гуманітарного відділу Н.Г. Рудь та представник районної організації профспілки працівників освіти і науки України Т.К. Андрейко.Працівники освіти були нагороджені подаками Зорівської сільської ради за високий рівень професійної майстерності та сумлінну роботу. Запальними піснями освітян вітали артисти Золотоніського міського будинку культури.

16:03 23.10.2019

У Зорівській ОТГ відбулось урочисте відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони

У Зорівській ОТГ відбулось урочисте відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони

18 жовтня в селі Мехедівка, що входить до складу Зорівської об'єднаної територіальної громади, відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди. Це вже 80-й підрозділ місцевої пожежної охорони, який введено у бойовий розрахунок в області, і 5-й створений в районі.

15:37 23.10.2019

На  засіданні клубу для безробітних  обговорювали перспективи розвитку підприємництва

На засіданні клубу для безробітних обговорювали перспективи розвитку підприємництва

На початку жовтня в Золотоніській міськрайонний філії Черкаського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання  Клубу для безробітних «Знаю. Вмію. Можу» на тему «Як розпочати власну справу». Метою заходу було підвищення поінформованість безробітних про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні, а також можливості відкриття власного бізнесу за сприяння державної служби зайнятості; визначення якостей, необхідних успішному підприємцю, а також ознайомлення безробітних з поняттями бізнес-ідеї та бізнес-плану.

15:36 23.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь